2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende duş aldım şimdi belki rahatlar diye henüz değişiklik yok . Ben bu kocayı boşasam hak ya ağrı sızı içinde zar zor banyoya geçtim bi çıktım adam uyuyor rahatlığa bak delirecem
Herkes kocalarından şikayetçi, hamilelik dışardan kolay geliyor. Doğurduktan sonra da gıcık olmaya devam şaka bir yana lohusalık psikolojiside değişik gerçekten

Bende duş aldım şimdi belki rahatlar diye henüz değişiklik yok . Ben bu kocayı boşasam hak ya ağrı sızı içinde zar zor banyoya geçtim bi çıktım adam uyuyor rahatlığa bak delirecem
Yaa son zamanlar bak bu halde uğraştm güzel yemek yaptım hmm onu mu yaptın demez mi burun kıvırıp gece gece gittim odada ağladım hormonlarım tavan idare ediyo aslında ama çok da alınganlaştık normalde asla takmam mesela ama şimdi deliriyom bir şey deyince biri

İlk mesaj benden olsun :) mayıs ayında transferim olacak insallah. eğer gebeliğim tutarsa 2022 Ocak annesi olacağım. Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler
Bu mesajı tüp bebek tedavim sırasında yazmıştım. Şimdi Ocak Annesi oluyorum Allah nasip ederse bebeğini kucağına alanların gözü aydınhenüz doğum yapmamış olanlara da rabbim kolaylık versin

Herkes kocalarından şikayetçi, hamilelik dışardan kolay geliyor. Doğurduktan sonra da gıcık olmaya devam şaka bir yana lohusalık psikolojiside değişik gerçekten
Anasına ayrı oğluna ayrı sinir oluyorum ben dün yemeğe davetliydik gittik yegenlerini de çağırmıştı yemeğe . Yeğenlerine Eltisinin gelinini anlatıyor o da hamile . işte kaç aylık ne kadar kilo almış bebek kaç kilo falan herşeyi biliyor maşallah. Sorsam benim kızım kaç haftalık kaç kilo olmuş bilmez nasıl sinirlendim eşime de ayrı kızdım annen böyle diyor diye keşke bozsaydin diyor o an torunun kaç kilo biliyor musun diye . Zaten ne olduysa ondan sonra oldu bu kasılmalar falan orda başladı Allah'ım aklımıza mukayyet ol yarabbi yoksa az kaldı kafayı yiyecez

Kasıklarıma sürekli sancı giriyo ve karnım patlıcak gibi bu neyin nesi anlayamıyorum

Canım çok geçmiş olsun iki gün sonra cennet kokulum seninle hiç uzulme bu da bir süreç Allah dermansız dert vermeisn kimseye

Çok geçmiş olsun. Biran önce iyileşir. Tedavisi var, içinizi ferah tutun, zor biliyorum ama sütünüz kesilmesin.

Kızlar benimki memede ağlamaya başladı biberonla mama destekli gidiyodum.. Şırıngayla vereyim dedi çok çok zor kaşık biberon kolay mı kullanımı var mı kullanan
Ne yapacam bilmiyorum çok moralim bozuldu memeyi istemiyo resmen süt gelmediği için.. Biberondaki gibi aksın istiyo

Aynı kaderi paylaşıyoruz boş ver

Kanama tabikide normal 40 gun surer kimininki... Kanama miktari asiri cok degilse endise edilcek bir durum yok merak etme

Benim kocam bana bi de ilgilenmiyorsun diye trip atıyor. Sen dur ben boşayayım bi önce. Valla sinirden doğurucam ya.
-Sunset- Daha once de belirtmistim. Kocayi bosama istegi dogumun yaklastiginin habercisi. Suyum gelmeden 1 saat once kocama Senden bosanmaya karar verdim diye msj atmistim. hala soyler:)

Benimde sarılıktan sanırım oğlum uyanmamak için direniyor memeyi istemiyor zorla vermeye çalışıyoruz ağlayıp duruyor bende hem göbekten hem hastalıktan ağlasın istemiyorum sağıp kaşıkla birkaç yudum veriyoruz sakinleşince meme vermeye çalışıyorum inşallah böyle atlatırız

Kendi haline bırakma sakın emzirmeye çalış. Benim kızımda da uyku yapmıştı

Canım ben memedeyken ağzının kenarından şırıngayla akıtıuordum, O emerken yavaş yavaş salıyorum mamayı istersen Bi dene

Sırıngayla beceremedim . Şırınganın ucuna sonda taktım. Eds sistemi gibi. Ordan veriyorum ağzının kenarından kendi emerek çekiyor. Ama memeyi yine tAm kavrayamıyor bakalım. Uğraşıyorum.

Şu an şırınganın ucuna sonda taktım agzının kenarından veriyorum. Elini emmeyi seviyorsa eli ağzındayken kenardan verilebilir. Allah kolaylık versin. En büyük sorunumuz da bu olsun inşallah. Sağlık sıhhat versin hepsine.

Daha doğurmadan ayaktayım bu saatlerde derdim neyse sayfaları okuyup bitiriyorum:)…Kızımı 37 de kucağıma almıştım bu bekleyiş daha da uzarsa zor gelmeye başladı bana…Daha süt vermiyorum bu saatte tepikliyor kalk bişey ye diye valla işimiz varAy sonucular tam destek devam birbirimizi bırakmak yok…Bu arada karnımda sertleşme var benimde akşam saatlerinde yoğunlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…