Bizimkine de k vitamininden sonra topladiydi yaa kapandiydi tamamen dun aksam banyo yaptirdim sabah kanadi koluma yatirarak yikiyoruz zedelendimi ne oldu anlamadim. Doktoruna yazdim devam ederse cerrah gorsun takip edelim banyodan sonra olmus olabilir dedi. Sanirim en olmadi cerrah bizimkinide yakar. Cok ciddi kanama yok zaten bulas gibi 2 3 damla sadeceBizim doktorumuz göbeğini yaktı az kanamalar olabilir dedi. Kanaması çok olursa getireceğim.
O kadarcıksa endişelenme. Bende korkudan banyo yaptırmadım 2 gündür. Güzel güzel vücut losyonunu sürüyorumBizimkine de k vitamininden sonra topladiydi yaa kapandiydi tamamen dun aksam banyo yaptirdim sabah kanadi koluma yatirarak yikiyoruz zedelendimi ne oldu anlamadim. Doktoruna yazdim devam ederse cerrah gorsun takip edelim banyodan sonra olmus olabilir dedi. Sanirim en olmadi cerrah bizimkinide yakar. Cok ciddi kanama yok zaten bulas gibi 2 3 damla sadece
Usutmus olabilirsin mideni çünkü bende ara ara yaşadım bu durumu sadece kendimi sıcak tutarak toparladım midene iyi gelecek zencefil nane limon gibi sıcak şeyler de tüketebilir sinG
GünaydınBen bugün hiç iyi değilim bağırsaklarım bozuldu midem çok kötü bulanıyor. Gebeliğimin ilk haftalarında bile istifra etmemiştim bugün sabaha kadar lavabo bekledim birde afedersiniz istifra ederken karnıma bıçak gibi ağrı giriyor nefesim kesiliyor neden oldu acaba
Ben iş yapmasını geçtim zaten yapmıyor. Biz ne zaman çocuğun odasını süsleme yapmaya kalksak kavga ediyoruz o çok biliyor fikrini söylüyor bende illa dediğim olsun istiyorum sonuç hiç bir şey yokken ağlamaya başlıyorumBen şimdiden boşanma hayalleri kurmaya başladım.
Mutfağı zar zor topladım tertemiz ettim. sonrasında acıktı makarna yedi ve her şey olduğu gibi tezgahta. İnsan bi kendi yediğini toplar bu kadar da vurdumduymaz olunur mu. Belim ağrıyor ayakta zor duruyorum onu da görüyor. İyice kuruluyorum artık bu adama cidden.
Bende yaptirmamistim da cocuk kokacak dedim demez olaydim keske yikamadaydim wala. Gobegi iyice gecene kadar yikamam daha wala. Sizin ilk kanama yogunmuydu ki ? Benimkinde en basta da boyle damla seklindeydi ama gobeginin ici de kurumus kan birikmisti igneden sonra gobek nornal gorunume donmustu kapanmisti ama dun gece yine acilir gibi oldu iste. Allah beterinden korusun tum bebekleriO kadarcıksa endişelenme. Bende korkudan banyo yaptırmadım 2 gündür. Güzel güzel vücut losyonunu sürüyorum
Memeyi agzina dayamadan yanaginda burnunda gibi yani agiz cevresinde gezdir o yakalamak icin agzini firin kadar acacak mecburrn o zaman tik agzina memeyi kavramasi daha kolay olacaktir memeyi
Hangi memeyi vereceksen o elinle yani sağı vereceksen sağ elinle memeyi dıştan baş parmak üstte 4 parmak altta olacak şekilde (alttaki parmaklar kaburgadan itibaren kavrasın memeyi) memeyi kavrayıp "C" formu ver. Meme ucu bebeğin burun hizasında iken ağzını tam açtığında ağzına ver. Zaten ağızları küçük tam halkayı kavrayamıyorlar ama en azından bu şekilde geniş kavrıyorlar. Meme çok doldu ve gerildiyse ozaman da kavrayamıyor biraz sağıp öyle vermeyi denersin. Yaparsın canım sakın üzme kendini. Sen stres olursan emin ol o kücücük bebişler senin gerginliğini anlıyor ve oda huzursuz oluyor. İlk kızımda 1.5 aylıktı meme reddi başladı 4.5 aya kadar uyanık olduğu hiçbir anda emmedi. Bırak emmeyi kucağımda emzirme pozisyonunda tutmama bile müsade etmiyordu o minicik şey hep uyku beslenmesi yapıyordukMemenin ucunu alıyor bebek. Teoride biliyorum tamamını alması lazım yoksa ememez. Pratikte beceremiyorum. Nasıl memenin tamamı verilir. Söylenen gibi de tutuyorum. Farklı pozisyon deniyorum her ne kadar hareket pozisyonum kısıtlı da olsa annem yardım ediyor kucağıma almama.
Yoruluyorum artık isyan da etmek istemiyorum allah başka sorun vermesin inşallah, sağlığı yerinde olsun emmese de olur. Doğurunca anne olduğumu hissettim karnımdayken hiç böyle hissetmemiştim.
Hastane bulduk kızlar yatırdık oğlumu. Ben nasıl dayanırım buna bilmiyorum Allahım ne kadar zormuş ayrı kalmak.
Şimdi ben bu süreçte ne yapayım, kaç saatte bir sütümü sağmalıyım kesilmemesi için?
Bebeğime hiç biberon vermedim şimdiye kadar orda biberona alışırsa nasıl emziricem tekrarpandemi nedeniyle emzirmeye izin vermiyorlarmış.
Memedeyken şırıngayşa veriyorlar damla damla alışsın diyeKızlar benimki memede ağlamaya başladıbiberonla mama destekli gidiyodum.. Şırıngayla vereyim dedi çok çok zor kaşık biberon kolay mı kullanımı var mı kullanan
Ne yapacam bilmiyorum çok moralim bozuldu memeyi istemiyo resmen süt gelmediği için.. Biberondaki gibi aksın istiyo
Evet 2 kere aldılarDoğum yapan annelerimiz topuk kanını hem hastaneden hem sağlık ocağından mi aldılar. İki kere alınması çok saçma değil mi. İki kere ağlıyor çocuk yazık kanı canı ne ki onun.
Kanama nasıl anlaşılıyor. Göbek deliği kabuk tutmuş yara gibi bizde nasıl olması gerekiyor?Kizlar benim kizinda gobeginde hafif kanama bugun gene oldu aklimi kaciricam cok korkuyorum sali gunu cocuk cerrahiyla gorusucez devam ederse
Canım kanama dediğin nasıl kırmızı kan mı geliyor yoksa hafif kanlı akıntı mı? Benim kızın göbeği 6.günde düştü ama ıslaklık vardı Dr yaktı ardan bikaç gün geçti yine ıslaklık hafif kanlı akıntı devam etti tekrar yakıldı şimdi kurudu kabuk şeklinde umarım tekrarlamazKizlar benim kizinda gobeginde hafif kanama bugun gene oldu aklimi kaciricam cok korkuyorum sali gunu cocuk cerrahiyla gorusucez devam ederse
Malesef 2 kez alınıyor. Sağlık ocağında çok ağladı kızım şiddet yanlısı bi insan değilim ama ebeyi dövecektim artık o kadar yükselmiştimDoğum yapan annelerimiz topuk kanını hem hastaneden hem sağlık ocağından mi aldılar. İki kere alınması çok saçma değil mi. İki kere ağlıyor çocuk yazık kanı canı ne ki onun.
Benimkide yapıyor onu gazı oluncaAçmıyor ya dudağını büzüştürerek uzatıyor fındık ağızlı.
Ben duramadım odada önce eşim çıktı sonra ben, ebeler tuttuMalesef 2 kez alınıyor. Sağlık ocağında çok ağladı kızım şiddet yanlısı bi insan değilim ama ebeyi dövecektim artık o kadar yükselmiştim
Bu mesaj üzdü beni. Ilk bebegimde de uyusmazlik vardi 5 gün sarilik icin yoğun bakimda yatti. Simdi diyorum insallah ikinci de olmaz . O zamanda doktor bana ilk bebek , 36 haftalik dogdu, uyuşmazlık var ondan filan demisti. Allah yardımcınız olsun.İlk bebekte kan uyuşmazlığı olsa bile sarılık olmayabilirmiş. Kızımla da kan uyuşmazlığımız var o sarılık olmadı mesela, 2.bebekte olma ihtimali daha yüksekmiş.
Boyle nasi anlatayim bilrmedim kuru kan gibi koyu renkli leke seklinde gobegi icinde ayni sekilde koyu kirmizi kanli ici ama sulu degil kuru. Kabuk seklinde evet ama iste damla seklinde bulasma yapiyor sabah oldu bidaha olmadi.Canım kanama dediğin nasıl kırmızı kan mı geliyor yoksa hafif kanlı akıntı mı? Benim kızın göbeği 6.günde düştü ama ıslaklık vardı Dr yaktı ardan bikaç gün geçti yine ıslaklık hafif kanlı akıntı devam etti tekrar yakıldı şimdi kurudu kabuk şeklinde umarım tekrarlamaz
Napıcaz bunlarla bilmiyorum kiBen iş yapmasını geçtim zaten yapmıyor. Biz ne zaman çocuğun odasını süsleme yapmaya kalksak kavga ediyoruz o çok biliyor fikrini söylüyor bende illa dediğim olsun istiyorum sonuç hiç bir şey yokken ağlamaya başlıyorum
Yok canım aradık da haftasonu bilgi vermiyorlarmış, yarın gidicez artık. Sütümü sağıp gönderiyorum inşallah veriyorlardır.
Gümüş nitratla yakıldı mı hiç canım? Bizimkide aynı anlattığın şekilde görünüyorBoyle nasi anlatayim bilrmedim kuru kan gibi koyu renkli leke seklinde gobegi icinde ayni sekilde koyu kirmizi kanli ici ama sulu degil kuru. Kabuk seklinde evet ama iste damla seklinde bulasma yapiyor sabah oldu bidaha olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?