Ben çalışmadım hep kendim baktım kızıma hiç bensiz kalmadı ondan mı bu şekilde bilmiyorum ara ara bırakıp on beş dk işimi halledip geldim alışsın diye durdu ama fazla sürmedi bu durum işte bir saati gecemedik hiç bnsiz gece kalmadı yemeğini benden yer tuvalete beraber gideriz birlikte yatarız kimseyi istemez bunlarda zor olacak. Ne yönden hastaneye gelmesini riskli buldunuz goremediklerimizi görüyorsunuz dur belki lütfen. Amin Allah herbirimizin yardımcısı olsunn
Hastane birincisi hastalik bakimindan riskli ufaklik icin. Ikincisi insallah her sey yolunda ve kolaylikla gecsin ama en ufak bir telas korkutabilir diye dusunuyorum. Sonucta biz orda bi sekilde agri sanci yasayabiliriz ama onlar bunun normal oldugunu anlayamazlar. Bu yonlerden demistim. Evinde odasinda sakince oynayarak beklese beya beraber gidilip sonra alinip eve gelinse yani sizi hastaneye birakip eve donseler gibi gibi cozumler de olabilir diye dusunuyorum.
Kızlar sancılarla birlikte nişanım da geldi şuan gayet iyiyim evdeyim ortalama 10-7 dakika arası sancı geliyo gidiyo biraz daha dayanıp öyle hastaneye gidicem dualarınızı bekliyorum
Kızlar pazar günü kvler ve eltimler üstelik okula giden 2 çocukları var kendileri de çalışıyor, bebek görmeye gelecekler, ama salgının arttığı şu dönemde hiç mi hiç istemiyorum gelmelerini, çünkü biliyorum bebeği kucaktan kucağa alacaklar çocuklar da elleyecek falan, eşime diyorum o da pek sıcak bakmıyor ama annesi babası abisi yani nasıl gelmeyin diyebilir, bilemedim? Sizde nasıl durumlar, geri çevirebilir miydiniz?
Benim kayınvalide benden daha pimpirikli olduğu için onların taraftan bir süre kimsenin gelmesine izin vermez. Ama kendileri çekirdek aile olarak gelirler. Bebeğe de dokunmayıp uzaktan bakarlar. Bizim taraftan kimse yok zaten bu şehirde. Bir tek annemle babam gelecek. Yakın akrabaya gelmeyin denmez ama acaba direkt söylesen mi sonuçta normal bir zamanda yaşamıyoruz. En azından 40'ı çıksın de. Öyle bir süre daha başından savarsın. Ya da yalan söyleyip covid olma riskimiz var falan mı desen acaba
Kızlar sancılarla birlikte nişanım da geldi şuan gayet iyiyim evdeyim ortalama 10-7 dakika arası sancı geliyo gidiyo biraz daha dayanıp öyle hastaneye gidicem dualarınızı bekliyorum
Dualarım seninle canım Dün gelmiyor diye isyan ediyordun bugün doğuracaksın resmen süper bir haber Sancılar nasıl çok zorluyor mu ay çok merak ediyorum benim nasıl olacak acaba
Benimde eşimin 4 abisi var kızlar herbirininde 2 cocuguHergun aramaya basladılar bu ara doğum yaklaştımı diye kızımda her biri ayrı ayrı günlerde gelmişlerdi ve herbırıne hazırlık zor olmustu gercekten…Şimdide gelceklerine eminim eşime söylediğim en azından tek seferde hep beraber gelsinler kapı bacı acalım ve maskelı otursunlar cocuguda ben kucagımda şöyle bir gezdırırım oldu bitti maşallah tek geliştirebıldıgım strateji bu şuan için…kafama takıp sıkmıyorum kendımı stres konusu yapmayın siz de bısey olmıcak ınsallah….Çiçeği burnunda Erkek anaları süt falan cebelleşicez ilk başta ama bu sünnet konusunu ne edicez ya?
Biz yenidoğan sünneti yaptıracağız. Her şey yolunda giderse ilk bir haftada yaptırmayı planlıyoruz. Sarılık tehlikesi varsa erteliyorlar zaten. Bizim çocuk doktoru yenidoğan sünnetini çok öneriyor. Etrafımda da kime sorsam herkes bir an önce yaptır diyor.
Benim oğlanda dil bağı varmış doktor bu yüzden emerken memene zarar verebilir dedi, ilkinde hiç meme ağrısı yaşamamıştım bunda başladı şimdiden, bu kapak kalkan gibi şeyler işe yarar mı ki dil bağından dolayı
Sanırım biz de öyle yapıcaz eşim de hekim yenidoğanken gerek yok diyip duruyor bana kalda ben aradan çıkarsak traftarıydım ama kıyamama durumu olur sanırım ayy analık ya ben de daha doğuramadan kıyamıcam diyorum gözüm doldu bak yazarken yine
Sanırım biz de öyle yapıcaz eşim de hekim yenidoğanken gerek yok diyip duruyor bana kalda ben aradan çıkarsak traftarıydım ama kıyamama durumu olur sanırım ayy analık ya ben de daha doğuramadan kıyamıcam diyorum gözüm doldu bak yazarken yine
Kızım negatife döndü normal yoğun bakima geçti çok şükür bende negatife döndüğüm için yasagim kalkti bugun emzirmeye gittim 45 dakika emzirdim memeyi cok şükür tuttu ayrılmak istemedi yavrum kan değerlerindeki enfeksiyon değerleri normale dönünce yavrumuz taburcu olavaj insallah
Kizlar selam, gece 4ten beri ayaktayiz. 6bucuktan beri de bebegimi kucagmdan indirmedm. Surekli memede bu cocuk. Sutum yetmio doymuyo desem bir gecedr 4 kez kaka yapti.. sanirim her kaka yaptignda bez degistirerek hata ettik. Her bez degistignde deli gibi agliyodu saat 3te de topuk kani almaya goturmuslerdi orda da aglamistir muhtemelen. Bu sefer asiri yoruldu memede hep uyuyakaldi ve cekemedi diye dusunuyorm. Hala kucagmda birakmaya korkuyorm direk yine aglayacak. Doguma gireli 48 saat oldu 48 saatte toplam 8 saaf fln uyuyabildm parcali parcali en uzunu 1.5 saattir
Umarim su meme isi duzene girer bugun taburcu oluyorz evdeki duruma bakariz
Ay resmen kendimi gördüm. Sürekli memede, mama verdiğimizde en azından uyuyodu biraz rahat ediyodum, şu an çok şükür sütüm geldi geceden beri vermiyorum artık mama ama yerine koyduğum an uyanıyo bu sefer de. Yenidoğanlar hep böyle canım sabredicez artık.
Bu alt değiştirirken ağlama bizimkinde de var acaba sert mi davranıyorum bi yeri mi acıyor ya da altını açılmaktan hoşlanmıyor mu bilmiyorum.
Kızım negatife döndü normal yoğun bakima geçti çok şükür bende negatife döndüğüm için yasagim kalkti bugun emzirmeye gittim 45 dakika emzirdim memeyi cok şükür tuttu ayrılmak istemedi yavrum kan değerlerindeki enfeksiyon değerleri normale dönünce yavrumuz taburcu olavaj insallah