2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Senin kayınvalide bunu yaptıysa bizimkiler neler yapmaz Allah sabır vermiş gerçekten .

Geçmiş olsun seninkiler de büyükmüş kurtulmuş oldun tek seferde. İnşallah tekrarlamazlar.

Amin iyiyiz çok şükür zaten biri karnimda biri de küçük dışarı çıkamadık 6. Kat mecbur evde kaldık Allah kimseyi çaresiz bırakmasin bu hafta 2. Depremin diğeri de 5 buyukkugundeydi
Antalya'da mıydın sen ? Bizim burda da hissedilmiş eşim söyledi de ben o saatte yeni uyumuşum (bayılmışım bildiğin) fark etmedim

Ben hep yazdım.Dogum olunca bu Kaynanalara bir şey oluyor .İyileri bile bir garip oluyor .,

Ben hep yazdım.Dogum olunca bu Kaynanalara bir şey oluyor .İyileri bile bir garip oluyor .,

Kesinlikle çok haklısın bir de hastanede kalmak istemiş ben olmaz dedim annemle daha rahat ederim dedim ki öyle oldu 3 kişi tuvalete gidip geldik kuzen ve annem taşıdı kayinvalideme bunu nasıl diyeyim

Antalya'da mıydın sen ? Bizim burda da hissedilmiş eşim söyledi de ben o saatte yeni uyumuşum (bayılmışım bildiğin) fark etmedim
Alanyadayim. Ben uykudan uyandım Van depremini de yaşadığım için benim bu konuda reseptörler çok hassas maalesef ama bu büyük bir depremde hassas olmasa da çoğu kişi uyanmış

Siz yine kaynana falan kızdırmış aynı evde yaşamıyorsunuz bir şey olmaz. Benim koca saçma sapan bir hale büründü sanki o lohusa.
Hastanede annem kaldı 2 gece yanımda. Onu eve gönderdik uyusun diye . Akşam 9-10 gibi gitti ertesi gün aradım da öğlen 1 de ancak geldi. El gibi ziyarete geldi sinir etti beni.
Taburcu olduk eve geldik ne evi havalandırmış ne bulaşıklar yıkanmış tezgah taşıyor. 2 gün kalorifer yanmamış ev buz gibi. Bu kadar düşüncesizlik iş bilmezdik çıldırtıyor beni. Bi de ertesi gün yine biz gece uyumamışız bebekten kendi odasında horul horul uyudu. Akşam ne yemek var diye sorabildi ölmüşüz halimizi görmüyor.

10 günlük babalık izninde yemin ediyorum tatil yaptı. Hiç yorulmadı zorluk çekmedi , gece bebek ağlıyor bir kere gelip de bu çocuğa ne oluyor diye bakmaya gelmedi. Ciddi anlamda kuruldum adama atasım var evden

Sadece kaynanalara olsa iyi benim annem benden daha lohusane desem ağlama modunda o oturuyor ben iş yapıyorum filan. Dün bebeğin göbeği iyileşmedi diye banyo işini erteliyordum bana diyor ki ağlayarak sonra çıkar acısı hasta olur bilmem ne "he" dedim artık ne diyim hazırladım al yıkada rahatla dedim. delirmemek ramak kaldı şuan evde ağlama lüksüm bile yok. Geçen eşimi özledim çünkü geceleri büyük kızla o ilgilendiğinden yatakta bile bir araya gelemiyoruz işten geldi odada namaz kılıyor bir sarılayım diye gittim bekliyorum kızım geldi anne gelsene diye tutturdu bahaneyle yolladım gelicem diye sonrası eşimin kıyafetini ıslatırcasına bir ağlama adam napıcanı şaşırdı bişey mi oldu diyo yok dedim hiç bişi yok sadece sarıl.

hipp combiotic veya sma optipro

İlk cocukta erkekler cok cahil oluyor gercekten

O gelip yemek var mi diye sordugunda
Kedi gibi atlayaydın üstüne
Yaaa kıyamam
Lohusalık iste
Valla kimse olmasa daha iyi bazen
Anan bile olsa insani darliyolar

Neden herkes hipp almış bir nedeni var mı? Ben ilk Kızımda Bebelac gold kullanmistim bunda da o yüzden Bebelac gold aldım arastirmadan o daha iyi ise olur lazım olur ikinci kutu dediğinizi alırım
Bilmiyorum hastanede onu vermişlerdi, arkadaşlarım da onu kullandığı için aldım

Angel iyi bari tahmininden kisa kalmış en azından
Gule gule gitsin
Offf bi sut mevzusuda sende olmus
Benimde eltim aramış sabahin körü
Kaynanam hasta olmus
Yoksa gelip basimda durur bana bakarmış
Ki yemek bile yapmayi bilmez
Bu halde onu ağırlamaya calsiip acillik olurum
Hmm cok gecmis olsun
Zahmet olmasın dedim
Birde alakasiz alakasiz konusuo sinirimi bozdu
Yok bir tane daha yaparmisjm ben
Ki buna bile Esimin istegiyle yillardir zor ikna olmuşum
Bunu dogurdum baskasi kaldi
Hee yaparım daha dedim
Tovbe est

Git ne bulursan ye yemek yemeye vaktimiz yok dedim. Anladı biraz ertesi gün ne yapıyım demeye başladı. Bilendim bi kere ne yapsa batıyor
Hamileliklerim cok zor gecti ve beni anlamiyordu vaktiyle
Cocuk istedikce surekli söyledim
Biyle boyle yaptin diye
Simdi yemek yapsam
10 kere teşekkür ediyor
Halimi görüyor
Dr yatacaksın dedi kac kere kendi duydu
Ben yine yatmıyorum yatamıyorum
Çocuklarım rezil mi olsun
İyi hissettikce kalkıyorum yetismeye çalışıyorum herseye
artık bunları görüyor
Yas alınca biraz kiymet daha fazla anlaşılıyor
Birde kendini bileyip asabını bozmadan söyle bacımsu
Bi sekilde dank ediyor kafalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…