Sıcak havlu gögüsüne koyup masaj yapabilirsin. Birde duşta masaj yapabilirsin denedim işe yaradı yutube de masaj videosu var bakabilirsinKozlar sütün gelmesi için ne yapabilirim
Senin kayınvalide bunu yaptıysa bizimkiler neler yapmazŞimdi kaynanam perşembeden geldi ( kayinanneden kaynanaya terfi etti ) hersey güzel ertesi gün doğuma gidecez.Daha arabaya binmeden ağlattı abuk subuk duygusal seyler dedi zaten gerginim neyse eşim kızdı napiyosun anne diye. Odaya çıktık hemşire doğuma hazırlıyor tansiyon 15 lere çıktı, nst de kalp atışları alınamıyor başımda vır vır konuşuyor oğlum bir yandan gözleri dolu neyse doğuma girdik hersey güzel geçti çok şükür. Benim iş uzun sürdü bebek yukarı gitti o ara tabi sevinç çığlıkları oğlum bir köşede başında annem var sadece bunu da kuzen söyledi .Ben odaya geldim ağrım çok fazla hemşire ağrı kesici yapti ama güçlü ağrı kesici yapamam dedi haliyle, durup durup hemşirelere satışta gelmediniz etmediniZ diye.Süt gelmedi hemen çocuk aç doymuyor diyor eşimde anne yeni doğumdan geldiler bi sus diyor .Cumartesi günü taburcu olacağımızı biliyor eşime dedim ki annen evde kalsın da yemek filan yapar evi havalandırır annem yorgun gelir dinlensin dedim.Kiyma yok diye yemek yapmamış ki vardı kıyma cumartesi günü çıktı geldi aynı arabada ekstra anakucagi sıkış tepiş geldik .Evde yemek yok ne yapacaz diye söyleniyor o ara teyzem yemek getirdi ona bi söylendi ertesi gün 90 yaşında ananem bisiy yapıp gönderdi ona bi söylendi bana zaten ihtiyaç yok gideyim ben dedi velhasıl bu süre zarfında ağzımı açmadım bir sabır geldi.Ha oğlumu azarladığı zaman tersledim sadece.Mahalle yanıyor elinde altın taki yastığı nerede diyip durduyok yastık dedim .Dün gitti gari çok şükür karışık oldu ama kusura bakmayın bir de uzun oldu .Unutulmuyor bunlar ki ben kayinvalidemle anlasirdim normalde bu süreç biraz mesafe koyduracak
Amin iyiyiz çok şükür zaten biri karnimda biri de küçük dışarı çıkamadık 6. Kat mecbur evde kaldık Allah kimseyi çaresiz bırakmasin bu hafta 2. Depremin diğeri de 5 buyukkugundeydiÇok geçmiş olsun cnm nasılsınız bayağı şiddetli olmuş can kaybı yoktur umarım bütün hissedenlere geçmiş olsun Allah bidha tekrarını yaşatmasın
Çok geçmiş olsun canım
Valla 9 cm en büyük olmak üzere 4 tane çıkardı doktor biri damara yakınmış hatta .Ekstra vajende sonda vardı bir de idrar harici .Doktor daha ameliyat ederken ağrın biraz fazla olacak dedi.Oldu da diğerine kıyasla toparlanmam zaman alacak biraz
Antalya'da mıydın sen ? Bizim burda da hissedilmiş eşim söyledi de ben o saatte yeni uyumuşum (bayılmışım bildiğin) fark etmedimAmin iyiyiz çok şükür zaten biri karnimda biri de küçük dışarı çıkamadık 6. Kat mecbur evde kaldık Allah kimseyi çaresiz bırakmasin bu hafta 2. Depremin diğeri de 5 buyukkugundeydi
Ben hep yazdım.Dogum olunca bu Kaynanalara bir şey oluyor .İyileri bile bir garip oluyor .,Şimdi kaynanam perşembeden geldi ( kayinanneden kaynanaya terfi etti ) hersey güzel ertesi gün doğuma gidecez.Daha arabaya binmeden ağlattı abuk subuk duygusal seyler dedi zaten gerginim neyse eşim kızdı napiyosun anne diye. Odaya çıktık hemşire doğuma hazırlıyor tansiyon 15 lere çıktı, nst de kalp atışları alınamıyor başımda vır vır konuşuyor oğlum bir yandan gözleri dolu neyse doğuma girdik hersey güzel geçti çok şükür. Benim iş uzun sürdü bebek yukarı gitti o ara tabi sevinç çığlıkları oğlum bir köşede başında annem var sadece bunu da kuzen söyledi .Ben odaya geldim ağrım çok fazla hemşire ağrı kesici yapti ama güçlü ağrı kesici yapamam dedi haliyle, durup durup hemşirelere satışta gelmediniz etmediniZ diye.Süt gelmedi hemen çocuk aç doymuyor diyor eşimde anne yeni doğumdan geldiler bi sus diyor .Cumartesi günü taburcu olacağımızı biliyor eşime dedim ki annen evde kalsın da yemek filan yapar evi havalandırır annem yorgun gelir dinlensin dedim.Kiyma yok diye yemek yapmamış ki vardı kıyma cumartesi günü çıktı geldi aynı arabada ekstra anakucagi sıkış tepiş geldik .Evde yemek yok ne yapacaz diye söyleniyor o ara teyzem yemek getirdi ona bi söylendi ertesi gün 90 yaşında ananem bisiy yapıp gönderdi ona bi söylendi bana zaten ihtiyaç yok gideyim ben dedi velhasıl bu süre zarfında ağzımı açmadım bir sabır geldi.Ha oğlumu azarladığı zaman tersledim sadece.Mahalle yanıyor elinde altın taki yastığı nerede diyip durduyok yastık dedim .Dün gitti gari çok şükür karışık oldu ama kusura bakmayın bir de uzun oldu .Unutulmuyor bunlar ki ben kayinvalidemle anlasirdim normalde bu süreç biraz mesafe koyduracak
Lohusa biz miyiz onlar mı belli değilBen hep yazdım.Dogum olunca bu Kaynanalara bir şey oluyor .İyileri bile bir garip oluyor .,
Ben hep yazdım.Dogum olunca bu Kaynanalara bir şey oluyor .İyileri bile bir garip oluyor .,
Alanyadayim. Ben uykudan uyandım Van depremini de yaşadığım için benim bu konuda reseptörler çok hassasAntalya'da mıydın sen ? Bizim burda da hissedilmiş eşim söyledi de ben o saatte yeni uyumuşum (bayılmışım bildiğin) fark etmedim
Allah beterinden korusun hepimiziAlanyadayim. Ben uykudan uyandım Van depremini de yaşadığım için benim bu konuda reseptörler çok hassasmaalesef ama bu büyük bir depremde hassas olmasa da çoğu kişi uyanmış
Sadece kaynanalara olsa iyi benim annem benden daha lohusaBen hep yazdım.Dogum olunca bu Kaynanalara bir şey oluyor .İyileri bile bir garip oluyor .,
Kız o iyiymiş yine en azından çenesi susarBenim kaynanam uyku hapı içti kızlar uyanmayım diye
hipp combiotic veya sma optiproHayir karsi degilim ama ilk bebegim doktorlar da hic mamadan bahsetmedi bgne kdr. Bi sorun da yoktu. Bugun sanirim sariligi yukselmis ve 10 gr almis diye stres yaptm bi anda sondu memelerim inanamiorm. Dune kdr tas gibiydi. Zar zor annem uyuttu smdi ama birazdan yine uyancak ve bi damla sut yok memelerde ne vericem bilmiorm eminim suan ac olduguna. 1 saat fln once emzirmistm smdi sagma makinesiyle kontrol ettm bi yudum cikti.
Onereceginiz mama var mi rahat bulabilecegim
İlk cocukta erkekler cok cahil oluyor gercektenSiz yine kaynana falan kızdırmış aynı evde yaşamıyorsunuz bir şey olmaz. Benim koca saçma sapan bir hale büründü sanki o lohusa.
Hastanede annem kaldı 2 gece yanımda. Onu eve gönderdik uyusun diye . Akşam 9-10 gibi gitti ertesi gün aradım da öğlen 1 de ancak geldi. El gibi ziyarete geldi sinir etti beni.
Taburcu olduk eve geldik ne evi havalandırmış ne bulaşıklar yıkanmış tezgah taşıyor. 2 gün kalorifer yanmamış ev buz gibi. Bu kadar düşüncesizlik iş bilmezdik çıldırtıyor beni. Bi de ertesi gün yine biz gece uyumamışız bebekten kendi odasında horul horul uyudu. Akşam ne yemek var diye sorabildi ölmüşüz halimizi görmüyor.
10 günlük babalık izninde yemin ediyorum tatil yaptı. Hiç yorulmadı zorluk çekmedi , gece bebek ağlıyor bir kere gelip de bu çocuğa ne oluyor diye bakmaya gelmedi. Ciddi anlamda kuruldum adama atasım var evden
Yaaa kıyamamSadece kaynanalara olsa iyi benim annem benden daha lohusane desem ağlama modunda o oturuyor ben iş yapıyorum filan. Dün bebeğin göbeği iyileşmedi diye banyo işini erteliyordum bana diyor ki ağlayarak sonra çıkar acısı hasta olur bilmem ne "he" dedim artık ne diyim hazırladım al yıkada rahatla dedim. delirmemek ramak kaldı şuan evde ağlama lüksüm bile yok. Geçen eşimi özledim çünkü geceleri büyük kızla o ilgilendiğinden yatakta bile bir araya gelemiyoruz işten geldi odada namaz kılıyor bir sarılayım diye gittim bekliyorum kızım geldi anne gelsene diye tutturdu bahaneyle yolladım gelicem diye sonrası eşimin kıyafetini ıslatırcasına bir ağlama adam napıcanı şaşırdı bişey mi oldu diyo yok dedim hiç bişi yok sadece sarıl.
Bilmiyorum hastanede onu vermişlerdi, arkadaşlarım da onu kullandığı için aldımNeden herkes hipp almış bir nedeni var mı? Ben ilk Kızımda Bebelac gold kullanmistim bunda da o yüzden Bebelac gold aldım arastirmadan o daha iyi ise olur lazım olur ikinci kutu dediğinizi alırım
Angel iyi bari tahmininden kisa kalmış en azındanŞimdi kaynanam perşembeden geldi ( kayinanneden kaynanaya terfi etti ) hersey güzel ertesi gün doğuma gidecez.Daha arabaya binmeden ağlattı abuk subuk duygusal seyler dedi zaten gerginim neyse eşim kızdı napiyosun anne diye. Odaya çıktık hemşire doğuma hazırlıyor tansiyon 15 lere çıktı, nst de kalp atışları alınamıyor başımda vır vır konuşuyor oğlum bir yandan gözleri dolu neyse doğuma girdik hersey güzel geçti çok şükür. Benim iş uzun sürdü bebek yukarı gitti o ara tabi sevinç çığlıkları oğlum bir köşede başında annem var sadece bunu da kuzen söyledi .Ben odaya geldim ağrım çok fazla hemşire ağrı kesici yapti ama güçlü ağrı kesici yapamam dedi haliyle, durup durup hemşirelere satışta gelmediniz etmediniZ diye.Süt gelmedi hemen çocuk aç doymuyor diyor eşimde anne yeni doğumdan geldiler bi sus diyor .Cumartesi günü taburcu olacağımızı biliyor eşime dedim ki annen evde kalsın da yemek filan yapar evi havalandırır annem yorgun gelir dinlensin dedim.Kiyma yok diye yemek yapmamış ki vardı kıyma cumartesi günü çıktı geldi aynı arabada ekstra anakucagi sıkış tepiş geldik .Evde yemek yok ne yapacaz diye söyleniyor o ara teyzem yemek getirdi ona bi söylendi ertesi gün 90 yaşında ananem bisiy yapıp gönderdi ona bi söylendi bana zaten ihtiyaç yok gideyim ben dedi velhasıl bu süre zarfında ağzımı açmadım bir sabır geldi.Ha oğlumu azarladığı zaman tersledim sadece.Mahalle yanıyor elinde altın taki yastığı nerede diyip durduyok yastık dedim .Dün gitti gari çok şükür karışık oldu ama kusura bakmayın bir de uzun oldu .Unutulmuyor bunlar ki ben kayinvalidemle anlasirdim normalde bu süreç biraz mesafe koyduracak
İlk cocukta erkekler cok cahil oluyor gercekten
O gelip yemek var mi diye sordugunda
Kedi gibi atlayaydın üstüne
Hamileliklerim cok zor gecti ve beni anlamiyordu vaktiyleGit ne bulursan ye yemek yemeye vaktimiz yok dedim. Anladı biraz ertesi gün ne yapıyım demeye başladı. Bilendim bi kere ne yapsa batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?