2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar sanırım sütüm kesiliyor, 3 saatte bir sağıyorum ikisinden toplam 60 ml çıkıyor daha fazla çıkması gerekmez miydi?
Canım memeyi yandan baş parmak üstte 4 parmak altta olacak şekilde kavrayıp hafif sıkıp bırak bu şekilde biraz masaj yap benim sütüm böyle indi ebeler tarif etmişti. Bebeğinin kıyafetlerini kokla resmine bak sağarken. Çıkan miktara takılma olumlu düşün

Kızlar benimde kzıın göbeğinde kan var, başından beri yaraymışta kabuk tutmuş gibi geçende böyleydi doktora girtiğimzde doktora sordum göbeğinde sorun var mı yok dedi nasıl olması gerekiyor

Kızlar sanırım sütüm kesiliyor, 3 saatte bir sağıyorum ikisinden toplam 60 ml çıkıyor daha fazla çıkması gerekmez miydi?
Uzuntuyle azalmis olma ihtimali kuvvetle muhtemel ama sakin moral bozma cogalacak inan 10 ml bile ciksa sagmaktan asla vazgecme olur mu. En kotu ihtimalle bebe eve gelince cogalacak motove et kendini surekli beynine verecegin siyallerin cok onemi varmis

Resmini eklemek istiyorum olmuyor, hafif.kırmızı kan var göbeğinde göbek deliğide hep kabuk yara gibi

Boyle nasi anlatayim bilrmedim kuru kan gibi koyu renkli leke seklinde gobegi icinde ayni sekilde koyu kirmizi kanli ici ama sulu degil kuru. Kabuk seklinde evet ama iste damla seklinde bulasma yapiyor sabah oldu bidaha olmadi.
Bizimde aynen öyle cuma günüde doktora gösterdim bir şey demedi bana ya normal değil mi

Az kanayıp birikmişti içinde öyle götürmüştüm, yine bugün az kanamış.Yaktığı için siyahlık var. Amin canım. Doktora götürürsek duruma göre, yazarız yine burdan

Canım saat başı sağ bence, bebek etkisi olsun, hiç moralini bozma, bende emzirmeye çalışıyorum inan daha hiç 60 ml sağladım, bi kaç kez sağdım moralim bozuldu artık sağmıyorum, yinede emzirdiktwn sonra ağzında süt kalıntısı oluykr, yani sağdığın sütle bebeğin emdiği aynı değil, sen sık sık sağ canım bebiş onu her türlü indirir gelince

Malesef 2 kez alınıyor. Sağlık ocağında çok ağladı kızım şiddet yanlısı bi insan değilim ama ebeyi dövecektim artık o kadar yükselmiştim
Hastanede gıkı çıkmadı, sağlık ocağındaki ağlattı alamadı tek seferde bende dövecektim gıcık olmuşum zaten ona. 2 kere bana da saçma gelmişti Onunadimutluluk

Allah yardımcın olsun canım. Benimde annem kalıyor yanımda, ilk bebeğim.. Aralarında kaç yaş var?

Boyle nasi anlatayim bilrmedim kuru kan gibi koyu renkli leke seklinde gobegi icinde ayni sekilde koyu kirmizi kanli ici ama sulu degil kuru. Kabuk seklinde evet ama iste damla seklinde bulasma yapiyor sabah oldu bidaha olmadi.
Bizimde aynen öyle cuma günüde doktora gösterdim bir şey demedi bana ya normal değil mi
Bak canim benim kizin ki bu sekilde
Doktor bizim bu haldeyken bakıp birşey demedi, eliyle açtı baktı biraz daha azdı sadece

Eklentiler

• 20220109_152200.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 94
Doğuma yakın bende kusmaya başlamıştım, midem bulanmıyordu ama yediklerim sıkıştırıyordu sanki beni. Suyum gelip hastaneye gittiğimde 2 cm açılma vardı. Sancım sonradan başlamıştı. Hatta sancı çekerken bile kustum

Ahhh gecmis olsun. Asidan sonra 2 gun daha kanayabilirmid ama 3. Gun kanamamaliymis aklinda olsun canim. Benimkinin suana kadar henuz kanamadi bidaha
Ne kadar Bi kanama oldu göbekte benim bebeğimde de hafif Bi kanama olmuş kırmızı kabuk var hemen mi hastaneye gitmeli acaba

Doktor bizim bu haldeyken bakıp birşey demedi, eliyle açtı baktı biraz daha azdı sadece
Bu yakilmis hali mi canim. Benimkinde kanama daha az. Ama renk ayni. Gecer insallh cabucak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…