2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merve sanırım bizim için bu haftasonu hareketli geçecek
Öyle görünüyor gerçekten karnım şuan taş gibi belimde ağrıyor. Doktor bebek hareketlerini takip edecez azaldığı anda gel dedi daha yeni eve geldim
Bu kızlar benden önce doğuracak çıldırıciğimm Benim de hurma yemekten içimde hurma ağacı çıkacak artık

Bu kızlar benden önce doğuracak çıldırıciğimm Benim de hurma yemekten içimde hurma ağacı çıkacak artık
Ben bu haftasonu gelmesin diye ne dualar ettim başıma gelene bak bu ağrıyla sınava girecem saat 2 de . Dua edin sınav bitene kadar atağa kalkmasın benim kız

Ben bu haftasonu gelmesin diye ne dualar ettim başıma gelene bak bu ağrıyla sınava girecem saat 2 de . Dua edin sınav bitene kadar atağa kalkmasın benim kız
Ay hadi bakalım izin versin annesine minik Ben de baştan berin 9 ocakta doğurucam diyordum. İki kardeşim de 9 ocakta doğdu dört yıl arayla. Onlara kayyum atayacağım daha doğum günleri kutlanmaz diye dalga geçiyordum. Gerçek olacak mı bakalım

Kızlar nstden çıktım şimdi 100 u geçen sancılarım çıktı 90 in altına da düşmedi . Doktoru bekliyorum
Merveeeee yPma merveeeee
Az daha bekle beniiiii
Gerci benimkide heran gelebilir gibi
Bende de baya sancî cikti nst de 2 gun once hala dogurmadim gerci
Dogur gitsin kiz ciksin aradan
Sinava mi gireceksin
Depend filan giy suyun muyun gelir
Altina yaptin sanmasinlar

Ben doktora diyorum ki karnım sertleşiyo diyo normal zamanın az kaldı aa gerçekten mi dicektim
Hee herseye normal diyolar
Diyorum karnimin avisindan ayakta duramiyirum
Normalmis ayagini dayamismis
Bu ayak dayamasi degil ama
Cikinca bende ona ayagimi dayasam mi

Ped taktim valla az beklesin iki gün sonra gelsin yavrum

Annemde verir sırayla 1 çay kaşığı yağ, önceden suda bekletilmiş hurmanın suyundan bir çay kaşığı, bir çay kaşığıda okunmuş su zemzem artık ne varsa sarılık olmazmış. Bende sesimi çıkarmadım ilkindedr yapmışlardı

Naparsiniz analar ve danaları resmen anne karnındaki hareketleri yapti ve dün gece uyumadi hiç burdan sesleniyorum ,bebeğim gece hareketli diyen analar doğunca da öyle oluyor
Şu an sabahın 3ü, içeride dört dönüyor bebiş bu mesaj benim için çok ağır bir küfür gibi oldu

Naparsiniz analar ve danaları resmen anne karnındaki hareketleri yapti ve dün gece uyumadi hiç burdan sesleniyorum ,bebeğim gece hareketli diyen analar doğunca da öyle oluyor
Bizde de durumlar doğduğundan beri aynı.. zabaha gader densss gündüz uyanmak bilmiyor gece uyumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…