2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydınnnnn
B bbusraa61 bugun piyango sana mi vuruyor acabaaaa
Hafi hayırlısı
O sancılar devam ederse doguruyirsun demektir
Ya inşallah şuan takip ediyorum 10dk bir ağrı geliyo gidiyo belime vuruyo ama öyle dayanılmıcak gibi de değil hafif normal mi acaba

Yaa tatlis sey
Benimkilerde aşırı istekli
Tabi benimkiler sizinkilerin yaninda kuccuk danalarim benim
Ya bizi hastaneye almazsalarin tasasına düştükler
@Onunadimutluluk

Bütçen nedir bilmiyorum ama Dyson diyorum bende çok memnunum performansindan epey önce almıştım şu an fiyatlar nedir bilmiyorum ama güzel çekişi var.
Fiyatina bakma bile
Ya inşallah şuan takip ediyorum 10dk bir ağrı geliyo gidiyo belime vuruyo ama öyle dayanılmıcak gibi de değil hafif normal mi acaba
Ooo eger bu sancilar boyle 10 dk ya indiyse biraz da devam
Ederse dogurursun
Yok kesilirse yalancidir
Ben bu sefer fazla yalanci sanci yaşıyorumda

Siz amerikadasiniz galiba. Ben dun amerikada yapilan bir dogum videosu izledim youtubeda, odadayken maskesizdi anne ama koridordaki sahnelerde maskeyliydi. Hatta benim de ilk o an aklima geldi maske mi takacagiz diye
Aynen maskeli de goruyorum ben de maskesiz de. Sadece o dogum aninda ameliyathane diye tutturuyolar midir tak diye acaba merak ettim ama ben rezalet cikartirim muhtemelen takmam:) normalde zor nefes aliyorum zaten Son haftalara girdigim icin araba kullanmayi biraktim takside bugun kafami camlara vuracaktim o kadar bunaldim ki maskeden..

Kızlar benim aman aman bi doğum hikayem yok sabah 9da yatış yaptık 11 e çeyrek kala sezeryana indik spinal anestezi ile doğum yaptım her şeyi hissettim ama acı duygusu yoktu cızaklaması sesini duyunca duygular tavan istemsiz olarak ağladım hatta 12.30 gibide odama gelmiştim sıpam gayet aç aç ağlıyordu hiç susmamış bu arada refakatçi yasağım yoktu kayınvalidem sağolsun her zamanki gibi susmak bilmedi yaptıklarını yine mesajla anlatırım paşazade sağolsun armut piş ağzıma düş modundaydı ağzına verelim o sade yutsundu anca alışmaya çalışıyoruz birde ben hiç yenidoğan kucağıma almamıştım onunda zorlukları var tabi ama hayatımda hiç kakasını yapmış işemiş kelimelerine sevineceğimi bilmezdim başından sonuna çok güzel duyguymuş Allahım her isteyene tatdırsın evlat kokusunu

Orada dogumhaneye aliyorlar mi? Kanada da odada doguruluyor. O nedenle ben hic odadan cikmayiz diye dusundum.

Orada dogumhaneye aliyorlar mi? Kanada da odada doguruluyor. O nedenle ben hic odadan cikmayiz diye dusundum.
Inan hic bir fikrim yok sen sorunca ben de merak ettim sormak aklima gelmedi. Hastane turu pandemiden dolayi sadece virtual yaptiriyolardi ona kaydoldum bekliyorum bakalim o zaman sorarim. Bir de epidural sezeryan olursa ameliyathane oluyodur tabi de normali ben de bilmiyorum nerde oluyor sorayim.

Enn buyuk hamılelık ve lohusa stresimben sımıidıden soyledım ama gorecez tabı ne kadar dinlediklerini ama b planı olarak maskeyi cıkarma maçlarını rıca edecegım eger gelirlerse ben de maske takacagım ayrıca emzirme bahanesıyle odaya gecmeyı sonra da evi havalandırmayı planlıyorum anlayıp bır daha gelmezler belkı diye. Sankı derdimiz yetmiyor gıbı bı de bu işlerle ugrasacaz

Kizlar selam, gece 4ten beri ayaktayiz. 6bucuktan beri de bebegimi kucagmdan indirmedm. Surekli memede bu cocuk. Sutum yetmio doymuyo desem bir gecedr 4 kez kaka yapti.. sanirim her kaka yaptignda bez degistirerek hata ettik. Her bez degistignde deli gibi agliyodu saat 3te de topuk kani almaya goturmuslerdi orda da aglamistir muhtemelen. Bu sefer asiri yoruldu memede hep uyuyakaldi ve cekemedi diye dusunuyorm. Hala kucagmda birakmaya korkuyorm direk yine aglayacak. Doguma gireli 48 saat oldu 48 saatte toplam 8 saaf fln uyuyabildm parcali parcali en uzunu 1.5 saattir
Umarim su meme isi duzene girer bugun taburcu oluyorz evdeki duruma bakariz

Herkese merhaba grupta yazışmaları misafir olarak zaman zaman okudum ama kendimi tanıtmam biraz geç oldu ilk bebeğimi 2016 ocakta dünyaya getirdim ankara da ama şimdi yurtdışındayım sezeryan sonrası normal doğuma hazırlanıyorum doğum yapanlara hayırlı olsun bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum

Senin ilk bebis miydi? Yani yenidoganlar boyle oluyor baya yapisikti benim kizim da bana. Nasil oluyor bilmiyorum ama 3 gunluk bebek derin uykudayken bile biraktigin an hemen uyanip agliyorlar. Kaka yapiyosa doyuyodur. Memedeyken uyuyosa da bir agrisi sancisi yoktur. Gaz zaten olmaz su an cok erken. Yani tek derdi sensin canim:) koyun koyuna bir rahat edecegin bir pozisyon bulup pyle duracaksiniz

Aslinda ben de oyle dusunuyorm ama annem bana cok acidigindan dun gece bi turlu vermedi kucagima bi de tutturdu yedikleri fazla gelirmis arada hik hik diye sesler yapiyo onlara takti emdi iste fln dun gece o da hic uyumadi yolladm onu bu sefer esim kaldi. Esime dedm sen yat uyu yapacak bisey yok biz boyleyz:)

Benimde eşimin 4 abisi var kızlar herbirininde 2 cocuguHergun aramaya basladılar bu ara doğum yaklaştımı diye kızımda her biri ayrı ayrı günlerde gelmişlerdi ve herbırıne hazırlık zor olmustu gercekten…Şimdide gelceklerine eminim eşime söylediğim en azından tek seferde hep beraber gelsinler kapı bacı acalım ve maskelı otursunlar cocuguda ben kucagımda şöyle bir gezdırırım oldu bitti maşallah tek geliştirebıldıgım strateji bu şuan için…kafama takıp sıkmıyorum kendımı stres konusu yapmayın siz de bısey olmıcak ınsallah….Çiçeği burnunda Erkek anaları süt falan cebelleşicez ilk başta ama bu sünnet konusunu ne edicez ya?

Aynen oyle. Senden ayrilmak istemiyor. Hepsi oyle genelde. Sanki emzirip yatircaz gibi gelmisti bana da ama oyle olmayinca cok yorulup bir terslik var bu iste diye dusunmustum halbuki hic alakasi yok. Bebek memede mutlu uyuyosa sorun yoktur. En azindan bebek icin sen yoruluyosun iste biliyorum ama yastiklarla fln bisekilde kendini destekleyip dinlenmeye caliscaz. Esin biraz bekler uyumadan sizi gozler ki sen biraz uyu o pozisyonda..

Helal olsun ne diim Ben oturdugum tahammul edemiyorum o maskeye. Insallah bende de mecburi degildir.
Bende aynı durumdayım asla takamiyorum sanki maske ile nefes alamıyorum
Bende ilk kızımda gelişimi durmuştu 2500 kilo doğdu küçük dedim kimseyi istemedim hep sürat trip yaptılar bunda ses edemicem büyük ihtimal kaynanamı gene dinleyemem çünkü eve gelince odaya kapaticam kendimi ve çocuğu gelene iki dk hoşgeldiniz der içeri odama girerim büyük ihtimal bebekte uyuyo derim çıkartmam odadan diye dusunuyorum
Oyun parkı ister en çok ne tw ne ıvır zıvır ona da ben olmaz dedim kardeşime vakalar çoğaldı die kalabalığa sokma çocuğu dedim hala tam olarak kafamda oturtamadim endişeliyim bayağı bakalım nasıl olacak .
Maşallah benim kızıminda simsiyat saçları vardı bu hafta başladı mide yanmam bnmde gece uyutmuyor ilaçta kullanmıyorum haftaya kadar sabretmek lazım geçecek inşallah :)
Gelmese daha mı iyi olur acaba bilmiyorum ki hangisi doğru olandır anneme götür beni diye tutturabilir asla oyalayamaz kimse çocuk oyalanir diye düşünebilirsiniz ama kızım da beni kaybetme korkusu var bakkala götürürler iki dk istedikleri de vardır halbuki almadan geri dönüp geldiğini bilirim seni yanlız biraktim sende gel diyor hastane ile de konuştum iki yataklı oda istiyorum diye olur durmazsa kardeşime de dedim alır gelirsin bnm yanımda yatar napayım. Akşama cikartmiyorlar sezeryan da ama gaz ciksrtma derdi varya keşke cikartsalar bnde kalmak istemem asla. İnşallah erken gelmez sizinde bizimde olabilir tabi çünkü bütün plan program maf olur sizin kızınız kaç yasinda

Aa yok asla dusunmem cocuktur oyalanir diye. Cok hassas bir surec. Oyalanamaya da bilir.
Benim kizim 5 yasinda. Son haftalarda ben hangi odadaysam kizim da orada misal. Surekli bir fiziksel temas istiyor. Ben mutfaktayken arkamdan sariliyor falan, hep bi temas halinde.
Herkes en iyi kendi cocugunu tanir. Benim de hastane icin kesin bir planim yok. O gun durumlarin gelismesine gore ilerleyecegiz. Mesela gelecek olurlarsa annemle gelir ve bizi ziyaret ederler diye dusunuyorum. Ama ayrilmak bizi odada birakip gitmek onun icin zor olabilir o nedenle belki taburcu olmadan once gelirler hep birlikte cikariz hastaneden. Sonucta biz ne soylersek onu biliyorlar, daha kardesin gelmedi diyebiliriz eger onun gelmek ostedigi zamanda biz gelmesini ostemiyorsak.

Kızlar bebeğimin bir gözünde akıntı başladı dün 1 kez olmuştu ama bugün sürekli akıyor başına gelen var mı? Yarın doktora götüreceğim ama bir sorayım istedim

canım ben tr de taktım maske ıkınırken bi yudum su istedim ı yüzüme döküldü o ara değiştirdiler ama maskem indi doğum esnasında o an aklına gelmiyor maske
hayırlı olsun bebeğiniz
T tulperde senin de göÜn aydın
ne zamandır yazamıyorum evde iki çocuk çok zormuş 4 gündür banyo yapamıyorum
bu süreç zor ama geçecek inşallah

Birumuttur yasamak Yas farki kac olursa olsun kardes ilk cocuk icin bir travmaymis. Ise bunu kabullenmekle baslicaz..Tabi bu demek degil ki kalici sorunlar olacak vs. ama sonucta yeni bir donem ufakliklar icin. Benimki buyuk ve oldukca olgun karsiliyor gibi gorunse de ara ara oyle seyler soyluyo ki kendiyle catistigini farkediyorum. Ve ona hep ne hissederse hissetsin normal oldugunu kendini asla suclamamasi gerektigini hatirlatiyorum. Yuzundeki ifadeden de anliyorum bu onu rahatlatiyo. Tabi simdi senin kizin daha bebek sayilir. Tepkileri daha farkli olacak ama sen sakin ol once. Aglayabilir arkandan, huysuzlanabilir de ama senin ona donup geleceginden eminse ki oyledir bu onda bir sorun yaratmaz. Gitti ama gelecek der. Yani ise giderken ne yapiyosa simdi de onu yapacaktir uzulme. Evde teyzeleriyle de guzel vakit gecirir zaten o 1-2 gunu oyle atlatirsiniz insallah. Sen sakin ve guven verici konus hicbir sey olmaz merak etme. Hastaneye gelmesi bana azicik riskli geldi bikac yonden ama tabi anne baba olarak en dogrusunu siz bilirsiniz. Hepimize Allah kolaylik versin cocuklarimiza da

Dogru diyosun aslinda o agriyla aciyla maske gundem olmaz heralde..
Allah sana da kolaylik versin. Kolay degil ama gececek insallah dedigin gibi

Allah bağışlasın beş yaşta büyük degilki benim kızım bu hafta huyu suyu degisti beni çok zorluyor inadıma sürekli bir hareket halinde onlarda süreci bizdeki stresi düşünceleri hissediyorlar bence ben çok endişeliyim çünkü çok düşünüyorum oda anlıyor sanırım. Bende beni o ağrılarla görsün sezeryan sonrası istemiyorum kardeşime de dedim ben braz toparlanirim ağrılarım hafifler o zmn gelirsiniz diye böyle düşündüm ama belki yanlıştır en doğrusu neyse hakkımızda onu bulup karar veririz inşallah

Ben çalışmadım hep kendim baktım kızıma hiç bensiz kalmadı ondan mı bu şekilde bilmiyorum ara ara bırakıp on beş dk işimi halledip geldim alışsın diye durdu ama fazla sürmedi bu durum işte bir saati gecemedik hiç bnsiz gece kalmadı yemeğini benden yer tuvalete beraber gideriz birlikte yatarız kimseyi istemez bunlarda zor olacak. Ne yönden hastaneye gelmesini riskli buldunuz goremediklerimizi görüyorsunuz dur belki lütfen. Amin Allah herbirimizin yardımcısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…