Yeğenime Sma optipro da kullandık hipp organic combiotic te sma 1 ve 2 güzeldi ama 3 numaraya başlayınca gaz sıkıntısı yaşamıstık ve bebek reddetti mamayı içmedi birturlu sonra hipp organic combiotic kullandık baya içti ne gaz ne mama reddi olmadı. İçerik olarakda daha zengin , birde organik sertifikalı o yüzden çok tercih ediliyor galibaNeden herkes hipp almış bir nedeni var mı? Ben ilk Kızımda Bebelac gold kullanmistim bunda da o yüzden Bebelac gold aldım arastirmadan o daha iyi ise olur lazım olur ikinci kutu dediğinizi alırım
Ben 1 haftadır diyareyim wc den cıkmıyorum azıcık yesem derhal wc yeKizim surekli kabiz olan ben
Dogumdan birgun once circir olmustim
Sen doguracaksin sanki gibi
Oyle icime dogdu
nilayda8787 canìm benim belimde felaket agriyor 4-5 gundur ne gelen var ne giden
Zaten gelmezin 22 sinden once
Hıc oyle algılamadım ama oyle desen de sorun deggıl canım
Çok tatlısınız ya kaynanana anılarını okurken bel ağrımı unuttum gülmektenBugünde günaha girdik allahim affet
Kapının arkasına neden anahtar takmıyorsun bacımsuAyyy resmen kaynana terörü var forumda
Allah yardımcımız olsunn
Bende de daha doğuma giderken arabada biberon alınn süt hemen gelmez dedi sinir sebebi yanii
Ayrıca bu kargaşa ortamında bende evimin sakin halini çoookk özledimm eşim evhamlı biraz gece yatarken dikişime eli gelir diye korkuyor ayrı yatıyoruz ondan önce covid oldu ayrı kaldık bi buluşamıyoruzz
Kayınvalidem pazar günü bile gündüz tek bırakmıyor kayınpederim diyor yalnız bırak alışsınlar bişey olsa inersin diye ama yook bide anahtarla açıyor kapıyı fenalık sebebi
Bugünde günaha girdik allahim affet
Sancım geçti ise giriştim kızım da gene durmuyor sağolsun akşama dogurmazsam iyidirBekle dostum az kaldı persembeyebenım stresten bagırsaaklarım bozuldu karnımın agrısı ondandır herhalde sancı dun cok az cıktı ama sıfır his nasıl bırsey sancı bilemeyecem 2 hamılelıge ragmen
Bizim yerimize onlar lohusa depresyonuna giriyor benceBen hep yazdım.Dogum olunca bu Kaynanalara bir şey oluyor .İyileri bile bir garip oluyor .,
Hee annemle oturmuş beraber diyorşardı hatta karnı kalmış hep bağlamadı diye, bi korse giydim nefesim kesildi geri çıkardım attımBana da dün kv karnına kuşak bağla dedi göbeğin kalmış
Bi de yüzünde çiğit mi dedi çivit mi dedi onlardan kalmış lohusa terinle sil dedi, hamilelik lekerinden bahsediyor sanırım lohusa teriyle silince geçiyomuş kızlar aklınızda bulunsun
Bak 10 güne diyeceksin ki bi uyusada çay içsemBenim bebe dünyaya uyumaya gelmiş, saatbaşı uyandırmaya çalışıyorum en geç birbuçuk saatte bir emzirmeye çalışıyorum, 10 dk emip geri uyuyor, yetiyor mudur?
Sizin kayınvalidelerde tam manyakmış anam benimki bi işe yaramıyor ama zararıda yokŞu kayınvalide konusuna birde ben el atayım eşimle araları açıktı ben dedimki kadın gelmek istiyo bırak gelsin torunu sonuçta dilimi eşek arısı soksunla başlıyorumsabah 9da hastaneye yattık konuştukça konuştu artık beni sezaryana götüren hemşire kız ameliyatta dinlenebileceğin 1 saatin var dedi sonra bütün gün camı açık tuttu ocak ayında yenidoğan bebenin olduğu yerde sonra bana göğsünde baya kararmış demeler, süt emzirmeye çalışırken sol göğsünü almıcak heralde beğenmedi onu demeler, sen tutturamıcan memeyi diyip sürekli yenidoğan hemşiresi çağırmalar, gece boş bir oda bulup orda yatmak için yatak aramalar en son eşim aldı gece eve getirdi bir sakinlik çöktü, ertesi gün taburcu oldum eve geldim bebeği emziriyorum yatırıyorum ay babaannesi falan uyandırıp diğer odaya gitmeler, sarılık olduğunu öğrendiğimizde sütüme laf etmeler en son dedim 5gündür bu bebeyi ben emziriyorum verdiği kilo 300 gramdan az karın pisliği doktor bile normal buluyorken siz neyin derdindesiniz alın siz emzirin diye bağırdım, ama yetmiyo tabi oturma odasında rahat uyuyamamış eşim ses yapıyormuş oyüzden gidip yatak odamda yatmalar
Benim ki onu ayarlamış anahtarı yukarı takmış bizimkini alttan çat çat açıyorKapının arkasına neden anahtar takmıyorsun bacımsu
Tak
Musait olmazsan calsin calsin gitsin
Acmazsin
sanal gıybet hojam ya
Bi sekilde rahatlamamiz lazım
Tek olmadığımızı bilip
Guc topluyoruz
Her şeyleri koydum hiç birşey kullanmadan çıktım fazla abartı koyma cnm hast sıcak oluyor hastane çıkışları battaniye muslin bez bir kaç zıbın çıtçıtlı badi tmmdir ben kednime bile doldurdum hepsi gerisin geri geldi eve kullanılmadanKızlar hastaneye uyku tulumu götürmeli miyim acaba ? 2 battaniye götürücem ama öyle çok kalın sayılmazlar. Uyku tulumu da boğar mı çocuğu bilemedim. Hastaneler de genelde sıcak oluyor.
Canım evet biraz az çıkıyormuş, 2. Haftadan sonra çocuk 60 cc kadar içmeli. Sütün tam grlene kadar mamayla destekle sende bi sakinleş, bol su iç, sürekli emzir. Bak bir haftaya sütünde artar. Bu sürede de çocuk aç kalacak diye stres yapma. İlkinde benim 3 gün damla gelmedi mama verdim sonrada taşmaya başladı sağıp sağıp duruyordum artık. 240 cc sağdığım olurdu.Benim 2 memenin toplamindan 20 ml cikti demek yetmio yani o ne kdr cekio bilemiorm ama bu gece uyku girmedi gozune 30 dk uyusa snr emmek istedi;(
Ağrılı bir regl sancısı hissedebilirsin, ayrıca çocukta sertleşip durabilir. İkisi aynı andada olabilir, bir tanesi de olabilir.Belim ciddi ağrımaya başladı benimde bu sabah…Kızımı normal doğurdum ama böyle başlamamıştı doğumum acaba mı diyorum bel ağrısıyla başlayanlar varmıydı grupta?
Benimkide annen gelsin diyip duruyor kendisi spora gidiyor iş çıkışı resmen tam kapıya koymalık geliyor her hareketleri. Eve gelince yardım ediyor ama geç geliyor.Siz yine kaynana falan kızdırmış aynı evde yaşamıyorsunuz bir şey olmaz. Benim koca saçma sapan bir hale büründü sanki o lohusa.
Hastanede annem kaldı 2 gece yanımda. Onu eve gönderdik uyusun diye . Akşam 9-10 gibi gitti ertesi gün aradım da öğlen 1 de ancak geldi. El gibi ziyarete geldi sinir etti beni.
Taburcu olduk eve geldik ne evi havalandırmış ne bulaşıklar yıkanmış tezgah taşıyor. 2 gün kalorifer yanmamış ev buz gibi. Bu kadar düşüncesizlik iş bilmezdik çıldırtıyor beni. Bi de ertesi gün yine biz gece uyumamışız bebekten kendi odasında horul horul uyudu. Akşam ne yemek var diye sorabildi ölmüşüz halimizi görmüyor.
10 günlük babalık izninde yemin ediyorum tatil yaptı. Hiç yorulmadı zorluk çekmedi , gece bebek ağlıyor bir kere gelip de bu çocuğa ne oluyor diye bakmaya gelmedi. Ciddi anlamda kuruldum adama atasım var evden
Kime sorsam yenidoğan uyur zaten öyle olur diyorlar ama sarılık yükselirse diye korkuyorum yine.
Kızlar hastaneye uyku tulumu götürmeli miyim acaba ? 2 battaniye götürücem ama öyle çok kalın sayılmazlar. Uyku tulumu da boğar mı çocuğu bilemedim. Hastaneler de genelde sıcak oluyor.
Haykırdım şu an kaynanaBenim kaynanam uyku hapı içti kızlar uyanmayım diye
Benimde sabahki kadar değil şuan bel sancım yalancı ağrı bunlar herhalde….:/Sancım geçti ise giriştim kızım da gene durmuyor sağolsun akşama dogurmazsam iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?