Ben yeni yılda doğurdum
1 Ocak sabah 5 te suyum geldi. Acil hastaneye gittik. Açıklık yoktu. Kanamam da vardı riske atmak istemedim. 1 Ocak sabah 10 da sezaryen oldum.
Aynı zamanda miyom ameliyatı oldum , çok Yorgunum
Normal doğum yapan arkadaşlar ya da daha önce yapanlar, şimdi hiç sancı yokken suni sancı verilebiliyor mu ya da neye göre veriliyor, 2 cm açıklık olsa yeterli mi mesela suni sancıyla doğabilmesi için?
Benim ilk doğumum bu şekildeydi 2 cm açılmayla gittim sancılarım kesilmişti sonra suyum patlatıldı halen sancı olmayınca suni sancı vermişlerdi 2 saate de doğurmuştum
Ben yeni yılda doğurdum
1 Ocak sabah 5 te suyum geldi. Acil hastaneye gittik. Açıklık yoktu. Kanamam da vardı riske atmak istemedim. 1 Ocak sabah 10 da sezaryen oldum.
Ben yeni yılda doğurdum
Sagol cnm amin. Allah sizelere de kolaylik versin lohusalik tabi kolay degil bilmem mi.. Yaninda destekcin olmayinca da her sey sana bakar:/..bu kez ben de yalniz sayilirim cunku Annem yok. Annem yoksa gerisi gercekten teferruat..
Yok canım kullanmadım, o kadar terliyorum ki korse takarsam bayılırım heralde, bana hastaneden çıkarken verdi reçeteyi, kan sulandırıcı oksapar, Metiler, antibiyotik birde fitil yazmış, bu terlemeler sizde de oluyor mu
Ben yeni yılda doğurdum
Yok canım kullanmadım, o kadar terliyorum ki korse takarsam bayılırım heralde, bana hastaneden çıkarken verdi reçeteyi, kan sulandırıcı oksapar, Metiler, antibiyotik birde fitil yazmış, bu terlemeler sizde de oluyor mu