2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya iste ne kadar komik ve cahiller
Kendi de 3 ay emzirmis
Hala hava atıyor
Bu sut mevzusuna aşırı sinirleniyorum
Konsuya neymis
Bana memesi küçük ama sütü doluydu dedigi gelini sadece bikac ay emzirmis
Aylarca mama verdiler sonraki cocugada hic emmedi
Boyle de olabilir kime ne?
Ama iste surekli benim sutumun pesinde kosulunca dikkatimi cekiyordu
Sanki keyfimizle üretiyoruz
Bosveeeer
Lafını söyle
Ama sakin sakin
Elif gibi kufretme

Kızlar gerçekten Allah yardımcınız olsun . Bu kadar dengesizlik biraz fazla nedir bu elalemden çektiğimiz?
Normal doğum yapan anne oluyor da sezeryan doğuran olmuyor mu?
Sütü gelen anne iyi anne de gelmediği için mama veren anne kötü anne mi ? Bu ne saçmalık sonuç olarak her iki durumda da bebeğimiz için çabalıyoruz sağlıklı bir şekilde büyütmek için uğraşıyoruz birde yetmezmiş gibi böyle insanlarla uğraşıyoruz sinirlendim yine gece gece

Ben bunu okuyunca
Aklıma geldi bak
Bu anlattığı iste kucuktu ama cok sütü vardı lookkk suttu beleee demisti eliyle gosterip hatta iste dedigi
Konusmanin ilerleyen zamanında mama cok verdiklerini cok phali olduğunu filan bahs etti
Dedim tovbe cok sütü vardı hani (ben ağzımı tutamadım:)
Yok neymis birgun ahsta olmus titreme gelmiş
Butun sütü cekilmis
E madem biye beni darliyosun dimi
Allh verirse emziricez
Dünyanın sonu degil
Bu sefer kendimi hic darlamayacagim
Oldugu kdar
Bende o mandralardan degilim cunku
Cok ZOr üretiyorum keyifli olucam,uyicam,yicem iciicemki sütüm olsn

Helal valla. Evet cok konusmasin 3. Kisiler bebek bizim meme bizim

Canm doktorun sana soyledigi bebek emdikten snr mi 30 cc yoksa meme tam doluyken mi 30 cc dedi acaba. Ben bebek emdikten 30 dk 1 saat snr kdr sagdm hep 20 ml cikti bgn. 1 haftalik bebegin Ihtiyaci her 3 saatte bir 60 ml yaziyo genelde.
Doluyken dedi valla bak cok eminim. Bu konuya cok takik oldugum icin ilk dogumda cok net hatirliyorum.

Canm doktorun sana soyledigi bebek emdikten snr mi 30 cc yoksa meme tam doluyken mi 30 cc dedi acaba. Ben bebek emdikten 30 dk 1 saat snr kdr sagdm hep 20 ml cikti bgn. 1 haftalik bebegin Ihtiyaci her 3 saatte bir 60 ml yaziyo genelde.
Evet iste bak dogru soylemis doktorum. 1 gogusten 30 cc cikinca tamam oluyor. 2 gogus 60. 3 saatte bir toplamda 60 cc varsa demek sut var Ama bence bazi bebeklere yetmiyo olabilir nedeni tam cekemiyodur veya gercekten cok istahli bir bebektir. Ben oyle dusunuyorum.

Ya bi de bisi dicem aksam aksam cenem dustu de. Boyle sut meme normal dogum fln diye akli fikri bizim oramizda buramizda olanlara en guzel sey kendini savunmadan karsi Sardiriyagecmek.. O sana sormadan sen ona soracaksin. Kac ay emzirdin, ne kadar sutun vardi, aa o kadar az mi emdi neden acaba fln, tek tek butun cocuklarinda ne kadar emdi, kac saattte dogurdun fln. Aa ayse teyze bir nefeste dogurmus valla ama o becerikli guclu kadin kuvvetli seninki neden oyle zor oldu niye yapamadin fln dicen. O anlatirken, aciklarken seni unutcak. Zaten de birsuru itiraf gelio arkasindan gercekler ortaya cikio Resmen insani salon kadini cizgisinden cikariyolar ama baska turlu de anlamiyolar

Benim bebe dünyaya uyumaya gelmiş, saatbaşı uyandırmaya çalışıyorum en geç birbuçuk saatte bir emzirmeye çalışıyorum, 10 dk emip geri uyuyor, yetiyor mudur?
Bence yetiyordur canım zaten emdikçe gün gün mideleride açılıyor zamanla süre uzuyor yenidoğan hemşiresi demişti ilk doğduğunda 1 2 damla alması ile başlar zamanla artar diye

Şu kayınvalide konusuna birde ben el atayım eşimle araları açıktı ben dedimki kadın gelmek istiyo bırak gelsin torunu sonuçta dilimi eşek arısı soksunla başlıyorum sabah 9da hastaneye yattık konuştukça konuştu artık beni sezaryana götüren hemşire kız ameliyatta dinlenebileceğin 1 saatin var dedi sonra bütün gün camı açık tuttu ocak ayında yenidoğan bebenin olduğu yerde sonra bana göğsünde baya kararmış demeler, süt emzirmeye çalışırken sol göğsünü almıcak heralde beğenmedi onu demeler, sen tutturamıcan memeyi diyip sürekli yenidoğan hemşiresi çağırmalar, gece boş bir oda bulup orda yatmak için yatak aramalar en son eşim aldı gece eve getirdi bir sakinlik çöktü, ertesi gün taburcu oldum eve geldim bebeği emziriyorum yatırıyorum ay babaannesi falan uyandırıp diğer odaya gitmeler, sarılık olduğunu öğrendiğimizde sütüme laf etmeler en son dedim 5gündür bu bebeyi ben emziriyorum verdiği kilo 300 gramdan az karın pisliği doktor bile normal buluyorken siz neyin derdindesiniz alın siz emzirin diye bağırdım, ama yetmiyo tabi oturma odasında rahat uyuyamamış eşim ses yapıyormuş oyüzden gidip yatak odamda yatmalar

Bunun bende neden normal doğurdun versiyonu var niye uğraşmışım o kadar saat sancı çekmeye değer miymiş kestiriverseymişim
Ne yaparsanız yapın yaranamazsınız ağzının payını verip oturtmak lazım ancak ondan anlıyorlar

Ben bunda biraz daha aci hissettim ama doktorum myom alınmasına bağlı olduğunu söyledi .Sonuçta iki işlem geçirdik. Senin de o yüzden fazla agri yapmış olabilir.Ilki çok iyiydi benim.

Hanimlar biri kac cc icmesi lazim ki diye yazmisti kim bulamadim. Bu tablo karsima cikip duruyor paylasayim dedim. Ilk ay o minik mide ne kadar cok buyuyor degil mi

Eklentiler

• 19D8D06A-59FA-4BAC-B7AB-FA1F5B878270.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 76
Benim 2 memenin toplamindan 20 ml cikti demek yetmio yani o ne kdr cekio bilemiorm ama bu gece uyku girmedi gozune 30 dk uyusa snr emmek istedi;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…