2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet canim ben bi cocuk doktoru edindim kizim icin onun gorusunu aldim takip edecegiz gecmezse cocuk cerrahina gidecegiz sanirim yakarlar. Evet benimki de cok acik degil az ama insan endise ediyor hakkaten bakalim bekleyip gorecegiz

Kızlar sabah aniden suyum geldi doğum yaptım bebekte bende iyiyiz şükür
Ben sok gozunuz aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Hic onceden sinyal olmadi mi kocani bosamak istemek fln gibi Oldu da bitti maasallah olmussun ohh darisi basimiza nasil oldu musait olunca yaz mutlaka merak ettim

Canim sen cevap bekle ama gecikmeden de gotur bence en yakin hastaneye hemen zaten ya igne ya yakma yapiyorlar baya acik sizinki cunku
Ancak yarına gece götürmek zor eşim daha gelmedi o kadar acil mi bu durum

Cuma günkü kontrol de 3cm açıklığım vardı ama sancılar düzensiz ve azdı. O yüzden eve geldim bugün de böyle acile gittim biraz önce açıklık hala 3 cm neden oldu anlamadım
Gecmis olsun. Mideni usutmus olabilirsin de ama bu son haftalar cok sacma seyler oluyor ya her sey karisti birbirine. Hormonlar delirtiyo insani. Atesin fln yok di mi?

Tobe tobe cok yasa emi.... Max yarin yada ertesi gun cikar zaten beben canim.
Bizde herkese ambargo koyduk kimseyi almiyoruz eve

Tobe tobe cok yasa emi.... Max yarin yada ertesi gun cikar zaten beben canim.
Bizde herkese ambargo koyduk kimseyi almiyoruz eve
İyi yapmışsınız canım olması gereken o zaten. çok artmış şu dönem çevremden çok duyuyorum.
Dün çocuk acilde bir saatten fazla hastane bulunmasını bekledik, inşallah oralardan bulaşmamıştır yavruma

Hic oyle dusunme allaha emanet gecen gunde biz gobek kani davasinda oglumuda doktora gostermek icin ve kan sonuclari için yaklasik 2.5 saat bekledik sehir hastanesinde icini ferah tut bisicik olmaz

Kızlar bu d vitaminini kaç damla veriyorsunuz, birde hangi damlayı kullanıyorsunuz, bizim doktor sağlık ocağının verdiğini kullanma paraben var içinde demişti, siz ne kullanıyorsunuz, birde bu damla gaz yaparım, bizim kızın iki gündür gazı var çok

canım ocean kullanıyorum günde 1 puf ağzına sıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…