2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah canım ya Tedavisi var sonuçta üzme kendini. Arkadaşlarımın bebeklerini genelde küvezde sadece bir gün yatırdılar. Ertesi günü çıktılar hemen. Sen yıpratma kendini bebeğin sağlığı için yapılan bir şey bu sonuçta. Biliyorum zor ama öyle düşünmeye çalış. Hemen atlatıverir bebekler bizden daha güçlüler sen korkma annesi

Kız bana kalsa 14 Ama oğlak olsun isterim
Kovadansa oğlak iyidir ya Benim abim kova da ay yorar insanı. Oğlaklar genel olarak kendi halinde oluyorlar biraz fazla hırslı ve başarı odaklı bir burç sanki. Çok duygusal olmuyorlar. Benim tanıdıklarım genelde öyleydi. Eski erkek arkadaşlarım da ya oğlaktı ya da koçtu Ama ben gittim balıkla evlendim Balıklar iyidir sakin, duygusal, nazik, yardımsever, duyarlı canım kocam

Evet evet ben yazacaktìm
Oglum dogdugunda hemen yanıma getirmemişlerdi (10 sene once)
Sekerli su verdik demisti hemşire
Hurmayı bende sureyim ağzına
Digerlerinde yapmıştım
Aman dikkat
Damaga filan yapışması
Allah korusun

Kv şekerli su ver demişti vermedim, şimdi o yüzden sarılık oldu diyor
Ben yeterince beslemişim zaten doğum kilosuna 3 günde +250 gr eklemiş daha neyin aç kalması anlamıyorum
Evet kilo alımı gayet güzel ki ilk günler %10 unu verir bebek hatta ilk hafta.. Bence de nasıl aç kalma.. Peki bebeğin araniyo muydu emzirme peşine gündüz yada gece sürekli meme istediği doymamus6gibi

Ben de aynı durumdayım canım gelen giden yok maalesef Birazdan yürüyüşe çıkacağım.Bakalım bugün doğurabilecek miyim Her sabah bu cümleyi kurarak başlıyorum güne
Ben ayakta duramıyorum
Size masallah yürüyüşe cikiyorsunuz
Masallah tü tü

Ahhh minik kuzummm. Hic aglama dicem ama dile kolay o kuvoz isini yasadigim icin gercekten cok pis koyuyor insana ama hep yan yatagimdaki bebekler aglarken yasamak dahada aci vermisti ve hep iyi olacak hemen gelecek die hep icime akittim gozyasimi. Max 2 gunde geri gelir ve sarilik oldugu icin sen bol bol yanina girebilirsin emzirmek icin diye dusunuyorum azicik sik disini iyi olsun ve son ayriliginiz olsun. Haber ver yine...
Mama destekle dicem ama en dogru karari doktorun verecektir elbette

Bizde doktor kontrolunden geldik kizlar. Kizimin kilo alimi epey fazla buldu doktor bu gidisle bide kilo isiyle ugrasiriz mamayi kesinlikle azalt dedi ama durmuyor meme ile kicini yirtiyor kiprismizi oluyor karni doymayinca doktor verme dio ama o oyle aglarken elim ayagima dolanio mecbur veriyorum gene mamayi. Edepsiz cikti benim kiz

Kaç güne kaç kilo almış oldu? Ya bende veriyorum mama daha kontrole gitmedik 7.gun gideceğiz bakalım ne diyecek
Ne kadar veriyosun mamayı
O ağlamaları çok iyi bilirim mama içince doyuyor işte çocuk belli dediğin gibi nasıl az verelim ki

2 2.5 saatte bir 90 cc yiyor gunduz gece 10 dan sonra sadece emzirme seklinde gidiyoruz. Sen ne kadar veriyorsun mamayi

Kiz can havliyle yazmistim msji tam uyku oncesi. Elimde telefon uyumusum dogru diyosun tabi dikkat edilmesi lazim

T tulperde cnm demesi kolay ama olaya duygusal bakmamaya calis kisa bi tedavi diye dusun Allah korusun ne dertler var bu ne ki. Bir gunde cikarsiniz buyuk ihtimalle. Yegenimin 20leri gecmisti 1 gece de toparlandi bi daha da olmadi

Mamayı neyle veriyorsun . Sırıngayla beceremedim yutmuyor.

Awent yavas akis biberon ile
Ben de onunla verdim, şimdi emziremiyorum

Bıraktım biberonu mahvolduk bir gündür.
Ne denersem deneyim emmemiyor.
Alıyor ağzına memeyi aslında almak istiyor. Aranıyor ağzına oturmuyor ağlıyor. Napıcağımı şaşırdım. Şimdi sonda aldım memeyle beraber vereceğim memeyi emmeyi hatırlasın diye

Sadece mama mı 90. Bir de bunun üstüne emiyor mu
Yok kiz cocuk catlar emmiyor gunduz.
Yani şöyle ilerliyorum;
Karni acikiyor agliyor mesela once aliyorum emzirmeye biraz emip uyuyor memede keyif yapio o sira diger oglan bisi istiyor mesela kizi yatiriyorum kalkiyorum oglana bakiyorum derken kiz yirtiniyor karni doymamis oluyor bu donguyu 2 3 kez yasiyorum sonra mamaya donuyorum yada direk hic memeye almayip mama veriyorum cunku oglum da hasta demistim ya influenza ve bakima ihtiyaci var estek kostek bi sekilde duruma gore mama yada meme seklinde geciriyorum gunduzleri.

Aaa yok benim kiz meme reddi yasamadi hamdolsun eger oyle bir durum varsa elbette aman biberonu verme. 1 gun aglar sonra memeye alisir diren mutlaka evet zor tahmin edebiliyorum ama agzinda surekli memeni tutmaya calis canim

Ten temasi deniyormusun sen ciplak bebek ciplak faydasi var diyor doktorlar bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…