2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebek gelmeden sorayim bu konuda net degilim kizlar bebeklere azicik da olsa su veriyor musunuz?
Bana kizimda mama da ictigi icin etraftan azicik ver demislerdi. Verdim mi vermedim mi hatirlamiyorum..

Canim ben mama+meme seklinde gidiyorum ve su vermiyorum cunku almasi gereken suyu memeden aliyor diye dusunuyorum. Sadece mama beslenen bebekler icin su verilmeli diye biliyorum.

Hastanede bana emzirsen de formül mama da versen su verme dediler, ikisi de yeterli miktar su içeriyormuş

Kızlar nasılsınız? Ben aktif değilim bu ara girip mesajları okumaya bile fırsat bulamıyorum. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum, daha yapmamış olanlara da kolaylıkla ve sağlıkla kavuşmalar diliyorum. Uykusuzluk baya sarstı beni, şimdi yenibhayat düzenime alışmaya çalışıyorum.

Dünden beri de durup dururken sağ göğsüm yumuşadı küçüldü resmen asimetrik bir görüntü oluştu. Sütü de azaldı doğal olarak. Herhangi bir tıkanma falan olmadı anlamadım neden oldu, böyle bir şey başına gelen var mı düzelir mii? Oradan sık sık emziriyorum artsın diye ama iyice sönmüş balon gibi oldu

Sırıngayla beceremedim . Şırınganın ucuna sonda taktım. Eds sistemi gibi. Ordan veriyorum ağzının kenarından kendi emerek çekiyor. Ama memeyi yine tAm kavrayamıyor bakalım. Uğraşıyorum.
Inşallah atlatacaksin bunu aynen devam et. Bende sonda aldirayim eşime benimkide memede aglamaya basladi çekiyor istediği gibi gelmiyo diye artık biberon vermemem lazım

Lohusalıkta ettiğin boşanma planlarını hiç bir zaman ermiyorsun
Ben şimdiden boşanma hayalleri kurmaya başladım.
Mutfağı zar zor topladım tertemiz ettim. sonrasında acıktı makarna yedi ve her şey olduğu gibi tezgahta. İnsan bi kendi yediğini toplar bu kadar da vurdumduymaz olunur mu. Belim ağrıyor ayakta zor duruyorum onu da görüyor. İyice kuruluyorum artık bu adama cidden.

G
Günaydın hala doguramayanlar sabah nobetine devam
Günaydın Ben bugün hiç iyi değilim bağırsaklarım bozuldu midem çok kötü bulanıyor. Gebeliğimin ilk haftalarında bile istifra etmemiştim bugün sabaha kadar lavabo bekledim birde afedersiniz istifra ederken karnıma bıçak gibi ağrı giriyor nefesim kesiliyor neden oldu acaba

Benim kızımda da aynı sorun var yogun bakimda olduğu için feci şekilde biberona alışmış ilk gün o koparacak gibi emen cocuk gitti yerine dediğiniz gibi iki kere çekip basıyor cigligi ağlamayı sagdigim sütü biberondan verince cokur cokur içiyor... bugün taburcu olacak muhtemelen tek isim memeye tekrar alıştırmak olacak başka çaresi yok

Canım çenesine dokun burnunu sık hafifçe ayaklarını sık biz ilk gün kızımı oyle uyararak uyandırıp emziriyorduk. Altını açıncada otomatik olarak uyanıyorlar aklında bulunsun

Memenin ucunu alıyor bebek. Teoride biliyorum tamamını alması lazım yoksa ememez. Pratikte beceremiyorum. Nasıl memenin tamamı verilir. Söylenen gibi de tutuyorum. Farklı pozisyon deniyorum her ne kadar hareket pozisyonum kısıtlı da olsa annem yardım ediyor kucağıma almama.

Yoruluyorum artık isyan da etmek istemiyorum allah başka sorun vermesin inşallah, sağlığı yerinde olsun emmese de olur. Doğurunca anne olduğumu hissettim karnımdayken hiç böyle hissetmemiştim.

Dun bir video izledim diyordu ki dudaginin altina, agzinin yan taraflarına falan dokunun elinizi agiz cevresinde gezdirin. Emme reflekslerinden oturu ağızlarını tamamen açıyorlarmış. Ondan sonra tamamını verebilirsiniz diyordu.

Memeyi agzina dayamadan yanaginda burnunda gibi yani agiz cevresinde gezdir o yakalamak icin agzini firin kadar acacak mecburrn o zaman tik agzina memeyi kavramasi daha kolay olacaktir memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…