2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şeker değil ama hurma suyu doğal diye mantıklı geldi büyüklerin tecrübelerine çok laf etmiyorum. Yalnız gözüne limonda sıkacaklardı dedim evde kezzap var onu getirelim direk onu bırakmadık.
Bizde de zemzem suyunun içinde hurmayı ezip suyundan bir iki çay kaşığı veriliyor canim

Aaa yok benim kiz meme reddi yasamadi hamdolsun eger oyle bir durum varsa elbette aman biberonu verme. 1 gun aglar sonra memeye alisir diren mutlaka evet zor tahmin edebiliyorum ama agzinda surekli memeni tutmaya calis canim

Kızlar daha dirayetli oluyor bence. Benimki oğlan ne verirsen onu alıyor.
Ten temasi deniyormusun sen ciplak bebek ciplak faydasi var diyor doktorlar bi dene istersen

Benim üstüm hep çıplak da onun göbek kordonuna bir şey olur diye korkuyorum zıbını oluyor sadece.

Kızlar daha dirayetli oluyor bence. Benimki oğlan ne verirsen onu alıyor.

Benim üstüm hep çıplak da onun göbek kordonuna bir şey olur diye korkuyorum zıbını oluyor sadece.
Hic bisi olmaz merak etme en kotu ihtimalle gobegine kusmuk agiz bezleri varya katlayip araniza gelecek sekilde gobegine koy tenine degmesin tenin ama gogus kismi ciplak sana temaz etsin bi dene

Benim kızda 90 CC ye dün geçirdim iki saatte bir. Ben mı az veriyorum acaba?
Bilmem ki her bebe farkli bazen ben 90 nin ustune bi 40cc daha vermek zorunda kaldigimda oluyor ama bu sefer fazla geliyor biraz cikariyor tabi bu her zaman degil cok nadir oluyor canim. Ac olsa yetmese zaten bebe kendini belli edio agliyor durmuyor uyumuyir vs vs

Canım fototerapi vercekler sadece mahvetme kendini öyle lütfen kısa bir süre sonra vericekler yanına gönlünü ferah tut

Üzülme canım 19 oldu da yattık yılbaşına hastanede girdik. Sen gibi helak oldum ağla ağla. Boynum tutuldu kaldı sıkıntıdan. Atlatılıyor. Tedavisi olmayan birşey değil çok şükür

Canim benimkinde de bgn deger 13 cikti boyle giderse 17yi bulur dedi pzt gidicez ben de simdi ayni seyin telasindayim normalde sacma dimi alt tarafi 1 gun ayri kalcaksn ama insan icerde yatagnda tek yatirdiginda bile akli orda oluyo bu analik icgudusu tuhaf bir sey. o sekilde dusunmeye calis yani icerde yatagnda uyuyacak 1 gun, sen de o gun rahat edersin. Sonra geri alicaksn. Kendini uzmemeye calis ki sutun kesilmesin

2 2.5 saatte bir 90 cc yiyor gunduz gece 10 dan sonra sadece emzirme seklinde gidiyoruz. Sen ne kadar veriyorsun mamayi
Günde 4 kere 40 cc gibi oluyo.. Benim bide 2.bebek ilkini hamileligin 7.ayina kadar emzirdim. Bunda hiç mama vermem diyodum olmadı.. Ilkinde çok çekmiştim sütüm gelmiyodu felan heo mama destekli gitmiştik

Merhaba bende zehirlenme yaşadım ve 8 aylık bebeğimi kaybettim üzerinden 7 ay geçti ama bı doktora gittim sakın iki sene gebelik düşünme dedi siz zehirlenme den sonra ne zaman hamile kaldınız ve böyle bişey yasayanin ikinci kez yaşama riski olduğu için bı önlem vs kontroller yapildimi ben doktora gittiğimde hamile olsan normal kontrollere gelceksin ekstra bişeye bakilmiycak dedi gerçekten moralim çok bozuldu çünkü böyle bi saçmalık olabilir mi sonuçta korkularım var daha sık kontrol ve önlem alinmasi gerekmez mi bilmiyorum hamile olursam eğer özelde bı doktor var çok övuluyor ona gitmeyi düşünüyorum hep

Günde 4 kere 40 cc gibi oluyo.. Benim bide 2.bebek ilkini hamileligin 7.ayina kadar emzirdim. Bunda hiç mama vermem diyodum olmadı.. Ilkinde çok çekmiştim sütüm gelmiyodu felan heo mama destekli gitmiştik
Siz mamayi epey az kullaniyormussunuz ama kac gunluk bebek?
Yaziyi okuyunca benmi yazdim dedim benimde 2. Ve 1. De aynisini yasadim ayrica bende mama vermicem direnicem diyordum ama olmadi malesef

Kızımın 14.9 çıktı sarılık, 17 olursa gözlem altında tutmamız gerekiyor 2 gün sonra kontrole gel dedi. O 2 gün boyunca bi gayret saatte 1 emzirmeye çalıştım bol bol emzirdim şükür 2 gün sonra azaldı. Bazıları daha kolay atlatmak için mama takviyesi de veriyor. Üzüldüm bende .. Ağlama sütün kesilmesin senin sütüne ihtiyacı var T tulperde

Öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm. Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım çok şükür sıkıntı olmadan doğum yaptım. 2.5 sene sonra tekrar hamile kaldım 2.hamileliğimde dr 34.haftaya kadar ekstra olarak aspirin verdi onu kullandım. Bu 3.hamileliğim bunda da aynı şekilde aspirin kullandım ama ek olarak tansiyon ve taşikardiyi engelleyen bir ilaç aldım. Tansiyonumu devamlı kontrol ediyorum onun dışında son haftalar olduğu için haftada 2 gün de kontrole gidiyorum.

Ya ben anladım ki biz ne yaparsak yapalım onlar saatini bekliyor benim 3cm açılmam var ve nst de 100 ü bulan düzensiz sancılarım vardı. Dün gece açıklığı kontrol için acile gittim sancılar tamamen kesilmişçok heveslenmiştim dün doğuracağım diye. Şimdi tık yok o yüzden artık düşünmeyi bıraktım saatini bekliyor demek ki

Teşekkür ederim kimse cevaplamamisti hemoroid sorununu sezeryan olduktan sonra da yaşadım bu hormonlarla alakalı oldugunu söylemişti doktor ekstra bu süreçte beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini belirtmişti. Hala doğum yapmadım ilk doğum muydu sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…