Annemde verir sırayla 1 çay kaşığı yağ, önceden suda bekletilmiş hurmanın suyundan bir çay kaşığı, bir çay kaşığıda okunmuş su zemzem artık ne varsa sarılık olmazmış. Bende sesimi çıkarmadım ilkindedr yapmışlardı
Kv şekerli su ver demişti vermedim, şimdi o yüzden sarılık oldu diyor
Ben yeterince beslemişim zaten doğum kilosuna 3 günde +250 gr eklemiş daha neyin aç kalması anlamıyorum
Ya bebek dogunca zemzem ve hurma verıyor kayınvalıdemler. Sımdıden tedirginim gorumcemın kızı dogduu 3 ay once cocugu resmen zemzeme doyurdular hatta damagına hurmayı yapıstırmaya kalktılar ben engel oldum sımdı ben gelmeden benimkine de yaparlar dıye tedırgınım
Ayyy eşime tembihledm asla kimseye bir şey verdirtme elif sizi gebertir de dedim korkarlar benim çenemden veremezler cadılık yap verdirtme hatta dedim sezeryan olcak ama olmadı bebekle çıkarım dedim yollamam yanınıza dedim sırf benm çenemi dinlemektense yapmazlar bir şey
Eskiden şekerli suyu hastanelerde de verirlermiş ama uygulamalar değişiyo işte herkes kendi bildiğini yapmaya çalışıyo bebekler doğduğnda beslenmezse şekerleri düşüyomş eskiden hemen verirlermiş ama zaten şeker zararlı süt de gelmediyse mama var canım ama ille eski bildiklerini yapmaya çalışıyolar sinir oluyorum
Bizdede durumlar aynı gündüz bir iki burdayım derdi gece ben yatınca horona kalkardı içimde şimdide devam birde inat kısmı tıpkım ben geri kalan heryer babası
Kızlar sağlık sorunlarından birkaç zamandır okuyamamıştım buraları, bebişini kucağına alan epey arkadaş olmuş çok sevindim. Hepiniz sağlıkla, sıhhatle, güzel günlerde büyütün inşallah bebişlerinizi.
Ben de 37'ye girdim, iki büyük kistim olduğu için baştan beri sezeryan diyor doktorum ama hala net bir gün de vermedi. Sezeryan sonrası takmak için korse alan var mı onu danışacaktım size? Dikiş yerini acıtır mı vs bilemedim hiç nasıl bir şey almalı.
Bebek doğduğunda ağzına azck hurma sürmek sünnettir. Allah resulu s.a.w de yaptı. Bu arada herkese hyrlı dogumlar özellkle girip burayı takip edip heycanlanıyorm bana daha cok var ama olsun :))
Ben de aynı durumdayım canım gelen giden yok maalesef Birazdan yürüyüşe çıkacağım.Bakalım bugün doğurabilecek miyim Her sabah bu cümleyi kurarak başlıyorum güne
Kızlar çok üzgünüm bebeğimin sarılık değeri 17 olmuş, dün doktor yükselirse yatırıcaz demişti, doktora ulaşmaya çalışıyoruz geri dönmedi daha. Benim kucağıma da iyice alıştı yalnız başına nasıl kalacak küvözde ağlamaktan helak oldum.
Kv şekerli su ver demişti vermedim, şimdi o yüzden sarılık oldu diyor
Ben yeterince beslemişim zaten doğum kilosuna 3 günde +250 gr eklemiş daha neyin aç kalması anlamıyorum
Şeker değil ama hurma suyu doğal diye mantıklı geldi büyüklerin tecrübelerine çok laf etmiyorum. Yalnız gözüne limonda sıkacaklardı dedim evde kezzap var onu getirelim direk onu bırakmadık.
Kızlar çok üzgünüm bebeğimin sarılık değeri 17 olmuş, dün doktor yükselirse yatırıcaz demişti, doktora ulaşmaya çalışıyoruz geri dönmedi daha. Benim kucağıma da iyice alıştı yalnız başına nasıl kalacak küvözde ağlamaktan helak oldum.
Sana samimi olarak diyorum benim bebeğimi doğduktan 2 gün sonra kuvoze aldilar ben helak oldum tek başına oralarda görünce ama olan sütume oldu. Bebişim iyileşti geldi yanıma. Lütfen dirayetli ol, çünkü bebişin iyi olucak
Naparsiniz analar ve danaları resmen anne karnındaki hareketleri yapti ve dün gece uyumadi hiç burdan sesleniyorum ,bebeğim gece hareketli diyen analar doğunca da öyle oluyor
Benimki de tam tersi gündüz çok hareketli gece 12'den sonra bal kabağına dönüşüyor Sabah ben uyanınca kıpırdanmaya başlıyor. İnşallah dediğin gibi çıkar
Normal doğum yapan arkadaşlar bir şey sorucam doğumdan sonra vajinada sarkma idrar tutanama hemoroid gibi sorunlar yaşadınız mı bu anlamda normal doğumun sizce dezavantajları nelerdir
Sorunuza cevap aldınız mı bilmiyorum ya da doğum yapmış da olabilirsiniz ama görünce yazmak istedim. 1 ay önce 2 saat bile sürmeyen çok kolay bir normal doğum yaptım, dikişim de az iki adet ama nedense hemoroid oluşmuş ilk zamanlar bi acısı sızısı yoktu ama şimdi acımaya başladı o bölge, zamanla geçer dedi doktorum ama endişelenmeye başladım
Ben de aynı durumdayım canım gelen giden yok maalesef Birazdan yürüyüşe çıkacağım.Bakalım bugün doğurabilecek miyim Her sabah bu cümleyi kurarak başlıyorum güne