Hastanede gıkı çıkmadı, sağlık ocağındaki ağlattı alamadı tek seferde bende dövecektim gıcık olmuşum zaten ona. 2 kere bana da saçma gelmişti Onunadimutluluk
Göbeği çok açılmış gibi duruyor, benim kızın az kanama olduğu halde geçmezse götüreceğim yine.Banyo bile yaptırmıyorum. Blntkbra
kızının göbeği gibi, kızımın. Götürmekten zarar gelmez , yine danışabileceğin kişiler varsa sor istersen
Ttulperde
Canım kendini üzmemeye çalış, beslenmene dikkat et. Süt yapıcı şeylere ağırlık ver, sütün kesilmesin. İyileşecek ve kucağına alacaksın, o zaman da sütün olmazsa yine üzüleceksin emziremiyorum diye
Göbeği çok açılmış gibi duruyor, benim kızın az kanama olduğu halde geçmezse götüreceğim yine.Banyo bile yaptırmıyorum. Blntkbra
kızının göbeği gibi, kızımın. Götürmekten zarar gelmez , yine danışabileceğin kişiler varsa sor istersen
Doğuma yakın bende kusmaya başlamıştım, midem bulanmıyordu ama yediklerim sıkıştırıyordu sanki beni. Suyum gelip hastaneye gittiğimde 2 cm açılma vardı. Sancım sonradan başlamıştı. Hatta sancı çekerken bile kustum
Cuma günkü kontrol de 3cm açıklığım vardı ama sancılar düzensiz ve azdı. O yüzden eve geldim bugün de böyle acile gittim biraz önce açıklık hala 3 cm neden oldu anlamadım
Cuma günkü kontrol de 3cm açıklığım vardı ama sancılar düzensiz ve azdı. O yüzden eve geldim bugün de böyle acile gittim biraz önce açıklık hala 3 cm neden oldu anlamadım