Dün geceden beri emziremiyorum almıyor ağzına memeyi. Acunu alıyor azıcık çekiyor bakıyor süt gelmiyor ağlamaya başlıyor. Kavrayamıyor memeyi. Sağıp veriyorum aç kalmasın hasta olmasın diye. Ama her seferinde deniyorum yine almıyor.
Dün gündüz ne güzel 2 memeyi birden emmişti. Gece bir anda kavrayamaz oldu.
Moralim bozuldu çok.
Dün geceden beri emziremiyorum almıyor ağzına memeyi. Acunu alıyor azıcık çekiyor bakıyor süt gelmiyor ağlamaya başlıyor. Kavrayamıyor memeyi. Sağıp veriyorum aç kalmasın hasta olmasın diye. Ama her seferinde deniyorum yine almıyor.
Moralim bozuldu çok.
Canım ya moralini bozma, instada emzirme danışmanlarının sayfalarında emzirme ile ilgili videolar var, bebeğini sol memeden emzirecwğin zaman sağ elinle başını arkadan kavrayıp sol elinlede memeyi ağzına sokuyorsun, çapraz tutuş mu ne diyorlar, kimisi de futbol tutuşu diyor, bende arada tutmayınca öyle veriyorum, birde meme çok yumuşadığında almakta zorlanıyor o zamanda meme başını yıkayıp ya da soğuk bişeyle masaj yaparak toplanmasını sağlayabilirsin, birde memeye az şekerli su sürsen belki onun tadı için süt gelene kadar emmek ister,
Kizlar alintilayamadim ama kan uyusmazligi konusu sizi korkutmasin bu cok olan bisi. Yegenimle annesinde de vardi anne -, bebek +. Evet sarilik oldu ve normale gore biraz daha agresif seyretti yani hizli yukseldi ve onunki baya yukselmisti 20leri gecmisti diye kalmis akimda sinir 17 civariyken. Biz de cok korktuk bir gece kuvez degil de ona işin kabini diyorlardi sanirim oyle ozel buyukce bir kabinde kaldi. Ve ertesi sabah ciktilar merak etmeyin hic bir sakincali durum yok. Sadece bebisin gozleri etkilenmesin diye kapatiyorlar ona dikkat etmek lazim. Bizimkiler tum gece uyumamislardi kayarsa fln haber vermek icin. Gecmis olsun herkese ve herkeste olacak diye bir sey de yok tabi bu.
Moralim bozuldu çok.
İnstagramda ebe hanımın sayfasında görmüştüm. Banyoda duşun altında emzirebilirsiniz diyordu. Hem su bebeği sakinleştiriyor. Hemde sıcak su süt kanallarına iyi geliyor Sağlıkla büyüsün inşallah
Iliski kaynakli da olabilir o zaman. Nisansa da dogum hemen olmuyormus zaten. Benim nisan ve su ayni anda gelmisti ama herkeste farkli oluyor o. Durumuna bak bakalim olmazsa yine de doktoruma da bir bilgi verirdim ama ben olsam haberi olsun. Ay sende boyle seyler olunca ben de panik oldum beklenen tarih ayni ya sanki ayni gun dogurcaz gibi Uslu durun ayol beni de korkutuyosunuz
Ya ilk 10 gun annenin sutunden bebege gaz olmaz demislerdi benm bebegim.her gun alttan ustten cikartiodu bgn feci kucagmdan indiremedm tum gece. Hala koala gbiyiz bagirsaklarndan ses geliyo hep. Bikac kere saglam alttan kakayla cikarmasina ramen gecmedi yataga aldigm an gerinmeye ikinmaya ve aglamaya baslio. Cocuk gazi bile memede cikariyo yaw
Naparsiniz analar ve danaları resmen anne karnındaki hareketleri yapti ve dün gece uyumadi hiç burdan sesleniyorum ,bebeğim gece hareketli diyen analar doğunca da öyle oluyor