Bana da bu verildi ne iyi hangi marka almak lazım?
Bana da dediğin d vitaminini verdi doktor. 1 kutu 1 ay mı gidiyor? Her gün 1 fıs dediBen ilk kızımda ilk üç ay sadece d vitamini kullandık diye hatırlıyorum sonrasında demir ilacına başlatmıştı kendi doktorumuz gene ben sağlık ocağıninkini kullanmadım
Ama şimdi 1. Derecelere de gelme demek olmaz. Gelince kimseye vermeyin kucağa almasınlar arada da havalandırma yapın bir şey olmaz inşallah. Hem bu salgın değişik biliyorsunuz evden çıkmayanada bulaşıyor Allah göstermesin kalbinize de almayın.Enn buyuk hamılelık ve lohusa stresimben sımıidıden soyledım ama gorecez tabı ne kadar dinlediklerini ama b planı olarak maskeyi cıkarma maçlarını rıca edecegım eger gelirlerse ben de maske takacagım ayrıca emzirme bahanesıyle odaya gecmeyı sonra da evi havalandırmayı planlıyorum anlayıp bır daha gelmezler belkı diye. Sankı derdimiz yetmiyor gıbı bı de bu işlerle ugrasacaz
Ama değiştirmezsende bu sefer pişik olur ağlar. En iyisi en rahat pozisyonu bulmak galiba. Doğar dopmaz ağlayanlarda doğum stresi olurmuş çocuk bu stresi ağlayarak atarmış. Ağlaması şifa oluyordur ona üzülme.Kizlar selam, gece 4ten beri ayaktayiz. 6bucuktan beri de bebegimi kucagmdan indirmedm. Surekli memede bu cocuk. Sutum yetmio doymuyo desem bir gecedr 4 kez kaka yapti.. sanirim her kaka yaptignda bez degistirerek hata ettik. Her bez degistignde deli gibi agliyodu saat 3te de topuk kani almaya goturmuslerdi orda da aglamistir muhtemelen. Bu sefer asiri yoruldu memede hep uyuyakaldi ve cekemedi diye dusunuyorm. Hala kucagmda birakmaya korkuyorm direk yine aglayacak. Doguma gireli 48 saat oldu 48 saatte toplam 8 saaf fln uyuyabildm parcali parcali en uzunu 1.5 saattir
Umarim su meme isi duzene girer bugun taburcu oluyorz evdeki duruma bakariz
Ağrıları gören çocuk bebeği daha çok suçluyormuş annemi hasta etti diye. Sanki görmese daha iyiAllah bağışlasın beş yaşta büyük degilki benim kızım bu hafta huyu suyu degisti beni çok zorluyor inadıma sürekli bir hareket halinde onlarda süreci bizdeki stresi düşünceleri hissediyorlar bence ben çok endişeliyim çünkü çok düşünüyorum oda anlıyor sanırım. Bende beni o ağrılarla görsün sezeryan sonrası istemiyorum kardeşime de dedim ben braz toparlanirim ağrılarım hafifler o zmn gelirsiniz diye böyle düşündüm ama belki yanlıştır en doğrusu neyse hakkımızda onu bulup karar veririz inşallah
İnşallah çok kolay gelir.Kızlar sancılarla birlikte nişanım da geldi şuan gayet iyiyim evdeyim ortalama 10-7 dakika arası sancı geliyo gidiyo biraz daha dayanıp öyle hastaneye gidicem dualarınızı bekliyorum
Sağol canım kaç kg bebeğin?Eki Görüntüle 2982734
Çocuk doktorum bunu verdi bana da. Diğerini kullanma. Her gün 1 fıs
Çok sevindim inşallah hemen normale döner değerleri de.Kızım negatife döndü normal yoğun bakima geçti çok şükür bende negatife döndüğüm için yasagim kalkti bugun emzirmeye gittim 45 dakika emzirdim memeyi cok şükür tuttu ayrılmak istemedi yavrumkan değerlerindeki enfeksiyon değerleri normale dönünce yavrumuz taburcu olavaj insallah
Üşüyorlar diye düşünüyorumAy resmen kendimi gördüm. Sürekli memede, mama verdiğimizde en azından uyuyodu biraz rahat ediyodum, şu an çok şükür sütüm geldi geceden beri vermiyorum artık mama ama yerine koyduğum an uyanıyo bu sefer de. Yenidoğanlar hep böyle canım sabredicez artık.
Bu alt değiştirirken ağlama bizimkinde de var acaba sert mi davranıyorum bi yeri mi acıyor ya da altını açılmaktan hoşlanmıyor mu bilmiyorum.
3000 gr doğdu. 3150 gr olmuş. Doktorumuz normal dedi kilo alımı. Sarılık vardı o da azalmış şükürSağol canım kaç kg bebeğin?
Gözün aydın canım inşallah biran önce evinize çıkarsınız,Kızım negatife döndü normal yoğun bakima geçti çok şükür bende negatife döndüğüm için yasagim kalkti bugun emzirmeye gittim 45 dakika emzirdim memeyi cok şükür tuttu ayrılmak istemedi yavrumkan değerlerindeki enfeksiyon değerleri normale dönünce yavrumuz taburcu olavaj insallah
Ay resmen kendimi gördüm. Sürekli memede, mama verdiğimizde en azından uyuyodu biraz rahat ediyodum, şu an çok şükür sütüm geldi geceden beri vermiyorum artık mama ama yerine koyduğum an uyanıyo bu sefer de. Yenidoğanlar hep böyle canım sabredicez artık.
Bu alt değiştirirken ağlama bizimkinde de var acaba sert mi davranıyorum bi yeri mi acıyor ya da altını açılmaktan hoşlanmıyor mu bilmiyorum.
Ah aynı ben, bir de derlerdi 2. Olunca birinciye ilgin azalıyor. Okula gidiyor gelene kadar onu özlüyorum, sabah giderken acele et dediğim için bile üzülüyorum çocuğu kırdım mı diye. Akşam gelincede kucağıma alıyorum bebek uyursa oyun oynuyorum. Kendisini kötü hisetmesin diye.Bu lohusalık durumları biran önce bitseben çok duygusalım neden böyle oldum anlamıyorum, oğlum okuldan gelene kadar özlüyorum, gelince sarılıp ağlamak istiyorum, kendimi tutamıyorum görmesin diye hemen tuvalete flan gidiyorum bıraksalar suyun altında hüngür hüngür alıcam, bu durum sütümünde etkiliyor onada ayrı üzülüyorum,
Çok şükür. Bin şükürKızım negatife döndü normal yoğun bakima geçti çok şükür bende negatife döndüğüm için yasagim kalkti bugun emzirmeye gittim 45 dakika emzirdim memeyi cok şükür tuttu ayrılmak istemedi yavrumkan değerlerindeki enfeksiyon değerleri normale dönünce yavrumuz taburcu olavaj insallah
AzalmıyormuşAh aynı ben, bir de derlerdi 2. Olunca birinciye ilgin azalıyor. Okula gidiyor gelene kadar onu özlüyorum, sabah giderken acele et dediğim için bile üzülüyorum çocuğu kırdım mı diye. Akşam gelincede kucağıma alıyorum bebek uyursa oyun oynuyorum. Kendisini kötü hisetmesin diye.
Türkiyedeki en iyi marka bu bpa yok paraben yok güvenle kullanabılırsın ben dogurmadan aldım koydum kenara canım ya 1 fıs ya damlalıkla 3 damlaEki Görüntüle 2982734
Kızımın kıyafetleri için duru granül kullanıyordum ama süt lekesini vs çıkarmamış sarı leke kalmış. Önerebileceğiniz daha iyi deterjan var mı?
Ay ne guzel herkes dogurmusss saglikla buyutun darisi basima artikyoruldum cidden sanci da cikmiyor hakkaten erkek bebskler gec mi doguyor
Yapmayın kızlar ya en çok düşündüğüm en zayıf karnım bu kısım zaten benım de…kızımda 7 yaşında gayet olgunluk içerisinde kardeş durumuna ama benım ıcımde fırtınalar kopuyor ara ara doğurunca yerli yerine oturcak herşey diye ümit ediyorum olayı duygusallaştırmayalım daha fazla en nihayetinde hayatlarındaki en önemli arkadaşları yoldaşları olcak kardeşleri inşallah biz böyle büyütücezAh aynı ben, bir de derlerdi 2. Olunca birinciye ilgin azalıyor. Okula gidiyor gelene kadar onu özlüyorum, sabah giderken acele et dediğim için bile üzülüyorum çocuğu kırdım mı diye. Akşam gelincede kucağıma alıyorum bebek uyursa oyun oynuyorum. Kendisini kötü hisetmesin diye.
Eki Görüntüle 2982734
evet biz de ocean d vitamin kullanıyoruz 130 puff yazıyor üzerinde yani 4 ay yeterBana da dediğin d vitaminini verdi doktor. 1 kutu 1 ay mı gidiyor? Her gün 1 fıs dedi
Bende bez yetiştiremiyorum valla. Bana 2 saatte 1 emzir dedi doktor.Benimki açken ağlıyor. Açken altını değiştirirsek kıyamet kopuyor. Altı pis emzirmeye çalışırken de kıyamet kopuyor . Karnı tok olunca. Ne yaparsan umru olmuyor.
Çok kaka yapıyor 4-5 kere falan. Bez yetişemiyoruz.
Bir de uykusundan emzirmek için uyandırınca hemen emmiyor kızıyor yine ağlıyor.
3 saatte bir emzirin diyorlar ama o kadar kısa sürede uyandıramıyorum. Uyandırsam da hemen emmiyor ağlıyor önce.
Çok zormuş bebek bakımı.
dur daha 39 a gel biraz sabırAy ne guzel herkes dogurmusss saglikla buyutun darisi basima artikyoruldum cidden sanci da cikmiyor hakkaten erkek bebskler gec mi doguyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?