2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Elektronik ne kullaniyosn tavsiye eder misin kullandigini.
Kontrolu yarin.
Aslinda biliorm memede uyumasinin normal oldugunu ilk gun de sordm hatta burda ama ozaman hep meme istiodu ve emiyodu bi sekilde smdi memeyi de bosaltamadi diye stres oldm
Annem de senin sutun gurbuz cocuga gore ama bu cocuk minyon napalm diyo:)
Kiyamam 3090 dogmustu biz cikarken 2890a mi ne dusmustu. Yenidogan kiyafetleri bile buyuk gelio. Iyi ki burda yazilanlari dinlememisim de 1 beden bez fln almisim 1 beden bez bile anca oluyo garibime

Arkadaşlar doğum yaptım 9:30 da çok şükür sorun yok ikimizde iyiyiz ayrıntılı yazıcam bir ara
Gozun aydinn cok sevindimm
Smdi kendi deneyimimi de yasadigim icin ve nasi oldugunu bilince doguranlara daha cok heyecanlaniyorm:)
Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsn. Bi ara uzun uzun anlat nasil oldugunu

Ay cok sukur cok sagol cnm. Dun butun gun hic yapmamisti taburcu oldugumz hastanenin bebek odasini aradk aksam bebegimize bakan hemsireye ulastk takip edin yine yapmazsa acile gelin demedi mi stres yaptm baya. Snr baktm gece yapmis, bgn sabah yine yapmis ben de rahatladm.

He benimki oyle cok uzun memede kalmiyor cunku mama destekli gidiyoruz ama birakicaz insallah iste cabaliyorum sutum artsin die
Olsun normal sutunu de veriyosan mama desteginde bi sikinti yok bence hic canini sikma. Benimki gibi memelerin sisip bebegn onu saatlerce bosaltamamasi da sikintili. Hepsi anneye ayri bi stresmis

Olsun normal sutunu de veriyosan mama desteginde bi sikinti yok bence hic canini sikma. Benimki gibi memelerin sisip bebegn onu saatlerce bosaltamamasi da sikintili. Hepsi anneye ayri bi stresmis
Sağ sağ stokla canım seni de rahatlatır

Muz da kilo aldiriyor diye biliyor bebege ama ultrasonun her zaman yanilma payi var arti veya eksi oynuyor ayrica cokta zayif degil hic takma sagligi yerinde olsun dogunca aliyorlar kiloyu kafana takma

Tabi oyle mamaya karsi degilim ama emmeyi birakir die endise ediorum o kadar canim yoksa yesin saglikli olsunda gerisi bos hakkaten

Ya kıloya takmıyorum ama ele avuca gelsın bıraz ıstıyorum kızım da boyle dogdu bu bebek de ikisi de 36. Haftadan sonra kılo almıyor kızım sonra 1 ay 2600 de kaldı sutum pek kılo aldırmadı mama da vermıstım ama hırs yaptım bu sefer ama yıne aynı oncelık saglıklı olması tabiii

pearl jam naptın nasılsın? ilk kızın nasıl bebeğe tepkisi nasıl oldu?
benim kız burnuna ellemeye sıkmaya çalılıyor aürekli
Canım iyiyim .Sürekli emzirme ,mama yapma ,süt sağma ile geçiyor günlerim .Bebeğim sarilik oldu .Yüzde 15 dedi doktor .Pazartesi tekrar gideceğiz .Yine kan alicaklar heralde .Sütüm az .Sürekli besliyorum .
Kızım zaten huysuzdu .İlk zamanlar hiç tepki vermesi.Yok gibi davrandı .Sonra biz yaklaştırma ya çalıştık ayy diyor kaçıyor dokunamiyor ama arada gelip beşiğini salliyor .Çok da ilgili değil .Geceleri sık uyanmaya başladı .Kötü rüya görmüş gibi bağırarak uyanıyor .Normal olarak etkilendi .Bir de doğumda 2 gün babaannesinde kaldı .Benden hiç ayrilmamis çocuk .Beni hastanede gördü falan biraz şaşırdı .Ama genel olarak çok kötü degil şimdilik .Ben de yanıma alıyorum beraber yatiyoruz.

Merhaba sağlıkla alın kucağınıza inşaAllah. Benim ilk doğumda doğum anında hiç kanama olmadı hatta hatırlıyorum kalkınca söyle bi baktım çatala altıma serdikleri steril bezde sadece sıktıkları jel vardı ben bile farketmiştim o an kanama gelmediğini sonra ebeler gelip gidip baktılar doğumda kanamadın diye sonradan sökülmüştü. Bu doğumumda tam tersi oldu çok fazla kanamadan dolayı müdehale edeceklerdi ki Dr bana yarım saat masaj yap rahmin başına dedi ( karnına bastırınca sert bişey hissediliyor o rahmin başıymış) masaj sonrası azalma oldu çok şükür.

Kızlar çok fena boynum tutuldu başıma vuruyor ağrısı 3 gün oldu azalacağı yerde artıyor ağrı varımdır bunun bir çaresi? Başımı kesip atasım var çok fenayım masaj sıcak-soğuk kompres denedim ama hepsi sanki dahada artırıyor ağrımı

Normal doğum muydu

Ersagin yeşil renk masaj kremi var o çok iyi geliyor tutulmaya tabi bolca sıcak kompres sıcak su torbasi ve masaj

Benimde öyle canım emzirmekten. Evde bir tane ortopedik yastığım vardı onu hatırladım artık onunla yatıyorum gece çok iyi geldi. Sabah ağrısız uyanıyorum akşama doğru yine başlıyor ama gece yatınca iyi geliyor. Emzirirkende çok boynunu eğme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…