Benim ikinci canim ama sanki daha heyecanlıyım. Sezeryan Olcam ben 18-19-20 bu tarihlerden birinde. Haftaya belli olacak tam tarih inşallah.
Ben ikincide annelerin daha pimpirik olduğunu düşünüyorum belki fikrine katilanlar olur
Günaydın kızlar Topikte herhalde sırası gelen bir ben varım. Bu oğlanın geleceği yok valla. Siz benden önce doğurursunuz Arada belime kasıklarıma sancı giriyor. Aha doğuruyorum galiba diyorum sonra kesiliyor Eşimin de içi şişti. Geçen hafta diken üstündeydi. Şimdi sen kolay kolay doğurmazsın diyip kıçını devirip yatıyor Yalnız diyorlar ya millet arayıp sormasın diye doğum tarihini 2 hafta geç söyleyin. Çok haklılarmış. Beni her gün bir annem bir babam bir kayınvalidem sırayla arayıp duruyorlar Doğurursam haberiniz olur bu ne sabırsızlık dedim ya.
Hahahaha wala bende allaha emanet deneme yanilma yontemi kullandim resmen sakasi bi yana aslinda hic tasvip etmiyorum cok dikkat edilmeli cunku uyuma ihtimali cok yuksek burnu flan kapanir allah korusun ben uzaniyorum ama kafami asla koymuyorum duzgun bi yere ki dalgin uyumiyim die. Sirt agrisi cok var bende oturarak emzirmek iskence gibi gecen yzanayim bakim tutabilcekmi die denedim oldu wala.
Uyuyakalmiyo mu artik emerken? Benim bebek gunun 12 saati fln memede fakat bunun ancak 2 saati aktif emmedir heralde. Kakasini 3 4 kez yapiyo fakat cis cok az yapiyo bu da beni tedirgin ediyo acaba emmiyo mu yetmio mu diye. Sutum cok sukur var, pompa almamistm bi tane elimde manuel var onla sagmak zorunda kaldm memelerimi bosaltamadi mahvoldu memelerm.
Uyuyakalmiyo mu artik emerken? Benim bebek gunun 12 saati fln memede fakat bunun ancak 2 saati aktif emmedir heralde. Kakasini 3 4 kez yapiyo fakat cis cok az yapiyo bu da beni tedirgin ediyo acaba emmiyo mu yetmio mu diye. Sutum cok sukur var, pompa almamistm bi tane elimde manuel var onla sagmak zorunda kaldm memelerimi bosaltamadi mahvoldu memelerm.
Kaliyor kalmaz mi hic. Orasini burasini elleyerek emdirtiyorum hala doktor uyumasi cok nornal en guvende hissettigi yer uyuyacak tabiki diyor. Cis konusunu bilemicem ama doymasa kaka yapmaz bak bunu biliyorum eminim. Manuel pompa cok zor elektronik sart resmen. Kontrolu yokmu kilo alimi normal dedilerse bence hic takma alacagini aliyordur ben elektronik pompa ile sagiyorum arada sagdigimi biberonla veriyorum.