2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ne kadar Bi kanama oldu göbekte benim bebeğimde de hafif Bi kanama olmuş kırmızı kabuk var hemen mi hastaneye gitmeli acaba
Ala ala bu gobek kanama yeni moda galiba hastaneye git canim k bitamini yapiyorlar yada yakiyorlar gobegi

Bizimde aynen öyle cuma günüde doktora gösterdim bir şey demedi bana ya normal değil mi

Doktor bizim bu haldeyken bakıp birşey demedi, eliyle açtı baktı biraz daha azdı sadece
Çok kanamış sanki göbeği doktora götür canım. Benim kızın yaktı ama hafif kanadı bugün, devam ederse götüreceğim

T tulperde Canım kendini üzmemeye çalış, beslenmene dikkat et. Süt yapıcı şeylere ağırlık ver, sütün kesilmesin. İyileşecek ve kucağına alacaksın, o zaman da sütün olmazsa yine üzüleceksin emziremiyorum diye

Dr a msj attım bakalım cevap verecek mi

Cuma günkü kontrol de 3cm açıklığım vardı ama sancılar düzensiz ve azdı. O yüzden eve geldim bugün de böyle acile gittim biraz önce açıklık hala 3 cm neden oldu anlamadım

Cuma günkü kontrol de 3cm açıklığım vardı ama sancılar düzensiz ve azdı. O yüzden eve geldim bugün de böyle acile gittim biraz önce açıklık hala 3 cm neden oldu anlamadım
Senin suyun da aniden gelebilir benim gibi açıklık bende ne zaman oldu bilmiyordum bile kontrol etmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…