2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim bebeğim de sarılık olmuş, çok da güzel besledim halbuki, anne-bebek kan uyuşmazlığından olmuş dedi doktor çünkü kilo alımı çok iyi. 15 miş sarılık değeri, yarın tekrar kan vereceğiz, yükseliyorsa küveze alıcaz dedi doktor, sabaha kadar bol bol emzir dedi. Çok üzgünüm.

Yaa geçmiş olsun . Bu durum beni çok korkutuyor ya benimde kan uyuşmazlığı var ya inşallah küveze gerek kalmaz toparlanır bebiş

Bugün sabahtan beri neredeyse hiç uyanmadı sarılıktan, zorla uyandırıp emziriyorum 10 dk emiyor ya da emmiyor hemen uyuyor yine. Nasıl uyanık tutabilirim.

Yaa geçmiş olsun . Bu durum beni çok korkutuyor ya benimde kan uyuşmazlığı var ya inşallah küveze gerek kalmaz toparlanır bebiş
İlk bebekte kan uyuşmazlığı olsa bile sarılık olmayabilirmiş. Kızımla da kan uyuşmazlığımız var o sarılık olmadı mesela, 2.bebekte olma ihtimali daha yüksekmiş.

T tulperde nasil 2 bebeyle hayat kizin kiskanclik yapiyormu ?
Diger 2 cocuklu analar sizlerde dur nasil
Şimdilik bi kıskançlık belirtisi yok canım çok şükür, 2 bebekli hayatım nasıl olacak henüz anlayamıyorum annem yanımızda şu an için keyifli geçiyor annem gittiğinde anlicam sanırım zorluğunu. Sizde nasıl durumlar?

Bizde de fena sayilmaz bir kac gundur tekim gunduz tek sorunum sagim yapmaya pek vakit bulamiyorum. Oglum kiskaniyor fakat bebege cok ilgili ona bebekler icin youtube dan videolar buluyor aciyor kaldi ki hep besiginde tutuyorum kizi yedirip ellemeden yatiriyorum hep firsat buldukca basinda oglum ama ben bebegin yaninda degilken tek gitmiyor cok sukur. Ama oglan influenza bi onunla ugrasiyorum. Yarin ikisininde kontrolu var cocuk doktorunda vakalim ne dicek biraz ona canim skkin

Aynısı işte masaj yap emzirmdedi kanamam çöktü sonra düzeldi evet

Tabiki dogum kolay bisi degil gercekten ama her ikiside bence mukemmel her aciya ramen resmen bidaha dogurmak istiyorum suan

Aslında benimde dikiş yerlerim sızlıyor ama bebeğimi görünce bende diyorum 3-4 sene sonra büyüyecek . Sonra yine bebek isteyecek canım bebek çok güzel birşey minnaklar yaa.

İlk bebekte kan uyuşmazlığı olsa bile sarılık olmayabilirmiş. Kızımla da kan uyuşmazlığımız var o sarılık olmadı mesela, 2.bebekte olma ihtimali daha yüksekmiş.
Geçmiş olsun hiç bilmiyordun boyke bir durum yaşanabileceğini bizde de kan uyuşmazlığı var

Hepinize çok çok teşekkür ederim alıntı yapamadım. Çok heyecanlıyım tansiyon çıktı haliyle .Doğumda problem olmadı gayet gözü açık bir şekilde dünyaya geldi yanıma koydular o ara çişini yaptı elime sıpa.Myomlari temizledi bazılarının yeri tehlikeli olduğu için işim uzadı şimdi içerde balon var kanama durdursun diye myom alındığı içinde iki kati ağrı hissediyorum ama şu an yolunda hersey çok şükür. Kızım 3600 kg 51 cm doğdu ultrason ile 100 gr + fark etti .Ayağa kalkıp biraz yürüdüm. Bende haberler böyle ha bu arada kızım çok cazgirkarışık yazdım ama kusura bakmayın.Darisi tüm bekleyen annelere sağlıkla alın kucaginiza

Aynı ben hala dogurmadim peşindeyim

Cnm kan uyuşmazlığı nasıl anlaşılıyor senin kan grubundan değil mi bebeğin

Ben de çok korkuyorum .Benim kızımın da değeri 15.Biz de pazartesi gideceğiz .17 olursa yatırmamiz gerekir dedi doktor .İnşallah yatmaz ikisi de .Bir de üzüldüm sütum azaldı .Mama takviye ediyorum .Sen ne sıklıkta emziriyorsun?

Kizlar bu cocuk benim icimde kaldi doguramiyorum sicak dus aliyorum yok hareket ediyorum yok adacayi iciyorum yok siz doguranlari gorunce cok ozeniyorum valla inat etti dogmuyo dogmayi gectim karnimin en tepesinde asagi bile inmiyo sabirsizlaniyorum artik doguramayanlara taktik falan verin

Ben de çok üzüldüm duyunca ama tedavisi var sonuçta çok şükür. Normalde her istediğinde emziriyordum 2 saati geçmiyordu süre, ilk iki gün mama verdik sütüm yoktu, 2 gündür sadece emziriyorum mamayı bıraktık, sütüm geldi çok şükür. Dün falan iyiydi, bugün uyanmak nedir bilmiyor, saat başı zorla uyandırıyorum 10 dk emip uyuyor geri. 3 günde bu kadar yükselmesi normal değil dedi doktor, hergün tahlil yaptırıcaz düşünceye kadar. Sizin neden olmuş sarılık?

Birde ışık açık uyuyun canım o da etkili oluyor. Sıkma canını stresin sütten geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…