2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hastane birincisi hastalik bakimindan riskli ufaklik icin. Ikincisi insallah her sey yolunda ve kolaylikla gecsin ama en ufak bir telas korkutabilir diye dusunuyorum. Sonucta biz orda bi sekilde agri sanci yasayabiliriz ama onlar bunun normal oldugunu anlayamazlar. Bu yonlerden demistim. Evinde odasinda sakince oynayarak beklese beya beraber gidilip sonra alinip eve gelinse yani sizi hastaneye birakip eve donseler gibi gibi cozumler de olabilir diye dusunuyorum.

Benim kayınvalide benden daha pimpirikli olduğu için onların taraftan bir süre kimsenin gelmesine izin vermez. Ama kendileri çekirdek aile olarak gelirler. Bebeğe de dokunmayıp uzaktan bakarlar. Bizim taraftan kimse yok zaten bu şehirde. Bir tek annemle babam gelecek. Yakın akrabaya gelmeyin denmez ama acaba direkt söylesen mi sonuçta normal bir zamanda yaşamıyoruz. En azından 40'ı çıksın de. Öyle bir süre daha başından savarsın. Ya da yalan söyleyip covid olma riskimiz var falan mı desen acaba

Kızlar sancılarla birlikte nişanım da geldi şuan gayet iyiyim evdeyim ortalama 10-7 dakika arası sancı geliyo gidiyo biraz daha dayanıp öyle hastaneye gidicem dualarınızı bekliyorum
Dualarım seninle canım Dün gelmiyor diye isyan ediyordun bugün doğuracaksın resmen süper bir haber Sancılar nasıl çok zorluyor mu ay çok merak ediyorum benim nasıl olacak acaba

Biz yenidoğan sünneti yaptıracağız. Her şey yolunda giderse ilk bir haftada yaptırmayı planlıyoruz. Sarılık tehlikesi varsa erteliyorlar zaten. Bizim çocuk doktoru yenidoğan sünnetini çok öneriyor. Etrafımda da kime sorsam herkes bir an önce yaptır diyor.

gümüş kalkan kullanıp memnun olanlar vardı. e bebekteki babymom marka olan iyi midir? Siz hangi gümüş kapağı aldınız ?

Benim oğlanda dil bağı varmış doktor bu yüzden emerken memene zarar verebilir dedi, ilkinde hiç meme ağrısı yaşamamıştım bunda başladı şimdiden, bu kapak kalkan gibi şeyler işe yarar mı ki dil bağından dolayı

Kızlar sancılarla birlikte nişanım da geldi şuan gayet iyiyim evdeyim ortalama 10-7 dakika arası sancı geliyo gidiyo biraz daha dayanıp öyle hastaneye gidicem dualarınızı bekliyorum
Allah kolaylık versin canım su gibi geçsin inşallah dualarımız seninle

Sünnet işini 3-4 aylıkken düşünüyorum, şu an o kadar narin ki kıyamam sanırım en azından biraz kendini toparlamış olur.
Sanırım biz de öyle yapıcaz eşim de hekim yenidoğanken gerek yok diyip duruyor bana kalda ben aradan çıkarsak traftarıydım ama kıyamama durumu olur sanırım ayy analık ya ben de daha doğuramadan kıyamıcam diyorum gözüm doldu bak yazarken yine

Oğlumu 4 atlıkken yaptırdık daha iyi oldu sanki. Çok küçükkende yapıyolar ama daha çabuk iyileşiyor. Ben de kıyamadım

Kızım negatife döndü normal yoğun bakima geçti çok şükür bende negatife döndüğüm için yasagim kalkti bugun emzirmeye gittim 45 dakika emzirdim memeyi cok şükür tuttu ayrılmak istemedi yavrum kan değerlerindeki enfeksiyon değerleri normale dönünce yavrumuz taburcu olavaj insallah

Ay resmen kendimi gördüm. Sürekli memede, mama verdiğimizde en azından uyuyodu biraz rahat ediyodum, şu an çok şükür sütüm geldi geceden beri vermiyorum artık mama ama yerine koyduğum an uyanıyo bu sefer de. Yenidoğanlar hep böyle canım sabredicez artık.
Bu alt değiştirirken ağlama bizimkinde de var acaba sert mi davranıyorum bi yeri mi acıyor ya da altını açılmaktan hoşlanmıyor mu bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce evinize dönersiniz kizinla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…