2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Reçetesini okuyayım ona göre vereyim bende
Canım aklında bulunsun sağlık ocağının verdiği d vitaminini falan bebeğinize kullanmayın içerisinde paraben var onların ben kızımda da kendi kullanimimda da hamile iken ne kan ilacını ne d vitaminini kullandım özel aldım hep araştır istersen o şekilde al kullan

Valla artık o kadar bunalmaya başladım ki bir hafta daha bekliycem gelmezse sezaryen isteyeceğim. Bebeğin hareketlerini takip etmek de strese sokuyor insanı. Hareketleri de yavaşladı zaten eskisi gibi değil. Bir şey olur da anlayamazsam diye ödüm kopuyor Muhtemelen doktorun söylediği kilolarda olmayacak ama 39.hafta bitince artık o riski almak istemiyorum.

Teşekkürler yarın çocuk doktoruna sorup yeni alayım. Bana verdiğini ekliyorum buraya aile hekiminin

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 25
Ben de bir tane lansinoh aldim da hastane çantasına koymak gerekir mi sut gelmezse falan diye? Aslinda hastanede varmis ama onlar hijyenik oluyor mu?
Koymanız iyi olabilir ne olur ne olmaz diye. Gerçi bakmıyorlar süt geliyor mu gelmiyor mu diye direkt emzirin en fazla 2 saatte bir diyorlar. Yani sütü değerlendiren bisey yok. Gerek olmayabilir ama içiniz rahat olsun diye alabilirsiniz yanınıza

Bizim de 200 liraydı nst. Neyse doğurdum da kurtuldum. Doğurmasaydım 2 günde bir çağıracaktı
Benim son kontrolümde başladı nst tansiyondan falan bahsedince panikledi dr birde cumartesi günüydü öğleden sonraya kaldı muayene hastane boşaldı yarım gün bakıyorlar. Dr dedi nst gir bi bakalım tam bankoya gönderecekti gel ben seni hemen bağlıyım dedi bankoya filan göndermedi 100 lira kar kaldı yanımıza 2 gün sonrada nst istedi yine dedi ki yeni geldin zaten para verme bidaha direk gir bakalım 2 kez de böyle girdim 300tl cepte eşime diyorum çok ballısın oda o paraları ebelere çok ilgilendikleri için dağıtmış

Valla sabır kalmadı bende ne zaman gelicek acaba diye beklemekten insanlara cevap vermekten yoruldum

Ay benim de bu hafta son inşallah

Durun kizlar beni bekleyin:) en azindan tam gununuzu bekleyin :))) Riskli bir durum yoksa tabi..soranlara da oyle deyin, aa gununu bekliyo cocuk napsin erkenden ciksin mi deyiverin.

Simdi herkes dogurcak ben kalicam sona kalinca tek basina beklemek cok sikici oluyo:) Kizimda da en sonunculardandim.. Bu arada benimki de gercekten cok az hareket ediyo. Ben artik saatligi fln gectim hergun az cok hareketi varsa tamam diip geciyorum yoksa strese girerim. Ya zaten bi karnima bakiyorum, bi cikacak cocugu dusunuyorum soyle asagi yukari.. zaten nasil hareket etsinler ya garibimler kucucuk karnimiz insan inanamiyo orda oyle bir varlik olduguna bile.. Yarin NST randevum var bakalim sanci manci varmi.

Valla sabır kalmadı bende ne zaman gelicek acaba diye beklemekten insanlara cevap vermekten yoruldum
Aynen ya insanlardan sıkıldım bende ne zaman doğuracaksın deyip duruyorlar ne bileyim ben bebek ne zaman gelirseben birde kayınvalidemi getirdim köyden durmadan beni strese sokuyor doğur da köyüme döneyim diyesanki benim elimde

Canım benim de az hareket ediyo artık yani önceleri karnımı delecek sanırdım Benim karnım da küçük nasıl sığıyo buraya diyorum hepimiz aynı şeyleri düşünüyormuşuz demek

Benım zaten yavrum genel olarak pek hareketli degıl sadece nst ye girince 2 kez de aşıdan sonra hareket etti fıkır fıkır onun dısında pek hareketi yok hele gunduz hıc nerdeyse. Doktor hareketi azalırsa gel diyor miskin cocugun nasıl hareket azlıgını takıp edecem bılmıyorum cok hafıf dalgalanmaları kontrol edıyorum ben de

Teşekkürler yarın çocuk doktoruna sorup yeni alayım. Bana verdiğini ekliyorum buraya aile hekiminin
Evet cnm bu ilaç içerisinde paraben var ve pek de bir işe yaramıyor biz ocean kullanmıştık bıngıldak için önemli d vitamini doktoruna danışıp daha iyi bir ilaç vermesini iste mutlaka

Bu gece garip ağrılarım var göbek altından bıçak saplanir gibi ağrı girip çıkıyor doktor adaçayı iç demişti merdiven in çık demişti bugün bunları yaptım alakası olur mu yuruken çok zorlanıyorum bu gece

Bizim de 200 liraydı nst. Neyse doğurdum da kurtuldum. Doğurmasaydım 2 günde bir çağıracaktı
Orasi neresi
Bu nedir ya
Yazik gunah bebek arabasi aldim bugun sonunda
2400 du 4500 olmus begendigim
Bende gidip
Cokta icime sinmeyen baska bisi aldim

Kiz kauinvalide bu kdsr erken getirilir mi
O cok kotu ya
Insanin psikolojisi imahvediyolar
Ben soyle yaptim
Beni darlayacaklarini dusunduklerime subatta dedim hep

Ben de bugün kontrole gittim. Benim bebek de 3500 gr ama doktorum normal doğum üzerinden konuşuyor. Sınır 4 kg diyor. Genelde bu kilo ölçümü usg de daha fazla çıkıyor çünkü bebek nefes aldığında ölçüm yapılıyorsa karın çevresi daha fazla çıkıyor. Bence sen de öyle düşün. Çatı muayenesi oldun mu?

Çatı muayenesi olmadım. Daha doğrusu canım acıdığı için doktor bırakmak zorunda kaldı. Kendimi çok kastım Baktı ben normal doğum istiyorum doğumda bakarız çatıya dedi. Benim doktor bebeğin kilosuna çok takılıyor bir de benim çatıya pek güvenmiyor bence Yine de ben ısrar edersem normal doğum yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…