2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Ocean vermiş doktor 1 fıs sıkıyoruz.

Kızıma D3 ferol verdi Dr. Bugün başladık kullanmaya günde bir defa 4 damla diyor öyle kullanmaya başladık..gaz yapar mi bilmiyorum bir kaç güne belli olur bizim

Gecmis olsun. Mideni usutmus olabilirsin de ama bu son haftalar cok sacma seyler oluyor ya her sey karisti birbirine. Hormonlar delirtiyo insani. Atesin fln yok di mi?
ateşim yok aslında çok da dikkat ediyorum son haftalar diye. Ne oldu anlamadım.

canım ocean kullanıyorum günde 1 puf ağzına sıkıyorum
Ocean vermiş doktor 1 fıs sıkıyoruz.
Kızıma D3 ferol verdi Dr. Bugün başladık kullanmaya günde bir defa 4 damla diyor öyle kullanmaya başladık..gaz yapar mi bilmiyorum bir kaç güne belli olur bizim
Kızlar devit3 damla kullandım iki gün, hem kızım günde Bi kez kaka yapmaya başladı hemde çok gaz yaptı, ilacın prospektüsünde de kabızlık ve gaz yazıyor yarın doktorumuza sorup sizin kullandığınız oceanı sorayım bende,

Saglik ocagi verdi bizede gunde 1 kez 3 damla dedi ama sonra cocuk doktoruna gitmeye baslayinca aynen seninkinin dedigi gibi dedi degistirtti fis seklinde gunde 1 kere 1 fis agzinin icine sikiyorum doktorun onerisi ocean markaydi ama suan ecza depolarinda bulunamiyor o yuzden wellcare marka aldik doktora sorarak yine.

Gaz yaptımı sizde de diğer damla

Malt içecek olarak kim ne kullanıyordu? Tadı nasıl?
Ben ilk dogumda ebebkte satilnlardan kullandim Promalt ismi, kasa kasa hem de.. Sut yapmadigi gibi deli gibi kilo aldirdi, sonucta arpadan yapilan bisi. Ama bazilarina fayda etmis herkeste farkli olabilir tabi. Demem o ki fazla tuketmek fayda degil zarar ediyor ayarli gitmekte fayda var. Tadi kotu degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…