2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allah razı olsun cvp verdigniz için ikisi de farklı olacak haklısınız çok sagolun

Kızlar bugün kontrolüm vardı nst de ağrım çıktı ama çok düzenli değil alttan da muayene oldum 3cm açılmam varmış. Dr hastaneye yatış dedi ama sancılarım düzenli olmadığı için eve gitmek istedim sancım sıklaşınca geleyim dedim. Bakalım ne zaman gelecek

Ağrıları Hissediyor musun, bugün gelir o zaman bebiş hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah haberdar et bizide

Ben de dün kontrole gittim, normal için gününü bekleyelim, gelmezse duruma göre hareket edelim dedi, sancım yok şu anda, ara ara geliyor ama daha bir şey yok. Hayırlısı bakalım. Bizimkiler de aynı, her gün bugün de dogurmadim diyorum
Arkadaşlar doğum yaptım 9:30 da çok şükür sorun yok ikimizde iyiyiz ayrıntılı yazıcam bir ara
Gözün aydın canım, hayırlı olsun, analı babalı büyüsün. Mis kokulu, bol sütlü günleriniz olsun

Kizlar anakucagi icin ne yaptiniz koyan varmi yenidogan destekleyen modellerine wala oglumu okula gotururken kullanmak istiyorum bu hafta evde ama danirim haftaya anakucagi kullanmaya baslicam bu arada ben annem varken disarlara cok ciktim her goren aaa cabuk ayaklanmissin vs dedi durdu nazarlara geldim heralde resmen hastaliktan surunuyorum ama 2 cocukla yatmak mumkun degil cadi karisi gibi ayaktayim is yemek hepsi bana bakio ama herseye ramen hamdolsun cok guzell duygular yaaa bak buna da aglicam simdi hahahahahah

Dogum yapan arkadaslarım hayırlı olsun bol sütlerinız olsun sakin yavrucuklarınızla huzurla bolca uyuyun
37+4 teyım sanırım 13 ocakta alacak sezaryene bebegın kilosu canımı sıkıyor hala 2800 yanılma payı da olursa yıne kucuk doguracam anlasılan
Burdakı tavsiyelere uyup kasar peynır kuruyemıs vs de yiyorum ama almıyor kılo. Tavsiye beklıyorum kızlarcanım

Kefirde içmeye çalış canım

Kızlar normal doğum yapıp dikişi olanlar ben ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne zaman düzelir ya çok zorlanıyorum
Çok mu var dikişin? Yan tek popo ğzerine oturcan ancak ama bir haftaya geçer.
Canım ilk 3 4 gün benim kız çok az çiş yaptı bikaç bez tam kuru oluyodu biriktirip yapıyo gibiydi ama sınra düzene girdi kakayla braber bezide ıslanmaya başladı.
Allah razı olsun cvp verdigniz için ikisi de farklı olacak haklısınız çok sagolun
Siz doktoru ilk hikayeniz hakkında bilgilendirin o mutlaka gerekeni yapar
Ben de 2800 g doğurdum canım, ne olmuş öyle olsun takma kafana

Ben dedim benden önce doğurursunuz diye Açılman çok iyi bence en geç gece gelir hazırlıklı ol Sancı hissetmedin mi hiç merak ettim

Benim de çarşamba kontrolüm var. O güne kadar gelmezse sezaryen isteyeceğim. Çarşambadan sonra iki güne bir çağırırım dedi doktor. Bu stresi yaşamak da istemiyorum açıkçası. Sürekli bebeğin hareketlerini takip ediyorum

Bence kilosu haftasına göre normal canim. 13 ocağa kadar biraz daha alır. Belki dr un söylediğinden fazla da çıkabilir. Benimki de 2800 lerde. Aman 2 bucugu geçsin de diyorum. İnan bana önemli olan sağlıklı olması takma kafana

Wallahi bende de durumlar aynı kalmış 2 gün beyefendi gelmiyor bugün kontrolüm vardı nst de yine sancı çıktı doğumhaneye gittim açılman yok dediler 3 saat sonra yine gel yine gittim yine açılma yok 3800 olmuş dana ben nası doğurucam sezaryen de olmak istemiyorum nası açılcak ne yapsam bilemedim triplerdeyim
Arkadaşlar doğum yaptım 9:30 da çok şükür sorun yok ikimizde iyiyiz ayrıntılı yazıcam bir ara
Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…