2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun. Bizim doktorda yarına randevu verdi. Anne bebk kan uyuşmazlığınıda ilk kez duydu . Benim ilk çocuğumdada aynıydı ama kimse sarılık olabilir demedi. Ama şimdiki doktorumuz anne bebek kan uyuşmazlığı var dedi. Bakalım yarın ne diyecek. Sende bol bol emzir inşallah bir sıkıntı çıkmayacak.

Bende sezaryen sonrası sütüm azdı. Ve bebek çok kilo kaybetti. Hemşire bana hastane tipi süt sağma makinası getirdi. Bir göğsü bebek emdi sonrasında ise Süt gelmesede 15 dakika her göğsü sağdım. Kanalları açılsın diye. Birde rezene çayı ve hastanenin verdği süt yapıcı çay vardı onuda içtm . İyi geldi.
Tamam canım sağ olasın hiç aklıma gelmezdi bu.
Memede uykusu geliyor birkaç gün sağıp veriyim diyordum ben de ama biberona alışıp mememi almazsa sonra diye de korkuyorum bilemedim.
biberon değilde şırınga yada kadehle falan versen hastanede benim bebeğimi öyle verdiler.

Sütümü artırmak istiyorum kızlar önerilerinize açığım
Bende bebeği emzir ve makinan varsa sütün olmasa bile sağ. 10-15 dakika. Kanalların açılmasını sağlıyor. Rezene çayı iyi geliyor. Bide ben sür yapıcı çay içiyorum oda fayda ediyor sanırı

Kesinlikle ikinci olacaklar daha pimpirikli bencede
Arkadaşlar doğum yaptım 9:30 da çok şükür sorun yok ikimizde iyiyiz ayrıntılı yazıcam bir ara
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
İkimiz de pozitifiz canım. Ben 0 oğlum B
Bu şekilde de oluyormuş uyuşmazlık.
Bu şekilde uyuşmazlık olmuyor ki birinizin negatif birinizin pozitif olması gerekmiyor mu uyuşmazlık var demek için

Dün geceden beri emziremiyorum almıyor ağzına memeyi. Acunu alıyor azıcık çekiyor bakıyor süt gelmiyor ağlamaya başlıyor. Kavrayamıyor memeyi. Sağıp veriyorum aç kalmasın hasta olmasın diye. Ama her seferinde deniyorum yine almıyor.
Dün gündüz ne güzel 2 memeyi birden emmişti. Gece bir anda kavrayamaz oldu.
Moralim bozuldu çok.

Ben 60 CC veriyorum.Bir sol göğsümu emziriyorum ondan iyi süt geliyor,diğerini sağiyorum,sonra mama veriyorum.
Günde 1 kere mi 60 cc? Benimde sütüm var ama sürekli endişe duyuyirum yetmez diye bide uyaninca ve sürekli araninca mama vermek zorunda kalıyorum. 30 içiyor pesine 4 saati buluyor açıkmasi

üzme kendini meme ucun büyümüş kavrayamıyor tutamıyor olabilir
mutlaka sağöaya devam stres yaprsan bebek hisseder yine tutamaz canım biberonla verip bir anda memeni tutturmayı deneyebilirsin biberon yerine kaşık biberonla besleyebilirsin
üzülme bir emzirme danışmanından yardım isteyebilirsin evine gelir o bebeğin nasıl en kolay şekilde emeceğini falan gösterir
inşallah geçiçi bir durumdru

Gözün aydın. Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…