2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cnm birinde daha duymustm anne karninda hep bi tarafa yatmaya alistigi icin cikinca da o tarafta yatmak istermis sol memeyi de disardan getirip bebegi sag tarafa yatiracak sekilde verirsen belki alir sol meme icin sola yattigindan sevmemis olabilir

Benimde sağda duruyor demek ki sağ memeyi sevecek solu nasıl sevdirecez

Merhaba hanımlarr
Bu sabah doğumm yaptım kızım 10 gün erken geldi diye zayıf olur dedim ama 3 kilo doğdu çoookk şükürr
Genel anestezi aldım dayanamam o ortama diye çoookk şükür iyi geçti her şey cuma çıkıcaz inşallah
Böbrek genişlemesi içinde tekrar takip yapılıcak umarım sorunsuz atlatırız
Çook okuyamadım başka doğuran varsa hayırlı olsunn

Benim doktor da önden uyardı zaten canın tatlıysa normal doğum sadece dilinde kalır yapamazsın dedi. Kendini hazırla kolay bişey değil diyo

Benim doktor da önden uyardı zaten canın tatlıysa normal doğum sadece dilinde kalır yapamazsın dedi. Kendini hazırla kolay bişey değil diyo
Canım da tatlı değildir aslında ama alttan muayene işi beni çok geriyor Önceden böyle değildim hamileyken bir tuhaf oldum ben Umarım her şey hızlı ilerler de pırt diye doğururum

Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah

Hayirli ugurlu olsuunn Gozunuz aydin canim

Aklima bir sey takildi normal ve epidural dogum yapan kisceler dogum oncesi sanci kisminda ve dogumda maske taktiniz mi yani zorunluluk var mi? O sikinti icinde bi de agzimizda maske mi olcak

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün insallah

Hastaneye götürmedik canım iyi ki de götürmemişiz beni o sancılarla görmesini hiç istemezdim zaten.
Ben çalışırken bakıcısı vardı alt komşum ona bıraktık yine, alışkın onlara, hatta dün gece orda kaldı hiç sıkıntı çıkarmamış, çünkü günlerdir anlatıyorum biz kardeşini getirmeye gittiğimizde onu neden götüremeyeceğimizi, nerde kalacağını vs.hazırladım onu da zaten sorun çıkarmadı dediğim gibi çalıştığım için alışkın ama ilk defa gece ayrı kaldık.
Ben annem ve eşimle gittik.
Bu sabah taburcu olduk, annem bebek ve babası eve geçti, komşudan ben kızımı aldım, eve çıkarken sürekli kardeşini soruyor getirdik mi diye ve ilk karşılaşma anı pahabiçilmezdi videoya almış babası. Kardeşim de kardeşim diyip durdu bütün gün yanından ayrılmadı, şimdilik bi kıskançlık belirtisi yok inşallah da olmaz.
Doktor karnından çıkardı mı diyor, evet diyorum ama hala karnın büyük diyor bi tane daha kardeş var orda diyorum, kızım şook gerçekten de karnım baya duruyo yani
Evet oğlum saçlı doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…