Zorunluluk yoktu bizde, ebeler çıkarabilirsin diyip durdu ama ben çıkarmak istemedim, doğumda dayanamadı artık ebe çıkardı benimkiniAklima bir sey takildi normal ve epidural dogum yapan kisceler dogum oncesi sanci kisminda ve dogumda maske taktiniz mi yani zorunluluk var mi? O sikinti icinde bi de agzimizda maske mi olcak
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba hanımlarr
Bu sabah doğumm yaptım kızım 10 gün erken geldi diye zayıf olur dedim ama 3 kilo doğdu çoookk şükürr
Genel anestezi aldım dayanamam o ortama diye çoookk şükür iyi geçti her şey cuma çıkıcaz inşallah
Böbrek genişlemesi içinde tekrar takip yapılıcak umarım sorunsuz atlatırız
Çook okuyamadım başka doğuran varsa hayırlı olsunn
Göğüs kalkanını emzirme sütyeniyle kullanmayı deneBen göğüs kalkanı aldım onu kullanıyorum ama göğüste durması bir dertMillet nasıl kullanıyor hiç anlamadım. Gümüş kapak daha mı iyi onu da bilmiyorum. Şimdi alırım onu da kullanamazsam bir sürü para boşa gitmiş olur. Meme ucuna kremi sürüp göğüs kalkanını yerleştiriyorum ama birkaç saat duruyor zaten kayıp duruyor devamlı Memnun olan da var olmayan da.
Ne kaaa guzel sorular bunlar
Oyyy masallahMerhaba hanımlarr
Bu sabah doğumm yaptım kızım 10 gün erken geldi diye zayıf olur dedim ama 3 kilo doğdu çoookk şükürr
Genel anestezi aldım dayanamam o ortama diye çoookk şükür iyi geçti her şey cuma çıkıcaz inşallah
Böbrek genişlemesi içinde tekrar takip yapılıcak umarım sorunsuz atlatırız
Çook okuyamadım başka doğuran varsa hayırlı olsunn
Benim doktor da önden uyardı zaten canın tatlıysa normal doğum sadece dilinde kalır yapamazsın dedi. Kendini hazırla kolay bişey değil diyo
Tulperde ne tatlis bir abla olmus seninKızlar pazar günü kvler ve eltimler üstelik okula giden 2 çocukları var kendileri de çalışıyor, bebek görmeye gelecekler, ama salgının arttığı şu dönemde hiç mi hiç istemiyorum gelmelerini, çünkü biliyorum bebeği kucaktan kucağa alacaklar çocuklar da elleyecek falan, eşime diyorum o da pek sıcak bakmıyor ama annesi babası abisi yani nasıl gelmeyin diyebilir, bilemedim? Sizde nasıl durumlar, geri çevirebilir miydiniz?
Ben hepsini bir arada çıkardım ( eşimin kardeşleri, eltilerim vs) salonda oturdular hepsine maske taktırdım kızımı götürdüm kayınpederim kulağına ezan ve ismini okudu aldım direk odasına götürdüm 5 dk durmadı yani.. bende odamdan çıkmadım. Eş dost misafir kabul etmiyorum korkuyorum salgından. Babannesiyle dedesi gelir bazen, annem ve kardeşlerim zaten yanımda. Eşinde anne babasına gelmeyin diyemez bence, görmek isterler doğal olarakKızlar pazar günü kvler ve eltimler üstelik okula giden 2 çocukları var kendileri de çalışıyor, bebek görmeye gelecekler, ama salgının arttığı şu dönemde hiç mi hiç istemiyorum gelmelerini, çünkü biliyorum bebeği kucaktan kucağa alacaklar çocuklar da elleyecek falan, eşime diyorum o da pek sıcak bakmıyor ama annesi babası abisi yani nasıl gelmeyin diyebilir, bilemedim? Sizde nasıl durumlar, geri çevirebilir miydiniz?
Ben hiç ayrilmadim kızımdan gece yanlız kalmasını bırak kimsede hiç durmadi ne bir saat parka bile bnsiz zor götürdüler braz oynayıp bni anneme götürün diyen çocuk ne yapacağım bilmiyorum benimde doğum haftaya bende şimdiden konuşuyorum biz bir hafta sonra kardeşini almak için hastaneye gidicez snnle kim kalsın evde teyzemi halamı diyorum teyze diyor bide sen diyor ben yokum kardeşini alcam hastaneden bir gün kalcam ertesi gün snn yanındayım diyorum tamam teyzem dedi bnde dedm siz evde oynarsınız sonra teyzen seni kardeşinle tanışmaya getirir hastaneye sonra eve dönersiniz beraber kalırsınız ertesi gün biz kardeşini alır geliriz tamam mı dedim tamam dedi ama üç yaşında çocuk tam idrak edemiyor kafasına takmış sanırım bir süre sonra geldi anne sen gitmicen dimi babam gitsin kardeşimi almaya diyor bende akıl akıldan üstündür sizler nasıl yaptınız diye merak ediyorum senin kızın biraz daha büyük benimkine göre sanırım. Maşallah çokta akıllı bir kızın var belliki inşallah kiskancligi hiç olmaz koyucu kollayici olur karnımda bı tane daha var diyimceye çok güldümHastaneye götürmedik canım iyi ki de götürmemişiz beni o sancılarla görmesini hiç istemezdim zaten.
Ben çalışırken bakıcısı vardı alt komşum ona bıraktık yine, alışkın onlara, hatta dün gece orda kaldı hiç sıkıntı çıkarmamış, çünkü günlerdir anlatıyorum biz kardeşini getirmeye gittiğimizde onu neden götüremeyeceğimizi, nerde kalacağını vs.hazırladım onu da zaten sorun çıkarmadı dediğim gibi çalıştığım için alışkın ama ilk defa gece ayrı kaldık.
Ben annem ve eşimle gittik.
Bu sabah taburcu olduk, annem bebek ve babası eve geçti, komşudan ben kızımı aldım, eve çıkarken sürekli kardeşini soruyor getirdik mi diye ve ilk karşılaşma anı pahabiçilmezdivideoya almış babası. Kardeşim de kardeşim diyip durdu bütün gün yanından ayrılmadı, şimdilik bi kıskançlık belirtisi yok inşallah da olmaz.
Doktor karnından çıkardı mı diyor, evet diyorum ama hala karnın büyük diyorbi tane daha kardeş var orda diyorum, kızım şook gerçekten de karnım baya duruyo yani
Evet oğlum saçlı doğdu
Helal olsun ne diimZorunluluk yoktu bizde, ebeler çıkarabilirsin diyip durdu ama ben çıkarmak istemedim, doğumda dayanamadı artık ebe çıkardı benimkini
Geri ceviremezdim 1. Dereceleri ki ceviremiyorum geliolar. Ama kucaktan kucaga da vermezdim. Mesela cocuklara soyler gibi yapip "canim simdi o daha cok kucuk asilari da yok hastalanmasin diye hepimiz uzaktan seviyoruz tamam mi" diyebilirsin. Doktor siki siki tembihledi diye abart kendiniz bile fazla opening ellemeyin dedi de.m Eger anlayisli insanlarsa zaten kendileri de yaklasmaz. Bir de odayi bol bol havalandirmak lazim. Cok zor doneme denkgeldik ben de cok cok korkuyorum..Kızlar pazar günü kvler ve eltimler üstelik okula giden 2 çocukları var kendileri de çalışıyor, bebek görmeye gelecekler, ama salgının arttığı şu dönemde hiç mi hiç istemiyorum gelmelerini, çünkü biliyorum bebeği kucaktan kucağa alacaklar çocuklar da elleyecek falan, eşime diyorum o da pek sıcak bakmıyor ama annesi babası abisi yani nasıl gelmeyin diyebilir, bilemedim? Sizde nasıl durumlar, geri çevirebilir miydiniz?
Evet seninki daha küçük ve ayrılmamış hiç ama oyalanabilir diye düşünüyorum, mesela en sevdiği şeyleri yapsınlar teyzesiyle, çizgi film izliyorsa mesela o gün fazla izlemesine bile izin verilebilir, ya da şeker çikolata tarzı şeyler birgün fazla yiyebilir gibi ya da sevdiği onu oyalayacak ne varsa artık. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız canım.Ben hiç ayrilmadim kızımdan gece yanlız kalmasını bırak kimsede hiç durmadi ne bir saat parka bile bnsiz zor götürdüler braz oynayıp bni anneme götürün diyen çocuk ne yapacağım bilmiyorum benimde doğum haftaya bende şimdiden konuşuyorum biz bir hafta sonra kardeşini almak için hastaneye gidicez snnle kim kalsın evde teyzemi halamı diyorum teyze diyor bide sen diyor ben yokum kardeşini alcam hastaneden bir gün kalcam ertesi gün snn yanındayım diyorum tamam teyzem dedi bnde dedm siz evde oynarsınız sonra teyzen seni kardeşinle tanışmaya getirir hastaneye sonra eve dönersiniz beraber kalırsınız ertesi gün biz kardeşini alır geliriz tamam mı dedim tamam dedi ama üç yaşında çocuk tam idrak edemiyor kafasına takmış sanırım bir süre sonra geldi anne sen gitmicen dimi babam gitsin kardeşimi almaya diyor bende akıl akıldan üstündür sizler nasıl yaptınız diye merak ediyorum senin kızın biraz daha büyük benimkine göre sanırım. Maşallah çokta akıllı bir kızın var belliki inşallah kiskancligi hiç olmaz koyucu kollayici olur karnımda bı tane daha var diyimceye çok güldümçocuk şok. Uzun mu saclari ultrasonda ki gibi?
Ben bu hafta acayip mide yanması yaşıyorum herkes rahatladı benim bir hafta kala başladı uyuyamıyorum acıdan
Ben hiç ayrilmadim kızımdan gece yanlız kalmasını bırak kimsede hiç durmadi ne bir saat parka bile bnsiz zor götürdüler braz oynayıp bni anneme götürün diyen çocuk ne yapacağım bilmiyorum benimde doğum haftaya bende şimdiden konuşuyorum biz bir hafta sonra kardeşini almak için hastaneye gidicez snnle kim kalsın evde teyzemi halamı diyorum teyze diyor bide sen diyor ben yokum kardeşini alcam hastaneden bir gün kalcam ertesi gün snn yanındayım diyorum tamam teyzem dedi bnde dedm siz evde oynarsınız sonra teyzen seni kardeşinle tanışmaya getirir hastaneye sonra eve dönersiniz beraber kalırsınız ertesi gün biz kardeşini alır geliriz tamam mı dedim tamam dedi ama üç yaşında çocuk tam idrak edemiyor kafasına takmış sanırım bir süre sonra geldi anne sen gitmicen dimi babam gitsin kardeşimi almaya diyor bende akıl akıldan üstündür sizler nasıl yaptınız diye merak ediyorum senin kızın biraz daha büyük benimkine göre sanırım. Maşallah çokta akıllı bir kızın var belliki inşallah kiskancligi hiç olmaz koyucu kollayici olur karnımda bı tane daha var diyimceye çok güldümçocuk şok. Uzun mu saclari ultrasonda ki gibi?
Ben bu hafta acayip mide yanması yaşıyorum herkes rahatladı benim bir hafta kala başladı uyuyamıyorum acıdan
Siz amerikadasiniz galiba. Ben dun amerikada yapilan bir dogum videosu izledim youtubeda, odadayken maskesizdi anne ama koridordaki sahnelerde maskeyliydi. Hatta benim de ilk o an aklima geldi maske mi takacagiz diyeAklima bir sey takildi normal ve epidural dogum yapan kisceler dogum oncesi sanci kisminda ve dogumda maske taktiniz mi yani zorunluluk var mi? O sikinti icinde bi de agzimizda maske mi olcak
Aklima bir sey takildi normal ve epidural dogum yapan kisceler dogum oncesi sanci kisminda ve dogumda maske taktiniz mi yani zorunluluk var mi? O sikinti icinde bi de agzimizda maske mi olcak
Kızlar pazar günü kvler ve eltimler üstelik okula giden 2 çocukları var kendileri de çalışıyor, bebek görmeye gelecekler, ama salgının arttığı şu dönemde hiç mi hiç istemiyorum gelmelerini, çünkü biliyorum bebeği kucaktan kucağa alacaklar çocuklar da elleyecek falan, eşime diyorum o da pek sıcak bakmıyor ama annesi babası abisi yani nasıl gelmeyin diyebilir, bilemedim? Sizde nasıl durumlar, geri çevirebilir miydiniz?
Yaa angel tebrikler söylemişsinZorunlu tutmuyor olabilirler dün testte verdim aşılarımda tam normalde nefes alamıyorum zaten sanırım hiç takmam söyleseler bile
Bizim bir aile WhatsApp grubu var hem kendi tarafımdan hem eş tarafından iki grup , oraya yaZdim ,zaten çok kalabalık bir aile değiliz bir süre ziyaretci kabul edemeyeceğiz kırılıp gücenmeyin diye zaten sezeryan olacam ,yatıp kalkmak sorun vakalar bu kadar patlamisken hele hele okullu çocuğu olanları hiç kabul edemem ,ben kendi çocuğumdan korkuyorum .Yani tulperde en azından sömestr tatilinde gelebilirler sende toparlanirsin zaten bir şey kalmadı
Yaa angel tebrikler söylemişsin
Benimde korkum sömestrda dogurucam
Coluk cocuk hepsinin dolusuo gelmesi
Zaten en basindan beri oyle hayalleri vardı
Bu isi halletse halletse esim halleder
Ben yumusak yuzluyum bisi diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?