2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hiç doğum sancısı çekmedim acaba bu mu bu mu demekten de kafayı siyircam artk
Belim ciddi ağrımaya başladı benimde bu sabah…Kızımı normal doğurdum ama böyle başlamamıştı doğumum acaba mı diyorum bel ağrısıyla başlayanlar varmıydı grupta?

Mukemmel bir ornek Aynen boyle yapmak lazim. Zorla empati yapttiriyolar kendilerine
En iyi savunma saldiridir

Belki de toplam 15-16 cm yakın doku alındı.
Doktor sezaryen ağrısı miyomla alakası yok diyor ama bence de var.
çünkü ağrı bir çok yerdeydi sadece kesi yerinde değildi.

Valla 9 cm en büyük olmak üzere 4 tane çıkardı doktor biri damara yakınmış hatta .Ekstra vajende sonda vardı bir de idrar harici .Doktor daha ameliyat ederken ağrın biraz fazla olacak dedi.Oldu da diğerine kıyasla toparlanmam zaman alacak biraz

Valla şuan çekebileceğim alttan alabileceğim son insan o beni alttan alsın lohusadir yapar desin umrumda değil yetti gayrii

Bana da herkes nornal doğuramaz dedi pazar günü .Annemde var kahvaltı sofrasindayiz ya sabır ya selamet dedim ama annem yapıştırdı cevabı .İki kez işlem yapıldı icerde ,ağrı kesici bile almıyor süt verdiği için, İki sondayla ilk geceyi gecirmekte hiç kolay olmadı bunu da kimse yapamaz dedi
Halay çeken emojiler geçiyor o an icimden

Ahahah en güzelini yapmış susmayacan bacım sustukça tepene çıkıyorlar

Belim ciddi ağrımaya başladı benimde bu sabah…Kızımı normal doğurdum ama böyle başlamamıştı doğumum acaba mı diyorum bel ağrısıyla başlayanlar varmıydı grupta?
Benimde regl ağrım var sanki regl başlangıcı gibi belim ve karnım ağrıyor
Ben de cekmedim hic ama bence olursa baya anlicaz. Gunluk girip cikan agrilari onemsemiyorum bence onlar degil. Zaten de NST'de de bisi cikmiyo akisina birak bacim
Ayy persembeden önce dogurcam diye diye gerçekten dogurcam belim karnım bayağı ağrıyor regl olcakmisim gibi ama enerjinin bnmde nst hep boş ne snaci ne ağrı yarın nst ve tahliller var ben bugün program planı oersembeye göre yaptım bu doğum sancısı ise ilerler devam eder dimi hiç bsey bilmiorm

Çünkü o bir Alman (bubshen de alman markasiydi )

Bekle dostum az kaldı persembeye benım stresten bagırsaaklarım bozuldu karnımın agrısı ondandır herhalde sancı dun cok az cıktı ama sıfır his nasıl bırsey sancı bilemeyecem 2 hamılelıge ragmen

Bekle dostum az kaldı persembeye benım stresten bagırsaaklarım bozuldu karnımın agrısı ondandır herhalde sancı dun cok az cıktı ama sıfır his nasıl bırsey sancı bilemeyecem 2 hamılelıge ragmen
Kizim surekli kabiz olan ben
Dogumdan birgun once circir olmustim
Sen doguracaksin sanki gibi
Oyle icime dogdu
nilayda8787 canìm benim belimde felaket agriyor 4-5 gundur ne gelen var ne giden
Zaten gelmezin 22 sinden once

Kizim surekli kabiz olan ben
Dogumdan birgun once circir olmustim
Sen doguracaksin sanki gibi
Oyle icime dogdu
nilayda8787 canìm benim belimde felaket agriyor 4-5 gundur ne gelen var ne giden
Zaten gelmezin 22 sinden once
Bu arada kizimda sana kizim demis gibi olmusum yanlis anlaşılmasın g090

Şimdi kaynanam perşembeden geldi ( kayinanneden kaynanaya terfi etti ) hersey güzel ertesi gün doğuma gidecez.Daha arabaya binmeden ağlattı abuk subuk duygusal seyler dedi zaten gerginim neyse eşim kızdı napiyosun anne diye. Odaya çıktık hemşire doğuma hazırlıyor tansiyon 15 lere çıktı, nst de kalp atışları alınamıyor başımda vır vır konuşuyor oğlum bir yandan gözleri dolu neyse doğuma girdik hersey güzel geçti çok şükür. Benim iş uzun sürdü bebek yukarı gitti o ara tabi sevinç çığlıkları oğlum bir köşede başında annem var sadece bunu da kuzen söyledi .Ben odaya geldim ağrım çok fazla hemşire ağrı kesici yapti ama güçlü ağrı kesici yapamam dedi haliyle, durup durup hemşirelere satışta gelmediniz etmediniZ diye.Süt gelmedi hemen çocuk aç doymuyor diyor eşimde anne yeni doğumdan geldiler bi sus diyor .Cumartesi günü taburcu olacağımızı biliyor eşime dedim ki annen evde kalsın da yemek filan yapar evi havalandırır annem yorgun gelir dinlensin dedim.Kiyma yok diye yemek yapmamış ki vardı kıyma cumartesi günü çıktı geldi aynı arabada ekstra anakucagi sıkış tepiş geldik .Evde yemek yok ne yapacaz diye söyleniyor o ara teyzem yemek getirdi ona bi söylendi ertesi gün 90 yaşında ananem bisiy yapıp gönderdi ona bi söylendi bana zaten ihtiyaç yok gideyim ben dedi velhasıl bu süre zarfında ağzımı açmadım bir sabır geldi.Ha oğlumu azarladığı zaman tersledim sadece.Mahalle yanıyor elinde altın taki yastığı nerede diyip durdu yok yastık dedim .Dün gitti gari çok şükür karışık oldu ama kusura bakmayın bir de uzun oldu .Unutulmuyor bunlar ki ben kayinvalidemle anlasirdim normalde bu süreç biraz mesafe koyduracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…