2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben yeni yılda doğurdum
1 Ocak sabah 5 te suyum geldi. Acil hastaneye gittik. Açıklık yoktu. Kanamam da vardı riske atmak istemedim. 1 Ocak sabah 10 da sezaryen oldum.
Aynı zamanda miyom ameliyatı oldum , çok Yorgunum
Gözün aydın canım yeni yılın ilk bebeği sadece sanırım sende Geçmiş olsun miyomlarin için de .

Normal doğum yapan arkadaşlar ya da daha önce yapanlar, şimdi hiç sancı yokken suni sancı verilebiliyor mu ya da neye göre veriliyor, 2 cm açıklık olsa yeterli mi mesela suni sancıyla doğabilmesi için?
Benim ilk doğumum bu şekildeydi 2 cm açılmayla gittim sancılarım kesilmişti sonra suyum patlatıldı halen sancı olmayınca suni sancı vermişlerdi 2 saate de doğurmuştum

Ben yeni yılda doğurdum
1 Ocak sabah 5 te suyum geldi. Acil hastaneye gittik. Açıklık yoktu. Kanamam da vardı riske atmak istemedim. 1 Ocak sabah 10 da sezaryen oldum.
Gözünaydın canım Maşallah 1 ocak bebemiz de oldu bir tane

Kızlar bişey merak ettim . Sancılar olmayınca suni verdikleri zaman beraberinde epidural olurmu?

Nst kontrolündeyim sancım yok bu sefer ama beneğin hareketleri az diyorlar geçenki gibi karnım aç ta değil ikidir olunca merak ettim neden olabilir ki

Nst kontrolündeyim sancım yok bu sefer ama beneğin hareketleri az diyorlar geçenki gibi karnım aç ta değil ikidir olunca merak ettim neden olabilir ki
Artik cani skilmis dogmak istiyor bence bebek hareketi az diyorlarsa buyul ihtimal takipte tutup birakmazlar gibime geliyor

Ben yeni yılda doğurdum
Cok sevindim. Yeni yıl bebemiz de olmus oldu Sağlıkla büyüsün, hayırlı uğurlu olsun bebisin anemon

Sagol cnm amin. Allah sizelere de kolaylik versin lohusalik tabi kolay degil bilmem mi.. Yaninda destekcin olmayinca da her sey sana bakar:/..bu kez ben de yalniz sayilirim cunku Annem yok. Annem yoksa gerisi gercekten teferruat..

Bana antibiyotik verdi sadece. Yarın kontrolüm var bana da verir mi acaba
Korse hiç kullandın mı peki
Yok canım kullanmadım, o kadar terliyorum ki korse takarsam bayılırım heralde, bana hastaneden çıkarken verdi reçeteyi, kan sulandırıcı oksapar, Metiler, antibiyotik birde fitil yazmış, bu terlemeler sizde de oluyor mu

Ben yeni yılda doğurdum
Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin

Olmaz mıı ateş basıyor bana, çorap bile üşütmeyeyim diye giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…