2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ama şimdi 1. Derecelere de gelme demek olmaz. Gelince kimseye vermeyin kucağa almasınlar arada da havalandırma yapın bir şey olmaz inşallah. Hem bu salgın değişik biliyorsunuz evden çıkmayanada bulaşıyor Allah göstermesin kalbinize de almayın.
Ama değiştirmezsende bu sefer pişik olur ağlar. En iyisi en rahat pozisyonu bulmak galiba. Doğar dopmaz ağlayanlarda doğum stresi olurmuş çocuk bu stresi ağlayarak atarmış. Ağlaması şifa oluyordur ona üzülme.
Ağrıları gören çocuk bebeği daha çok suçluyormuş annemi hasta etti diye. Sanki görmese daha iyi
Kızlar sancılarla birlikte nişanım da geldi şuan gayet iyiyim evdeyim ortalama 10-7 dakika arası sancı geliyo gidiyo biraz daha dayanıp öyle hastaneye gidicem dualarınızı bekliyorum
İnşallah çok kolay gelir.

Çok sevindim inşallah hemen normale döner değerleri de.
Üşüyorlar diye düşünüyorum

Kızımın kıyafetleri için duru granül kullanıyordum ama süt lekesini vs çıkarmamış sarı leke kalmış. Önerebileceğiniz daha iyi deterjan var mı?

Gözün aydın canım inşallah biran önce evinize çıkarsınız,

Bu lohusalık durumları biran önce bitse ben çok duygusalım neden böyle oldum anlamıyorum, oğlum okuldan gelene kadar özlüyorum, gelince sarılıp ağlamak istiyorum, kendimi tutamıyorum görmesin diye hemen tuvalete flan gidiyorum bıraksalar suyun altında hüngür hüngür alıcam, bu durum sütümünde etkiliyor onada ayrı üzülüyorum,

Benimki açken ağlıyor. Açken altını değiştirirsek kıyamet kopuyor. Altı pis emzirmeye çalışırken de kıyamet kopuyor . Karnı tok olunca. Ne yaparsan umru olmuyor.

Çok kaka yapıyor 4-5 kere falan. Bez yetişemiyoruz.

Bir de uykusundan emzirmek için uyandırınca hemen emmiyor kızıyor yine ağlıyor.

3 saatte bir emzirin diyorlar ama o kadar kısa sürede uyandıramıyorum. Uyandırsam da hemen emmiyor ağlıyor önce.

Çok zormuş bebek bakımı.

Ah aynı ben, bir de derlerdi 2. Olunca birinciye ilgin azalıyor. Okula gidiyor gelene kadar onu özlüyorum, sabah giderken acele et dediğim için bile üzülüyorum çocuğu kırdım mı diye. Akşam gelincede kucağıma alıyorum bebek uyursa oyun oynuyorum. Kendisini kötü hisetmesin diye.

Çok şükür. Bin şükür

Azalmıyormuş ilk göz ağrım yeri çok ayrı

Kızımın kıyafetleri için duru granül kullanıyordum ama süt lekesini vs çıkarmamış sarı leke kalmış. Önerebileceğiniz daha iyi deterjan var mı?

Bebek için üretilen deterjanlarda katkı maddesi olmadığı için lekeleri çıkarmıyor. Hangisini alırsan al fark etmez.

Ay ne guzel herkes dogurmusss saglikla buyutun darisi basima artik yoruldum cidden sanci da cikmiyor hakkaten erkek bebskler gec mi doguyor
Yapmayın kızlar ya en çok düşündüğüm en zayıf karnım bu kısım zaten benım de…kızımda 7 yaşında gayet olgunluk içerisinde kardeş durumuna ama benım ıcımde fırtınalar kopuyor ara ara doğurunca yerli yerine oturcak herşey diye ümit ediyorum olayı duygusallaştırmayalım daha fazla en nihayetinde hayatlarındaki en önemli arkadaşları yoldaşları olcak kardeşleri inşallah biz böyle büyütücez

Bende bez yetiştiremiyorum valla. Bana 2 saatte 1 emzir dedi doktor.

Ay ne guzel herkes dogurmusss saglikla buyutun darisi basima artik yoruldum cidden sanci da cikmiyor hakkaten erkek bebskler gec mi doguyor
dur daha 39 a gel biraz sabır
1. bebeğim kız 39+5
2. bebeğim erkek 39+3
spontan normal doğumla geldiler
son haftaya kadar bekler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…