2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar sabah aniden suyum geldi doğum yaptım bebekte bende iyiyiz şükür
Aaaa inanmiyorum
Dun aksam sancım var diyordun
Sezeryana mi aldılar canım
Normal mi oldu
Cok tebrik
Ediyorum
Gözünüz aydın
Sağlık sıhhatle büyüsün ins

37+3teyim, artık sırtım, kasıklarım çok ağrıyo ne zaman gelir bu çocuuuk
Ne ettim bacım ya
40 i gecirip 2 hafta bekleyenler var
Az daha dursunlar bizimkiler 39 a girelim
Sonra hemencik gelebilirler
Benim ağrım da sancım da. Cok var
Ödem aldı basını gitti
10 gun daha kalsin istiyorum

Ne ettim bacım ya
40 i gecirip 2 hafta bekleyenler var
Az daha dursunlar bizimkiler 39 a girelim
Sonra hemencik gelebilirler
Benim ağrım da sancım da. Cok var
Ödem aldı basını gitti
10 gun daha kalsin istiyorum
Ben de ben de bu haftasonu nu göreyim en azından ki 38. Haftam bitsin bence bir hafta 10 güne dogurmayan kalmaz

Kızlar belim ağrıyor regl ağrısı gibi değil ama birde vajinamda baskı hissediyorum kasıklarımda da gaz sıkışması falan olabilir mi nedir bu doğum sancısı değil dimi

Ayni ben ilk bebiste içmediğim kalmamıştı.. Aynen o İçeceklerden damlalardan fayda etmedi hep kilo

Kızlar ilk doktor kontrolünde bebeğinizin kilosu nasıldı? NE olması gerekiyormus? Yarın da ben gidecem 7.gun oluyo doğum kilosunu mu yakalamali

Ben sok gozunuz aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Hic onceden sinyal olmadi mi kocani bosamak istemek fln gibi Oldu da bitti maasallah olmussun ohh darisi basimiza nasil oldu musait olunca yaz mutlaka merak ettim
Kız kaç gündür demiyormu zaten kocamı bosiycam diyeyada başkasimiydi benmi yalniş hatırlıyorum

Dene bakalim. Her doktor farkli iste canim ya bir cok konuda gorduk bunu kisinin kendi doktorunu dinlemesi en dogru olan kisa surede gececek insallah miniklerimizin kanamasi
Evet cnm 3 dr telefonu var bende üçünede attım aynı şeyi söylediler devam ederse gelin yakarız, artarsa gelin ve alkolle silin. Eczanelerde göbek bakım seti varmış ondan aldık şimdi silip kapatıp uyuttum. İnşallah kesilir. Bütün yavrucaklar hemen iyileşsin.
T tulperde sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…