Merhaba kızlar benim bat tarihi 24 nisandı ama regl olmadım. Beta hcg değerlerim; 26 nisan-128, 27 nisan-180, 28 nisan-298 çıktı. Yarın yani 30 nisanda dua edin en az 2 katı çıksın
Doktor adetim geciktiğinde 128 çıkınca bu değer ile sağlıklı hamilelik zor, bugün bakalım dünün iki katı olmadı dedi. 180 çıktığında doktor sağlıksız bir embriyo ya düşecek ya da kürtaj olacaksın umarım kürtaja veya iğneye gerek kalmadan çok düşer dedi çok ağladım. Ağladığımda da “ağlama canım daha yaşın genç 6 kez düşük yapıp doğum yapan da var” dedi. Ben daha da kötü oldum verdiği örnek ile
Hala etkisinden çıkamıyorum zira daha önce de dış gebelik yaşadım ama değerim hep 20-50-30-40 gibi değerlerdi. Sonra başka bir doktora gittim 180 çıkınca ilki düşecek dediği için, 2.gittiğim doktor her gün beta hcg bakmanın sağlıksız olduğunu, bu değerlerin gayet de iyi olduğunu söyledi. Tecrübeli olanlarımız ve konuyu bilen hanımlar yorum yaparsa çok sevinirim iki doktorun da çok tecrübeli ve bu forumda sevilen doktorlar olduğunu gördüm. Ama ikisi de zıt konuştu. Şuanda 5+6 olacağım ve test yapacağım, sanırım en az 600 gelmeli...