2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben ilk kızımda ilk üç ay anne sütü + mama verdim sonra hep mama verdim doktorum şu verdirmedi mama zaten su ile yapılıyor anne sutunde de su oranı yeterli dedi 5.aya girdiğinde verebilirsin artk demişti her doktor aynı eğitimi görüyor ama neden bu kadar çok fikir ayrılığı var anlamış degilim

Kızım benimle ve babasıyla aynı kan grubu.
0+ Genelde de bebeklerin çoğu sarılık geçirirmiş. İnşallah sende alırsın sağlıkla kucağına

Kızlar yarın kızım büyük ihtimalle taburcu oluyor durumu çok şükür iyi değerleri düzelmeye başlamış
Gözün aydın canım Sağlıkla büyüyün inşallah Allah bir daha ayırmasın.
T tulperde üzülme canım sütun gitmesin benim ilk hamileliğim bir şeyde diyemiyorum ama burda arkadaşlar yazmış zaten bir gün yatırılıyor diye bebişi onun iyiliği sağlığı için sabret sonra zaten her şey Allah'ın izniyle yoluna girer. Burda çoğu bebek sarılık olmuş ister istemez tirsmaya başladım ben daha dogurmadan . Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim

Karnımda sertlik belimde ağrı vardı 100 ü geçtiğinde şuanda da toplanma şeklinde var agrimda var biraz daha dayanmaya çalışıyorum yine gidecem hastaneye galiba
Benim ayaktayken karnım sertleşiyor yatınca geçiyor acaba sancımi anlamıyorum ki. Hayırlısı canım sen zaten bu haftaya geçirirsen haftaya alicaklardi sanırım sezeryan istiyordun.

Teşekkür ederim kızlar Allah daha kötüsünü yaşatmasın hiçbirimize. Doktor bir iki gün kalır dedi. değeri biz hastane bulup yatırıncaya kadar 20ye çıkmış aklınızda bulunsun Allah korusun başınıza gelmesin ama gelirse 112den boş hastane talebinde bulunmak gerekiyormuş ben hiç bilmiyordum. Sabahtan beri bi kendi hastanemize bi şehir hastanesine bir de en son yatışı yapılacak hastaneye dolaştık durduk, yavrum rezil oldu yollarda.

Benim ayaktayken karnım sertleşiyor yatınca geçiyor acaba sancımi anlamıyorum ki. Hayırlısı canım sen zaten bu haftaya geçirirsen haftaya alicaklardi sanırım sezeryan istiyordun.
Yani bendeki ayakta da otururken de geçmiyor. Haftaya sezeryan hayırlısıyla sıkıntısız geçse bu haftada rahatlayacam

Canım benim uzulme gönlünü ferah tut
Hastaneye yatış yaparken esim yanimda
Yoktu
Taksiye atlayip baska hastaneye götürmüştüm
Benimkinin sarılığı oyle boyle degildi
Gerizekali bile olur dediler
Kani değişti
Zehir gibi bi oglum var
Hic biseyi kafana takma
Yanına gelince unutacaksın herseyi
Kendine dikkat et bacım

Yani bendeki ayakta da otururken de geçmiyor. Haftaya sezeryan hayırlısıyla sıkıntısız geçse bu haftada rahatlayacam
Merve hangimiz once doguracak hadi bakalım
İns ben olmam
Bugun kanamam oldu yine
Dr umu aradim yokmusta
Bebegi takip ediyorum bende
Sukur hareketleri iyi
Heran hersey olabilir
Mumkunse bu hafta gelmesin benimki

Nevossss gözün aydın çok sevindim.
T tulperde inşallah 2 gün sonra kavuşacan bak heder etme kendini Allah dermansız dert vermesin.

Normal doğum yapan arkadaşlar benim popoya yakın rahim ağzım aızlamaya başladı bide kanama adet şeklinde devam ediyor normal mi?

Ben.mama verdiğim için su veriyorum

Ben su verıyorum doktorda anne sütüde içse mamada yese çay kaşığıyla az ver dedi sen gene doktoruna danış kimisi verme dıyor kımisi ver ıkıye ayrılmıs doktorlarda bu konuda

Saron ben anne sütü veriyorum sadece, doktor bir şey demedi ama ebe çay kaşığıyla ver dedi. Vermek istemedim su.. mama yeseydi verebilirdim

Canim ben mama+meme seklinde gidiyorum ve su vermiyorum cunku almasi gereken suyu memeden aliyor diye dusunuyorum. Sadece mama beslenen bebekler icin su verilmeli diye biliyorum.

Tesekkur ederim kizlar ben de hem doktoruma sorarim bir de meme/mama dengesine gore bakarim o zaman duruma.
Birumuttur yasamak bir cok konuda da bu boyle neden ben de anlamiyorum. Mesela Bal yedirme konusunda da pes pese gittigim iki cocuk doktoru farkli seyler soylemisti. Isin kotusu ikisi de mantikli gelmisti:)

Merve hangimiz once doguracak hadi bakalım
İns ben olmam
Bugun kanamam oldu yine
Dr umu aradim yokmusta
Bebegi takip ediyorum bende
Sukur hareketleri iyi
Heran hersey olabilir
Mumkunse bu hafta gelmesin benimki
Bende duş aldım şimdi belki rahatlar diye henüz değişiklik yok . Ben bu kocayı boşasam hak ya ağrı sızı içinde zar zor banyoya geçtim bi çıktım adam uyuyor rahatlığa bak delirecem

Siz beni bırakıp gitmek için niyetlisiniz
Ay yok ben en az on gun daha dogurmak istemiyorum
Ama kendi ister gelirse yapacak bisi yok
Hem oyle sona kalanları birakip gitmek yoktu
Cok normal degil mi canım daha 12 gun olms
Ama aşırı aşırı bi kanamayda dr una danış tabi
Kansız kalırsın
Kan ilacını dogumdan sonrada kullanmam gerektigini soylemisti hemsire bana
Ben burdayim valla bi yere gitmiyorum sancim da yok bisimde. Sadece cok yorgun hissediyorum hep uyuyasim yatasim var.
iste bu ben
Cok uykum var ama uyuyamıyorum bikac gündür
Endiseden sanırım
Bende duş aldım şimdi belki rahatlar diye henüz değişiklik yok . Ben bu kocayı boşasam hak ya ağrı sızı içinde zar zor banyoya geçtim bi çıktım adam uyuyor rahatlığa bak delirecem
ben 2. Cide sancım var diyodum
Yat uyu gecer diyodu
Bisi olmaz en azından o dinlensin
Butun gece dizi izlemiştim izlemedigim bolumleri bitirdim yatakta
Hava aydinlaninca da kaldırdım doguma gittik

Benim kocam bana bi de ilgilenmiyorsun diye trip atıyor. Sen dur ben boşayayım bi önce. Valla sinirden doğurucam ya.

Ah ah bu ilkinde böyleyse ikincide kendim doğurur eve getiririm herhalde hayır yani dinlenmesin banane ben dinlenebiliyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…