2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Makinayla sağıp biberonla verebilirsin daha hızlı daha çok emer

Birde ışık açık uyuyun canım o da etkili oluyor. Sıkma canını stresin sütten geçmesin
Tamam canım sağ olasın hiç aklıma gelmezdi bu.
Memede uykusu geliyor birkaç gün sağıp veriyim diyordum ben de ama biberona alışıp mememi almazsa sonra diye de korkuyorum bilemedim.

Arkadaşım karnına çörek otu yağı sürdü, ananas yedi ertesi gün doğurdu

Senmi negatifsin bebekmi? Geçmiş olsun inşallah küvete girmez

Bugün sabahtan beri neredeyse hiç uyanmadı sarılıktan, zorla uyandırıp emziriyorum 10 dk emiyor ya da emmiyor hemen uyuyor yine. Nasıl uyanık tutabilirim.
Çok geçmiş olsun bizde yaşadık şu sarılık olayını, inşallah hemen atlatırsınız, altını aç kapat ıslak mendille ellerini boynunu flan sil o zaman uyanır

Eğer süte etki etmiyorsa boynuna ardıç yağı sür canım, streçle de sar, bi kaç saat dursun yıkarsın, baya yumuşatıyor bu yağ

geçmiş olsun canım sarılık bol besleyerek geçer inşallah ben ilk bebekte yaşadığım için bunda hemen sağıp vermeye arada mama takviyesi yapmaya başladim ilk günden ona rağmen hafif var sıkma canını
benim kızım da pek ilgilenmiyor ama kucağıma aldığım an kucakla diyor ki 2 yıldır kucağımdaydı o da haklı iki sene sonra birlikte oyunlar oynayacaklar inşallah
Sütümü artırmak istiyorum kızlar önerilerinize açığım
solgar brewer yeast yani bira mayası tableti
bir de ben sürekli süt yapıcı şeyler yiyorum sütümü yağlandırcak şeyler kilom var veremedim hiç ama takmıyorum sütümü artırıp bebeğimin emmesini düzenleyince zaten bu kadar uğraşmaya gerek kalmayacak
un helvası tahin pekmez bulgur pilavı
rezene ısırgan otu çemen otu
humana still tea laktozsuz sütle yapılmış sütlaç bunlar aklıma gelenler

Hiçbir şey soylemedi doktor.Kan alındı .Biz geldik eve sizi ararız dediler.Aksam doktor eşimi aramış .Degeri 15 çıktı .Sık sık emzirsin annesi ,pazartesi getirin tekrar demiş .17 olunca yatırıyoruz demiş .

Anladım canım size de geçmiş olsun bol bol besleyerek atlatırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…