2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar sizin bebişlerde sürekli uyku halinde mi acaba ya? Sarılığıda yok ama neden uyuyo hep normal diyorlar ama alışkın değilim kendime vesvese yapıyorum

Canım üzme kendini herşey onların iyiliği için, ellerinde ayaklarında vücudunda varmıydı sarılık, benimkini ölçmediler ama yatırmamıştı doktor sürekli emzir demişti

Basiniz sagolsun
Ben de ilkte preeklampsi gecirdm kaybettm 27+5te simdi saglikli dogum yaptm cok sukur. Yapilan genetik testlerde Herhangi bi pihtilasma sorunu fln cikmadi ama yine de oksapar ve coraspin kullandm. Ilkinden snr doktorum tekrarlayadabilir tekrarlamayadabilir demisti. Nasil saglikli dogum yapan bi kadina bi dahaki de saglikli olur sozu veremiorz sagliksiz dogum yapana da bi dahaki dr sagliksiz olur diyemeyz ayni yuzde demisti.
Kisaca ben ilkini kaybettkten 7 ay snr hamile kaldm. Ben yeniden aynisini yasayabilecegimi goze alarak acikcasi hamile kaldm. Ama aliveyusufunannesi ve benim gibi bikac kisi daha duydm preeklampsi sonrasi saglikli doguran. Bence baska doktora da mutlaka gorunun
Ne kdr aci ve uzucu oldugunu biliorm. Allah yardimciniz olsun. Her sey duzelecek insallah kalbinizi ferah tutun

Siz mamayi epey az kullaniyormussunuz ama kac gunluk bebek?
Yaziyi okuyunca benmi yazdim dedim benimde 2. Ve 1. De aynisini yasadim ayrica bende mama vermicem direnicem diyordum ama olmadi malesef
5 günlük canım.. Ya benimkiee memeyi zorla almaya başladı gibi off korkuyorum bende biberonla veriyorum avent
O hızlı gelince bebekler alışıyor hemen kaşıkls versem bende

Kızlar şimdi yürüyüşten geldim. Yolda kebapçının önünden geçiyordum. Baktım millet oturmuş götürüyor nasıl canım çekti. Canınız çekmesin girip bir dürüm yiyeyim dedim. Dürümü bitirdim anam bir sancı girdi belime ordan kasıklarıma sağlı sollu. Hiç böyle şiddetlisini yaşamamıştım. Kalkıp hesabı ödeyeyim dedim kalkamıyorum ya. Tarlası yanmış köylü gibi çöktüm restoranın ortasına. Aha dedim bok boğazlığın yüzünden kebapçıda doğuracaksın şimdi. Garsonlar geldi abla noluyor iyi misin falan. Beni rahat bırakın dedim. Bir süre öyle sancı çeke çeke hayatı sorguladım Sonra bir güç kalktım ayağa altıma yapmış gibi yürümeye çalışıyorum ne yapayım Sancılar yavaş yavaş hafiflemeye başladı. Hesabı ödeyip attım kendimi sokağa. Eve nasıl geldim bilmiyorum valla Hala daha ara ara vuruyor sancı karnım anormal sertleşiyor ama yine de yalancı sancılar sanırım bunlar. Her geçen gün sancıların şiddeti ve uzunluğu artıyor gibi geliyor artık bana.

Doktorumuz dönüş yaptı yatması lazım diyor ama hastanede yer yokmuş, şehir hastanesine gidin dedi buraya geldik koskoca adana şehir hastanesinde yenidoğan yoğun bakımında yer yok. 112 yi aradılar şu an perişan halde hastanede bekliyoruz boş bir hastane bulunmasını. Bi yandan da kendi imkanlarımızla boş bir hastaneye bulmaya çalışıyoruz.

Koskoca Adana'da nasıl boş yatak olmaz ya Mersin de yakın sayılır aslında. Bir tanıdık eş dost varsa ordan da mı baktırsanız acaba ?

Evet mümkün olmuyor gerçekten kendi istediği saatte gelecekler bilirim o hevesi sonu hep evde bitiyor elde var sıfır

Allahım yaaa nasıl kötü denk gelmiş koca adanada yer bulamıcaklarsa bizler küçük illerde naparız sen içini ferah tut canım inş hemen bulunur dua edelim biz de sana merak etme

Rica ederimHamilelikte yaşayanları duydum ama sezaryen sonrasını duymamıştım. Yine hormonlar demekPeki ne kadar sürede geçmişti sezaryen doğumunuzda olduğunda ve herhangi bi şey uyguladınız mı geçmesi için? Makatta küçük küçük memeler şeklinde oldu dimi..
Evet benim ilk doğumdu, onunla da mı alakalı yoksa

Malesef yer sorunu bizde yasadik 112 en iyi sekilde hallediyor endise etme kisa surede bulunacaktir bu gunler geride kalacak insallah dirayetli olmaya calis sutune ihtiyaci var annesi

Tarsus medikali aradın mı? Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…