2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İkinci kez sezeryan olanlara sorum olacaktı iyileşme süreciniz birinci sezeryane göre uzadı mi? Bir de kesiyi birinci sezeryandeki yerin yanına mi aciyorlar?
Ne uzaması ona fırsat mı var 2 bebekle 4 gün ayaklandim attım pijamalari felan lohusalik bitti.. Simdi de evin işine çocuklara koştur dur..ama ağrısı çok fazlaydı ilkine göre 4 gün çektim
Kesi yerine de hiç bakmadım

Bebek 14.günde doğum kilosuna ulaşır zaten.. 14 de 3520 oldu desek geriye 130 grm kalıyor.
Sende 19.gundeysen 5 güne 130 gram almış
Buda günde 26 grm almış demek..
Sonuç olarak yenidogon günde 20 30 grm arası alması gerekiyor ki seninki tam da o aralıkta,
Hiç dert etme

Canımsın çok teşekkür ederim üşenmeyip hesap yaptın

İkinci kez sezeryan olanlara sorum olacaktı iyileşme süreciniz birinci sezeryane göre uzadı mi? Bir de kesiyi birinci sezeryandeki yerin yanına mi aciyorlar?
İkinci ameliyat zor olur diyorlardı çok korkmuştum ama bu inanılmaz rahat o berbattı .Benim ayni yerden açılmış .Onda kanamam çok fazlaydi bunda az,onda çok uzun sürdü bunda kısa ,ilkinde tam 10 gün dogrulamadim kambur yürüdüm bunda hemen kalkıp yürüdüm .İnanılmaz rahattı.Ustumu bile giyinemitordum ilkinde tek başıma ,muhtactim resmen .Bunda her şeyimi hemen kendim yaptım .Benim doktor değişti acaba ondan mı diye düşündüm .

canım emerken ayağının altını tırnağınla kaşır gibi yap ben o şekilde dürtüklüyorum sürekli
eds sistemini bir araştır istersen onunla mama verip hem de emzirip sütünü de artırırskn

Merhaba hanımlarr
Benim de kızımda sarılık çıktı ve şuan hastanedeyiz direkt mama dedi hastane Allahtan doğum katında tanıştığım hemşire sütünü sağ ne kadar gelirse karışık verirler dedi
1 gögüs dolu diğeri yarıydı yeni emzirmiştim 30 cc çıktı normalde gümüş kapak kullanıyorum ne zaman çıkarsam süt damlıyor kayınvalidem de başından beri benim çook sütüm vardı muhabbeti yapıyor yok fışkırıyomuş falan bunu diyen de 3 ay çocuk emzirmiş. Hastanede 2.gün yanımda kaldı ve psikolojimi bozdu resmen şimdi hastanede de yanımda az çıkmış ondan çocuk doymuyor demekki falan diyor. Çıldırtıcak beni resmen en sonunda gerek yok normalde de mama veririm dedim sinirim bozuldu.
Bebek kaç cc süt emiyor normalde ? Doğumdan sonra bu tip durumlardan dolayı sinirlerim bozuk zaten sarılığa da stres yaptım devamlı süt muhabbetinden fenalık geldi.

Beni anlatmışsın resmen, oturarak uyudum 10 gün, karnımı bir hafta sonra görmüştüm ve mosmordu bacaklarıma kadar, dikişim patladı yeniden Bi işlem yaptı doktor, ve bu anlattığım şeylerin hepsini aynı doktorda sezeryan olan Bi arkadaşım daha yaşadı, onunda Dikişçi açıldı vs bir sürü kötü şey, bu doktoruma demiştim sezeryanımdan memnun değilim diye, doktorum sağolsun meslektaşı ı kötülemedi benim vücudumla alakalı olabileceğini söyledi ama bu sezeryanda hiçbirini yaşamadım demekki
sadece benim vücuduma ilgili değildi

Duymamazlıktan gel bence. Valla kayınvalideler, komşular insanı sinir etmek için varolmuşlar. Sırf bu muhabbetten dolayı tamamen emzirmeyi reddeden kadınlar var.

Canım varmış aslında sütün, bak kendin diyorsun damlıyordu diye, acaba emzirmeleein arasındaki süre mi uzundu, yada bebek doymadan uyuyamı kalıyordu, Bebişler elektronik pompadan daha fazla sağlıyor, yetmediğini düşünme bence sağmayla devam et, bebiş biran önce çıkar inşallah, sonrasında da sık sık emzirmeye devam et, moralini hiç bozma

Sağolun Allah razı olsun eşimde yarım pompa alıcak eve en azından sağdığımı görürüm.
Bu çevre baskısı gerçekten çook kötü geçen hastaneden çıktık evdeyiz üst komşu kayınvalideme soruyor neden sezeryan normal doğuramadı mı o zaman sütü gelmez falan zorunlu sezeryan oldum ama isteyerek de olabilirdim ne kadar saçma şeyler

Sarılık olduğu için fazla uyuyordu zatenn zorla ağzına açıp beslemek zorunda kalıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…