2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya orası öylede tek derdim doğum başladığı zaman saçımı duzleştireyim Banyomu yapmış olayım başka bişey istemiyorum valizim hazır
Süslü ana bende sakinliğimi koruyup bu dediklerini yapmak istiyorum kızımı süslü püslü karşılayim
Psikolojik olarak hazırlamak istemiyorum çünkü rüyamda her gece her türlü şekilde doguruyorum zaten
Yaa öyle valla bende aynı doğurup duruyorum rüyamda

Ben doğumun su gelerek başlamasını çok istiyorum daha doğrusu merak ediyorum nasıl olur diye
Valla bazen yazıyoruz ya ay suyum mu geldi bilmem ne diye iki pijama değiştim değişene kadar heryere aktı hastaneye gittim halada akıyordu çiş gibi tutamıyosun ki

Ben erken gelsin diye diye getirtttim gerçekten aman siz öyle bi hataya düşmeyin gerçi benim kızım 40 haftalık gibi cazgır ama süt yok işte ben o gece sancı çektim sadece kasığım ağrıyodu belim falan hiç çocuk kendini çok kasıyodu kakasını yapmış bide gündüz uzanırken altımdan bişey patladı gibi hissettim baktım koltuk battı gidip üst değiştiriyorum hala akıyo çok farklıydı gerçekten

Ah bu kocalar.,

Bebiş senin stresini hissediyor canım o yüzden. Mutlu anne mutlu bebek diye boşuna demiyorlar

Hastanede gıkı çıkmadı, sağlık ocağındaki ağlattı alamadı tek seferde bende dövecektim gıcık olmuşum zaten ona. 2 kere bana da saçma gelmişti @Onunadimutluluk
Ben ebeyle konuştum sütünü iyice alması lazım kan değerlerinin doğru çıkması için dedi bana hastanede ilk gün alınıyor sutun 3. Günden sonra gelse 6. Güne kadar getirebilirsin iyice doydugundan emin ol öyle alacagiz topuk kanını dedi o yüzden 2 defa alınıyor ilkinde öyle bisey yoktu tek sağlık ocağı alacakti hastanede almadılar oğlum kuvoze alınınca gidemedik sağlık ocağına o yüzden biz aldık tekrar gitmeyin dediler sağlık ocağıda cagirmamisti kuvozden çıkınca

Canım kusura bakma agzı kopsun diyesim geldı. Sinir oluyorum boyle cahil tiplere he biz normal doguramıyoruz. Sütümüz de gelmez gelse de yetmez he herseye heeben ılk dogumumda cok maruz kaldım annem de dahil olmak uzere bu zorbalığa ve kotu bir lohusalık gecırdım bu sefer niyetim yok kıranı yırtarım

Ya ağzımı bozdurcaklar benim de ha valla ben direk banane aq senin sütünden derim bozar atarım kim olursa olsun anneyi biraz yalnız bırakmak lazım bir de bu normal doğum manyakları beni öldürcek neden sezeryaaannn sanane lan gt istediğim gibi doğururum sen normal yapınca anne oluyon da biz ne oluyoz aman bir havalar bir havalar ordan çıkarttılar diye ama sen sakin ol

Yanlış yazmışım hiç sorma ne su ne nişan gelen giden yok açılma yok

:)) Anladim anladim. Ayni aman olmasin ay ben acele etmiyorum gercekten cok zor beklemek iyice tislaya tislaya bir hal oldum gece uyku yok cizten fln ama olsun. Gununde gelsin saglikla gelsin.

Matematik yalan soylemez

Oncelikle yazima k.validenin cenesi tutulsun diye baslamak istiyorum ya nedir bu insanlarin bu sut yaristirmasi koskoca kadinlar utanmiyo resmen cahillik. Inan oyle diyenlerin hepsi yalan da soyluyo. Oyle bisi olmadigi icin kendini tatmin ediyo. Bunu k.validen yapmazsa komsun, komsun yapmazsa arkadasin, o yapmazsa parkta tanimadigin teyze yapiyo.. herkes bu zorbaliga ugruyo. Bana esimin hic tanimadigim bi akrabasi geldi ilk dogumumda. Sutun var mi dedi ben de hem meme hem mama veriyorum pek yok dedim. Ayy dedi benim coktu fiskirirdi (Sorduk mu dicen kitlicen orda ama iste misafir ve yasli kontenjanindan yirityolar). Neyse aa oyle mi fln dedim.. inan aradan 15 dakka gecmedi k.validesini anlatmaya basladi. k.validesi cok kotuymus, bunun sutu yokmus, sikardim yine de cikmazdi ama mama aldirmazdi kayinvalidem cocuklarim ac kaldi fln dedi:))) Ben Sok:)) resmen yalan soyledi ve sonra soyledigini unuttu. Bozmadim onla mi ugrascam.
Sen de k.validene `Coksa sutun neden 3 ayda bitti Anne biseye mi canin sikilmisti` fln diyiver konu acilirsa sussun. Ay cok uzun yazdim daha da ben sutu az olan ne duydum ne gordum herkesler mandra maasallah fiskiriyo.

Her seferinde yaziyorum da da yine yazayimbelki gormemissindir doktorum bana bir kez sagdiginda 30 cc cikiyorsa sutun var demektir demisti. Senin de sutun var canim ama bazi dana bebeklere yetmiyor ya da tam ememedikleri icin doymuyor da olabilirler. Lutfen sinirin bozma. Senin kendini hickimseye hele boyle bos konusan k.validene ispat etmeye ihtiyacin yok. Odagini bebekte tut. Sutun bence var senin ama sinirin bozarsan kacacak.

Duymamazlıktan gel bence. Valla kayınvalideler, komşular insanı sinir etmek için varolmuşlar. Sırf bu muhabbetten dolayı tamamen emzirmeyi reddeden kadınlar var.
Katiliyorum, niye bu zulum di mi Allahtan da korkmuyolar. Valla lohusa kadina boyle afedersiniz g.tluk yapanlar buyuk gunaha giriyor hadi ayibini gectim..

Canm doktorun sana soyledigi bebek emdikten snr mi 30 cc yoksa meme tam doluyken mi 30 cc dedi acaba. Ben bebek emdikten 30 dk 1 saat snr kdr sagdm hep 20 ml cikti bgn. 1 haftalik bebegin Ihtiyaci her 3 saatte bir 60 ml yaziyo genelde.

Annanem tebrik etmeye aradı niye normal çıkartamadın mı yavrum dedi
Eski kafa öyle yapacak bir şey yok

Elif sakin bacım
Yardırmış gitmişsin
Eyle moralim bozuktu
Baya güldüm
Sonunda bide sakin ol demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…