2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Naparsiniz analar ve danaları resmen anne karnındaki hareketleri yapti ve dün gece uyumadi hiç burdan sesleniyorum ,bebeğim gece hareketli diyen analar doğunca da öyle oluyor
Ben yanmışım ne gece ne gündüz hiç uyumuyor hala da çok hareketli doğduğunda nasıl olacak çok merak ediyorum.

Kızlar kanla karışık pembemsi akıntı geldi bu nişan mı oluyor?
Nişan gelince doğum başlayacak diye bir şey yok aslında. Esas doğum belirtileri su gelmesi ve düzenli sancılar. Ama sen yine de doktoruna bir kontrole git en azından ne olduğunu anlarsın.

Cok endiselenmesinler fakt takipte klsınlar
Biz sarılık yüzünden operasyon gecirmek
Ve yogun bakımda kalmak zorunda kalmıştık
İhmal etmeyin
Sonra ki cocukta pimpiriklenip gidip
Kendimiz bilirubin ölcturuyoduk
Allah muhafaza
Etsin
Bize sade ışık yeterli gelmemisti
Saron canm sen butun gece uyumadin mi

Naparsiniz analar ve danaları resmen anne karnındaki hareketleri yapti ve dün gece uyumadi hiç burdan sesleniyorum ,bebeğim gece hareketli diyen analar doğunca da öyle oluyor
Angel cım çoooook tebrik ederim
Kizcen vatana millete anasına babasına hayırlı evlat olsun ins
Deme ya bende o yananlardanım desene
Çıksın azcık sopalarz karnımı cok acıtıyor
O dayadığı ayagini ısırcam

Tedavisi caresi var, Kan uyusmazliginda zaten tetikte olunuyo sarilik konusunda doktor bilgilendirir.
Saat farki..

Gaz çıkarma işini hiç sevmiyorum her emzirme de gazını çıkartıyor mu bebişiniz?
Ya da sadece alttan çıkarsa yeterli olur mu?

Alttani makbulu diye biliyorum ama bebis rahatsa sorun yoktur. zaten yeterli degilse haberin olur cnm ortaligi yikmak seklinde

İlk bir hafta misler gibi uyudu dün gece hop hop ettik 12 den sonra sakinledi bi kaka yaptı her yerimize. Ben d üstten gazını çıkaramıyorum deniyorum ama yok olmuyo

Tedavisi caresi var, Kan uyusmazliginda zaten tetikte olunuyo sarilik konusunda doktor bilgilendirir.
Saat farki..
Bacımsu bizimki uyuşmazlıktan kaynaklı degildi
Ustelik emmeside mukemmeldi (zaten o yuzden zarar gormemis dediler) ama cocugumda bizde yogunbakim kapilarinda cok cektik
Genel olarak sararır normaldir deyip
Gecmesinler
Dr a danışsınlar şüphe ediyorlarsa diye söyledim

Güle güle büyütün saglikla...darisi bize

Ya bebek dogunca zemzem ve hurma verıyor kayınvalıdemler. Sımdıden tedirginim gorumcemın kızı dogduu 3 ay once cocugu resmen zemzeme doyurdular hatta damagına hurmayı yapıstırmaya kalktılar ben engel oldum sımdı ben gelmeden benimkine de yaparlar dıye tedırgınım

Dur bakalım bugün çalışıyor bizim doktor bi gidip acilden giriş yaptırayım bakalm ne dicek:)
Tabi öncesinde biraz daha uyuyayım doğum vs olursa enerji depolamak istiyorum

Onu bende yapacağım ilkinde de yapmıştım ama çok çok az verilir ya çok verilmez bebeğin düzeni bozulur sadece bi damla Zemzem hurmada parmağına sürdüğünü az bisey deldirmek lazım sadece damagina ben vereceğim desen gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…