2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim 2 memenin toplamindan 20 ml cikti demek yetmio yani o ne kdr cekio bilemiorm ama bu gece uyku girmedi gozune 30 dk uyusa snr emmek istedi;(
Mama vermeye karsi misiniz? Emzirdikten sonra uzerine biraz mama verebilirsiniz. Ya da sutunuzu sagip emzirmeden sonra ustune besleyebilirisiniz.
Yalnis hatirlamiyorsam adi aktif sagma diye bir yontem var. once 20 dakika sagiliyor, 10 dakika dinlenilip , 10 dakika tekrar sagiliyor, sonra tekrar 10 dakika dinlenilip 10 dakika tekrar sagiliyor. Bunun sut miktarini cok arttirdigini yazmislar.

Hayir karsi degilim ama ilk bebegim doktorlar da hic mamadan bahsetmedi bgne kdr. Bi sorun da yoktu. Bugun sanirim sariligi yukselmis ve 10 gr almis diye stres yaptm bi anda sondu memelerim inanamiorm. Dune kdr tas gibiydi. Zar zor annem uyuttu smdi ama birazdan yine uyancak ve bi damla sut yok memelerde ne vericem bilmiorm eminim suan ac olduguna. 1 saat fln once emzirmistm smdi sagma makinesiyle kontrol ettm bi yudum cikti.
Onereceginiz mama var mi rahat bulabilecegim

Bizler Hipp veriyoruz ailece bebeklerimize ama size mama verin diyemem.
Size bir diger tavsiyem dinlenmek olacak. Guzel bir yemek yiyip, kuveti doldurup biraz kafa mi bosaltsaniz ya da biraz uyku

Benim 2 memenin toplamindan 20 ml cikti demek yetmio yani o ne kdr cekio bilemiorm ama bu gece uyku girmedi gozune 30 dk uyusa snr emmek istedi;(
Stres yaptigin icin azalmis olabilr sakin yok diip vazgecme su ic bol bol. Bu sirada bebise biraz takviye yapabilirsin senin de icin rahat eder sutun artar. Aptamil conformil ve Hipp Organic bebek mamasi kullanmistim ben kizimda ilk haftalar.

Stres yaptigin icin azalmis olabilr sakin yok diip vazgecme su ic bol bol. Bu sirada bebise biraz takviye yapabilirsin senin de icin rahat eder sutun artar. Aptamil conformil ve Hipp Organic bebek mamasi kullanmistim ben kizimda ilk haftalar.
Size bir diger tavsiyem dinlenmek olacak. Guzel bir yemek yiyip, kuveti doldurup biraz kafa mi bosaltsaniz ya da biraz uyku
Cok tesekkur edeerm ikinize de. Kesinlikle stres ve uyku cok etkiledi. Bgn o uyudukca ben de uyumaya calisicam bi de mama bulunduraym yanimda en azndan biraz benm memeler de rahatlar

Ben bunda biraz daha aci hissettim ama doktorum myom alınmasına bağlı olduğunu söyledi .Sonuçta iki işlem geçirdik. Senin de o yüzden fazla agri yapmış olabilir.Ilki çok iyiydi benim.

Belki de toplam 15-16 cm yakın doku alındı.
Doktor sezaryen ağrısı miyomla alakası yok diyor ama bence de var.
çünkü ağrı bir çok yerdeydi sadece kesi yerinde değildi.

Ben de hipp aldım , ama bunun sıvısı da varmış. Siz toz olanı mı veriyorsunuz. Sıvısından bulamadım tozunu aldım.

Çok kötü depremle uyandık alanya da 6.4 şiddetinde deprem oldu doğum uyku bebek hepsi birbirine karıştı
Çok geçmiş olsun cnm nasılsınız bayağı şiddetli olmuş can kaybı yoktur umarım bütün hissedenlere geçmiş olsun Allah bidha tekrarını yaşatmasın

Ben de hipp aldım , ama bunun sıvısı da varmış. Siz toz olanı mı veriyorsunuz. Sıvısından bulamadım tozunu aldım.
Hmm bizde de toz var. sivinin kullanimi daha kolay olur elbet ama baska bir farki yoktur tozdan. Yegane avamtaji kullanima hazir olmasi. Bu sefer suyu kaynatip cam siseye koyacagim, lazim olunca oradan alacagim yoksa suyun sogumasini beklemek vakit kaybettiriyor.

Simdi baktim da trendyolda sivisini satan var. 90ml’si 20 liraya geliyor. Ben sadece sarilik riski olan donemde veriyorum o yuzden cok az kullaniyoruz zaten ama baya pahaliya gelir bence birkac hafta kullanilsa.

Neden herkes hipp almış bir nedeni var mı? Ben ilk Kızımda Bebelac gold kullanmistim bunda da o yüzden Bebelac gold aldım arastirmadan o daha iyi ise olur lazım olur ikinci kutu dediğinizi alırım

Neden herkes hipp almış bir nedeni var mı? Ben ilk Kızımda Bebelac gold kullanmistim bunda da o yüzden Bebelac gold aldım arastirmadan o daha iyi ise olur lazım olur ikinci kutu dediğinizi alırım
Benim hipp alma nedenim organik olmasi, alman mali olmasi, extra seker icermemesi.

Ben de Alman urunlerine guvenirim Avrupa direktifleri cok sikidir. Amerika fln yanindan gecemez. Ve bu standartlari da en iyi uygulayanlardan biri bittabiki Alamanlardir:) Ayrica Hipp organik. Kizim zamani baya arastirip almistim. Conformil de gaz yapmasin diye kullanmistik.

Benim hipp alma nedenim organik olmasi, alman mali olmasi, extra seker icermemesi.

Teşekkür ederim kızlar ilk kızımda Bebelac gold hiç gaz yapmamisti hafifti de bunda gene onu aldım ama olur ikinci kutuyu almam gerekirse hipp alacağım teşekkürler.

Ayynenn işte bu ben benim kayınvalideyi böyle susturdum normal doğum yapım diye habire kendini övüp duruyordu . Üçünü de normal doğurmus falan bende sordum kaç kilo doğdular 2800 ü geçen olmamış kiloda bende dedim 2800 ü doguramazsan ayıp benim annem 5750 doğurmus sustu kayınvalidem zaten minyon boyu falan kısa diyordu ki benim 9 ay karnım çıkmadı hiç hep böyleydim yani bana diyor ki çok kilo almışsın bende dedim sen iyiki almamissin kilo falan nasıl bozuldu görmen lazım ama işe yaradı tek kelime etmiyor süt konusunda da hepsini emzirmiş işte mama hiç vermemiş çocukların 3 ü de birbirinden kısa ve hep hasta oluyorlar benim 40imdan sonra annemin sütü kesilmiş amcam vefat edince ben mamayla büyümüşüm daha dirayetliyim onalra göre hep kıyaslama yaparım artık bişey diyemiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…