kızlar umarım herkes iyidir yazılanları okuyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum kusura bakmayın
tülperde canım geçmiş olsun hiç üzülme yarın kavuşacaksın oğluna
topuk kanı soran arkadaş;
doğumda ve 5. gün topuk kanı alınır bir sürü kalıtsal hastalığa bakılır bir hastlk varsa sizi ararlar yani bebeğin sağlığı için yapılam bir uygulama canı acıyacak diye düşünme yeterki hasta olmasın
benim oğlumda sürekli besledk sarılığı artmadı şükür 3140 doğmuştu cuma 3160 olmuş çok şükür doğum kilosunu geçti ama gece uyanık kalıyor demin de 2 saat uyanıktı uyanıkken hissediyor babasında durmuyor sadece bende duruyor
kızım oğlanı emzirirken anne kucakla diye ağlıyor ona da üzülüyorum hep ilgilenmeye çalışıyorum ama olmuyor
babannesi ilk günler ev işlerini yaptı sonra o bebeğin yanında durdu işleri yemekleri ben yaptım bu nasıl yardımsa keşke dışardan yeseydim onu çağırmasaydıö oh dün gitti de rahatladım
bir de bulaşık makinesi boşmu diyor boşaltmamı bekliyor ne zaman boşaltacam dedim daha da çağırmam asla yardımı olmadı
annem geldi yarın gidecek ona da ben kıyamıyorum otur dinlen diyorum kadıncağız memlekette inekleri var asla dinlenemiyor burda bari iş yapmasın diyorum
allah binlerce kere razı olsun eşimden ilk çocuklta beni çok üzdü yardımcı olmadı ama bunda kızımla hep o ilgilendi sağolsun geceleri hep kızımın odasında yerde yatıyor hasta oldu adam soğuktan
iki çocuklu hayata adapte olacağız inşallah 2 sene zor geçicek ama geçicek
çok şükür bugünümüze