2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Genel cerraha gittim bu yüzden meme gibi olmuştu oturup kalkamiyordum ve kanama da yapıyordu fito krem ve bi tane daha krem vermisti adını hatırlamıyorum bir de kabız olmayacaksın demişti sulu yemek sebze ve meyve ve su agirlikli şeyler tükettim iyileşme süreci yine de 2_3 haftayı bulmuştu uzun süre de hep dikkat ettim kabız gibi olduğumda tekrardan çıkıyordu kız kardeşimde aynı şekilde yaşadı

Koskoca Adana'da nasıl boş yatak olmaz ya Mersin de yakın sayılır aslında. Bir tanıdık eş dost varsa ordan da mı baktırsanız acaba ?
Ah bacim... Mersin ve Adana Sehir Hastaneleri kadin dogum ve cocuk yogun bakimlarini Suriyeli kardeslerimiz dolduruyor. Insan insandir siyaseten yorum yapmak degil derdim ama savastan kacip bebek yapmak. Allah vicdan versin her kuluna.

Karnımda sertlik belimde ağrı vardı 100 ü geçtiğinde şuanda da toplanma şeklinde var agrimda var biraz daha dayanmaya çalışıyorum yine gidecem hastaneye galiba
Aa doguruyo musun? Hadi hayirlisi olsun doktorunun haberi vardi di mi? Son haftacilar biz de yavas yavas dokulecegiz galiba.

Benim bir ay oldu, kendiliğinden geçeceği yok anlaşılan. Kanama filan yok aslında, sadece acısı var, otururken özellikle. Herhangi bi krem sürmüyorum da.. en iyisi ben de gideyim bi doktora

Bebek gelmeden sorayim bu konuda net degilim kizlar bebeklere azicik da olsa su veriyor musunuz?
Bana kizimda mama da ictigi icin etraftan azicik ver demislerdi. Verdim mi vermedim mi hatirlamiyorum..

Aa doguruyo musun? Hadi hayirlisi olsun doktorunun haberi vardi di mi? Son haftacilar biz de yavas yavas dokulecegiz galiba.
Bende bilmiyorum ki belimde adet ağrısı gibi bir ağrı var karnımda taş gibi sabah nst de yüksekti ama doktor eve gönderdi hareket takip et dedi . Karnımdaki sertlik geçmiyor hiç sancı mi değil mi nasıl ayırt edecem bilmiyorum
Yaaa hayırlısı olsun bakalım. Bende istiyorum yaa bana da dua eder misin sancılarım başlasın
Doğum başlarsa aklımdasınız bacimsular sona kalanlar hemen hemen aynı tarih zaten ben başlattım Allah gerisini getirsin diye dua ederim artık

Benim bir ay oldu, kendiliğinden geçeceği yok anlaşılan. Kanama filan yok aslında, sadece acısı var, otururken özellikle. Herhangi bi krem sürmüyorum da.. en iyisi ben de gideyim bi doktora
Cnm benim ilk gebeligimde kabizlik kaynakli oldu ama gecti. Ama bir ay gibi bir zamanda gecmemis olabilir daha uzun surdu doye hatirliyorum, bir sey kullanmadim. Sezeryandi. Simdi yine oldu doktorum gecer gebelikte normal dedi hatta krem bile vermedi, vermiyor benim doktor biraz deisik..

Bebek gelmeden sorayim bu konuda net degilim kizlar bebeklere azicik da olsa su veriyor musunuz?
Bana kizimda mama da ictigi icin etraftan azicik ver demislerdi. Verdim mi vermedim mi hatirlamiyorum..
Ben.mama verdiğim için su veriyorum

Dur bacim karisiklik olmasin benimki gununde dogsun diye dua et erken olmasin yoksa perisanlik benim durum
Bebegin hareketlerini takip et derken yani hic hareket etmezse haber mi vereceksin yoksa cildirmis gibi tepiklerse mi

Dur bacim karisiklik olmasin benimki gununde dogsun diye dua et erken olmasin yoksa perisanlik benim durum
Bebegin hareketlerini takip et derken yani hic hareket etmezse haber mi vereceksin yoksa cildirmis gibi tepiklerse mi
Hareketlerinde azalma olursa haber ver dedi . İşin garibi sertlik yüzünden hareketlilikte hissedemiyorum

Hic ihmal etme çok zor bir süreç cunku bence bıçak yarasindan bile zor ilerleyebilir

Hareketlerinde azalma olursa haber ver dedi . İşin garibi sertlik yüzünden hareketlilikte hissedemiyorum
Anladim evet sertken zaten o bolgede hissetmemen normal tas kesilip kaliyorum ben de oyle. bu hareket takip isi beni cok geriyor. Neye gore kime gore benimkinin hareketleri gittikce azaliyor ve zayifliyor. Dun ve onceki yine doktordaydim normal gordu ama iste dogana kadar kafa rahat etmeyecek.

Hastane bulduk kızlar yatırdık oğlumu. Ben nasıl dayanırım buna bilmiyorum Allahım ne kadar zormuş ayrı kalmak.
Şimdi ben bu süreçte ne yapayım, kaç saatte bir sütümü sağmalıyım kesilmemesi için?
Bebeğime hiç biberon vermedim şimdiye kadar orda biberona alışırsa nasıl emziricem tekrar pandemi nedeniyle emzirmeye izin vermiyorlarmış.

Canım üzme kendini bak çabucak toparlar, hemşireler belki şırıngayla verirler biberon istediler mi

Canim gecmis olsun simdiden insallah hemen toparlanir cikarsiniz. Zor olmaz mi hic Siz yaninda olamiyor musunuz? ( benim bildigim basinda olunuyodu ama tabi pandemi her seyi mahfetti.. sagmayi da emzirme rutinin neyse ona gore yapman mantikli geldi. 2 -3 saatte bir gibi. Surekli bosalsin ki surekli dolsun. Her sey duzelecek insallah

Hic korkma canım
Senin yaşadığın durumun bin beterini yasadım
Oglum o ay 1700 gram aldı
Sağıyordum
Sütünü sag surekli
Dinlenme gibi düşün kendin icin lutfen
Bak sütün cok etkilenir sonra beben yanına gelince daha
Cok üzülürsün
Kendine iyi bak beben icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…