SelamBen doğumun su gelerek başlamasını çok istiyorum daha doğrusu merak ediyorum nasıl olur diye
Hazırlıksız yakalanacaksinBen hala doğuracağımi düşünmüyorum psikolojik mi neSancılar başlasın gorcem günümü
Ya orası öylede tek derdim doğum başladığı zaman saçımı duzleştireyimHazırlıksız yakalanacaksinbak ben psikolojik olarak hazırladım kendimi
Psikolojik olarak hazırlamak istemiyorum çünkü rüyamda her gece her türlü şekilde doguruyorum zatenHazırlıksız yakalanacaksinbak ben psikolojik olarak hazırladım kendimi
Süslü anaYa orası öylede tek derdim doğum başladığı zaman saçımı duzleştireyimBanyomu yapmış olayım başka bişey istemiyorum valizim hazır
Yaa öyle valla bende aynı doğurup duruyorum rüyamdaPsikolojik olarak hazırlamak istemiyorum çünkü rüyamda her gece her türlü şekilde doguruyorum zaten
Valla bazen yazıyoruz ya ay suyum mu geldi bilmem ne diye iki pijama değiştim değişene kadar heryere aktı hastaneye gittim halada akıyordu çiş gibi tutamıyosun kiBen doğumun su gelerek başlamasını çok istiyorum daha doğrusu merak ediyorum nasıl olur diye
Ah bu kocalar.,Eşime ne zaman kızsam çocukla bağım bozuluyor sanki. Geçen gün çok kızdım uğraştırdı beni sinir etti. Çocuk emmeyi bıraktı.
Bugün de yine 2 kere emdi sevindim artık emecek diye. Sonra yine delirtti beni çocuk yine emmedi sonraki öğünleri.
Kovacam ben bunu evden
Bebiş senin stresini hissediyor canım o yüzden. Mutlu anne mutlu bebek diye boşuna demiyorlarEşime ne zaman kızsam çocukla bağım bozuluyor sanki. Geçen gün çok kızdım uğraştırdı beni sinir etti. Çocuk emmeyi bıraktı.
Bugün de yine 2 kere emdi sevindim artık emecek diye. Sonra yine delirtti beni çocuk yine emmedi sonraki öğünleri.
Kovacam ben bunu evden
Ben ebeyle konuştum sütünü iyice alması lazım kan değerlerinin doğru çıkması için dedi bana hastanede ilk gün alınıyor sutun 3. Günden sonra gelse 6. Güne kadar getirebilirsin iyice doydugundan emin ol öyle alacagiz topuk kanını dedi o yüzden 2 defa alınıyor ilkinde öyle bisey yoktu tek sağlık ocağı alacakti hastanede almadılar oğlum kuvoze alınınca gidemedik sağlık ocağına o yüzden biz aldık tekrar gitmeyin dediler sağlık ocağıda cagirmamisti kuvozden çıkıncaHastanede gıkı çıkmadı, sağlık ocağındaki ağlattı alamadı tek seferde bende dövecektim gıcık olmuşum zaten ona. 2 kere bana da saçma gelmişti @Onunadimutluluk
Ben varım daha var bekliyoruzAklimiz fikrimiz gelmeyen suyumuzdaKalanlardan kimler kaldi dogurmayan kizlar ben ne bicim oldum yaa cok yorgunluk cokuo
Canım kusura bakma agzı kopsun diyesim geldı. Sinir oluyorum boyle cahil tiplere he biz normal doguramıyoruz. Sütümüz de gelmez gelse de yetmez he herseye heeSağolun Allah razı olsun eşimde yarım pompa alıcak eve en azından sağdığımı görürüm.
Bu çevre baskısı gerçekten çook kötü geçen hastaneden çıktık evdeyiz üst komşu kayınvalideme soruyor neden sezeryan normal doğuramadı mı o zaman sütü gelmez falan zorunlu sezeryan oldum ama isteyerek de olabilirdim ne kadar saçma şeyler
Ya ağzımı bozdurcaklar benim de ha valla ben direk banane aq senin sütünden derim bozar atarım kim olursa olsun anneyi biraz yalnız bırakmak lazım bir de bu normal doğum manyakları beni öldürcek neden sezeryaaannn sanane lan gt istediğim gibi doğururum sen normal yapınca anne oluyon da biz ne oluyoz aman bir havalar bir havalar ordan çıkarttılar diye ama sen sakin olMerhaba hanımlarr
Benim de kızımda sarılık çıktı ve şuan hastanedeyiz direkt mama dedi hastane Allahtan doğum katında tanıştığım hemşire sütünü sağ ne kadar gelirse karışık verirler dedi
1 gögüs dolu diğeri yarıydı yeni emzirmiştim 30 cc çıktı normalde gümüş kapak kullanıyorum ne zaman çıkarsam süt damlıyor kayınvalidem de başından beri benim çook sütüm vardı muhabbeti yapıyor yok fışkırıyomuş falan bunu diyen de 3 ay çocuk emzirmiş. Hastanede 2.gün yanımda kaldı ve psikolojimi bozdu resmen şimdi hastanede de yanımda az çıkmış ondan çocuk doymuyor demekki falan diyor. Çıldırtıcak beni resmen en sonunda gerek yok normalde de mama veririm dedim sinirim bozuldu.
Bebek kaç cc süt emiyor normalde ? Doğumdan sonra bu tip durumlardan dolayı sinirlerim bozuk zaten sarılığa da stres yaptım devamlı süt muhabbetinden fenalık geldi.
Yanlış yazmışım hiç sorma ne su ne nişan gelen giden yok açılma yok
Bebek 14.günde doğum kilosuna ulaşır zaten.. 14 de 3520 oldu desek geriye 130 grm kalıyor.
Sende 19.gundeysen 5 güne 130 gram almış
Buda günde 26 grm almış demek..
Sonuç olarak yenidogon günde 20 30 grm arası alması gerekiyor ki seninki tam da o aralıkta,
Hiç dert etme
Oncelikle yazima k.validenin cenesi tutulsun diye baslamak istiyorum ya nedir bu insanlarin bu sut yaristirmasi koskoca kadinlar utanmiyo resmen cahillik. Inan oyle diyenlerin hepsi yalan da soyluyo. Oyle bisi olmadigi icin kendini tatmin ediyo. Bunu k.validen yapmazsa komsun, komsun yapmazsa arkadasin, o yapmazsa parkta tanimadigin teyze yapiyo.. herkes bu zorbaliga ugruyo. Bana esimin hic tanimadigim bi akrabasi geldi ilk dogumumda. Sutun var mi dedi ben de hem meme hem mama veriyorum pek yok dedim. Ayy dedi benim coktu fiskirirdi (Sorduk mu dicen kitlicen orda ama iste misafir ve yasli kontenjanindan yirityolar). Neyse aa oyle mi fln dedim.. inan aradan 15 dakka gecmedi k.validesini anlatmaya basladi. k.validesi cok kotuymus, bunun sutu yokmus, sikardim yine de cikmazdi ama mama aldirmazdi kayinvalidem cocuklarim ac kaldi fln dedi:))) Ben Sok:)) resmen yalan soyledi ve sonra soyledigini unuttu. Bozmadim onla mi ugrascam.Merhaba hanımlarr
Benim de kızımda sarılık çıktı ve şuan hastanedeyiz direkt mama dedi hastane Allahtan doğum katında tanıştığım hemşire sütünü sağ ne kadar gelirse karışık verirler dedi
1 gögüs dolu diğeri yarıydı yeni emzirmiştim 30 cc çıktı normalde gümüş kapak kullanıyorum ne zaman çıkarsam süt damlıyor kayınvalidem de başından beri benim çook sütüm vardı muhabbeti yapıyor yok fışkırıyomuş falan bunu diyen de 3 ay çocuk emzirmiş. Hastanede 2.gün yanımda kaldı ve psikolojimi bozdu resmen şimdi hastanede de yanımda az çıkmış ondan çocuk doymuyor demekki falan diyor. Çıldırtıcak beni resmen en sonunda gerek yok normalde de mama veririm dedim sinirim bozuldu.
Bebek kaç cc süt emiyor normalde ? Doğumdan sonra bu tip durumlardan dolayı sinirlerim bozuk zaten sarılığa da stres yaptım devamlı süt muhabbetinden fenalık geldi.
Katiliyorum, niye bu zulum di mi Allahtan da korkmuyolar. Valla lohusa kadina boyle afedersiniz g.tluk yapanlar buyuk gunaha giriyor hadi ayibini gectim..Duymamazlıktan gel bence. Valla kayınvalideler, komşular insanı sinir etmek için varolmuşlar. Sırf bu muhabbetten dolayı tamamen emzirmeyi reddeden kadınlar var.
Sen yaparsın senin günün belli bacımSüslü anabende sakinliğimi koruyup bu dediklerini yapmak istiyorum kızımı süslü püslü karşılayim
Yaa öyle valla bende aynı doğurup duruyorum rüyamda
Canm doktorun sana soyledigi bebek emdikten snr mi 30 cc yoksa meme tam doluyken mi 30 cc dedi acaba. Ben bebek emdikten 30 dk 1 saat snr kdr sagdm hep 20 ml cikti bgn. 1 haftalik bebegin Ihtiyaci her 3 saatte bir 60 ml yaziyo genelde.:)) Anladim anladim. Ayni aman olmasin ay ben acele etmiyorum gercekten cok zor beklemek iyice tislaya tislaya bir hal oldum gece uyku yok cizten fln ama olsun. Gununde gelsin saglikla gelsin.
Matematik yalan soylemez
Oncelikle yazima k.validenin cenesi tutulsun diye baslamak istiyorum ya nedir bu insanlarin bu sut yaristirmasi koskoca kadinlar utanmiyo resmen cahillik. Inan oyle diyenlerin hepsi yalan da soyluyo. Oyle bisi olmadigi icin kendini tatmin ediyo. Bunu k.validen yapmazsa komsun, komsun yapmazsa arkadasin, o yapmazsa parkta tanimadigin teyze yapiyo.. herkes bu zorbaliga ugruyo. Bana esimin hic tanimadigim bi akrabasi geldi ilk dogumumda. Sutun var mi dedi ben de hem meme hem mama veriyorum pek yok dedim. Ayy dedi benim coktu fiskirirdi (Sorduk mu dicen kitlicen orda ama iste misafir ve yasli kontenjanindan yirityolar). Neyse aa oyle mi fln dedim.. inan aradan 15 dakka gecmedi k.validesini anlatmaya basladi. k.validesi cok kotuymus, bunun sutu yokmus, sikardim yine de cikmazdi ama mama aldirmazdi kayinvalidem cocuklarim ac kaldi fln dedi:))) Ben Sok:)) resmen yalan soyledi ve sonra soyledigini unuttu. Bozmadim onla mi ugrascam.
Sen de k.validene `Coksa sutun neden 3 ayda bitti Anne biseye mi canin sikilmisti` fln diyiver konu acilirsa sussun. Ay cok uzun yazdim daha da ben sutu az olan ne duydum ne gordum herkesler mandra maasallah fiskiriyo.
Her seferinde yaziyorum da da yine yazayimbelki gormemissindir doktorum bana bir kez sagdiginda 30 cc cikiyorsa sutun var demektir demisti. Senin de sutun var canim ama bazi dana bebeklere yetmiyor ya da tam ememedikleri icin doymuyor da olabilirler. Lutfen sinirin bozma. Senin kendini hickimseye hele boyle bos konusan k.validene ispat etmeye ihtiyacin yok. Odagini bebekte tut. Sutun bence var senin ama sinirin bozarsan kacacak.
Katiliyorum, niye bu zulum di mi Allahtan da korkmuyolar. Valla lohusa kadina boyle afedersiniz g.tluk yapanlar buyuk gunaha giriyor hadi ayibini gectim..
Bebiş senin stresini hissediyor canım o yüzden. Mutlu anne mutlu bebek diye boşuna demiyorlar
Ya ağzımı bozdurcaklar benim de ha valla ben direk banane aq senin sütünden derim bozar atarım kim olursa olsun anneyi biraz yalnız bırakmak lazım bir de bu normal doğum manyakları beni öldürcek neden sezeryaaannn sanane lan gt istediğim gibi doğururum sen normal yapınca anne oluyon da biz ne oluyoz aman bir havalar bir havalar ordan çıkarttılar diye ama sen sakin ol
Elif sakin bacımYa ağzımı bozdurcaklar benim de ha valla ben direk banane aq senin sütünden derim bozar atarım kim olursa olsun anneyi biraz yalnız bırakmak lazım bir de bu normal doğum manyakları beni öldürcek neden sezeryaaannn sanane lan gt istediğim gibi doğururum sen normal yapınca anne oluyon da biz ne oluyoz aman bir havalar bir havalar ordan çıkarttılar diye ama sen sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?