2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Elti gibi elti ilk sen doğuruyorsun boşver bacım sende dogurunca ah canım bu en güzel zamanların dersin

Benim kanamam oldu canım kıp kırmızı ama
Muayene oldugum icin degil
Kanamam oldugu icin muayene ettiler
Tam tersi oldu yani
Gecen hafta dogurcak gibiydim
Bu hafta tık yok
Butun ailem hasta onlarin iyilesmesi lazım dogurmam icin
Bende bizimkiler hasta olmadan dogurayım biran önce kafasindayim kaç gündür yağmur durmadı dün eşim bir iki hapsirdi hemen yatakları ayırdım korkumdan

Canım sen doğurdun artık gerisi önemli değil herkesin önünü açtın listenin başında olup son dakikaya kadar bekledi senin bebe Çok şükür kavuştun darısı ay sonuna kalanların başına
pranayama ne yaptın acaba her şey yolundami merak ettim.

Elti gibi elti ilk sen doğuruyorsun boşver bacım sende dogurunca ah canım bu en güzel zamanların dersin
Ya alttan alttan neler dedi bi bilsen Bilerekmi yapıyor yada yapisimi öyle anlamıyorum ki . Daha yedinci ayım yeni dolmuştu bir gün aradı bu beni napıyorsun nasıl gidiyor diye dedim agirlaştim otursam kalkmakta zorlanıyorum . Bana ne dese begenirsin , sen daha dur agirlaşmana çok var dedi sanki 10 tane doğurmuş koca karılar gibi Dedim haklısın sıra sana gelince bende aynısını söylerim . Bir daha bişey demedi bana dün sevgili kayınvalideme dedi oda ağzından kaçırdı bana yanımda kaldığı için

Ya çok güzel sağ salim kucağına alırsın inşallah Gününü bilmek kadar güzel bir şey yoktur
Aminn inşallah
Ayy ne sinir oluyorum böyle şeylere senden sonra hamile kalmış gören duyan sanirki senden önce doğurdu büyüttü bu kadar bilgili tövbe yaaaa

Benim de başlamazsa sezaryene dönecek suni sancıya da razıyım da. Gelmeyince gelmiyor hakkaten. 8 cm de mi sezaryen dedin yuh amaTıkaç mıkaç kalmadı bende kafası da kanala yerleşmiş ama ittirmiyor oğlum sağlıkla gelsin başka bir şey istemiyorum tabi ki. Ben de tek arterliyim kordonda öyle bir şey yoktur umarım.

Benim ilk olduğundan mıdır bilmiyorum ki. 3690 ölçtü en son ama karnımın büyüklüğüne de baktı. Elleriyle kontrol etti daha fazla da olabilir dedi 4 kg i geçebilir dedi. Ama çatım müsait olduğu için normal dener durumuna bakarız olmazsa sezaryene dönebilir dedi. Senin kaç çıktı en son ölçümde?

Aminn inşallah

Ayy ne sinir oluyorum böyle şeylere senden sonra hamile kalmış gören duyan sanirki senden önce doğurdu büyüttü bu kadar bilgili tövbe yaaaa
Deme ya sinir oldum bende dedim acaba ben hormonlardan mi böyle oluyorum Bana hurma yememi tavsiye etti doğumu kolaylaştiriyormuş. Detaylı ultrasona giderken çikolata ye demişti Dün bana kaynanama dedim Yalniş anlama beni acaba bir önceki hayatında 10 tane doğurmuş olabirmi çok biliyor bazı şeyleri dedim Savunuyor bana arkadaşının çocuğu var ya ondan biliyor diye . Benimde bir sürü arkadaşlarım var çocuklu ama benim huyum değil kimseye akıl vermek .

Kızlar bende doktordan geldim testlerim yapıldı nst ye girdim yarın sabah 8 de hastanedeyim oğlum gün içinde kucağımda olacak inşallah dualarinizi esirgemeyin bizden
Boyu kilosu nasıldı baktılar mı benim kızın kilosu 3200 çıktı ama boyu kısa ölçüyorum dedi sonra bir eşime baktı bir bana baktı normal yaaa yaptı güldürdü bizi

Doğum tarihi yaklaşmış bence gelir seninki az kalmış .

Biz bize yeteriz ben kaynanam bile akıl vermeye kalkınca sinir oluyorum . Allah sabır versin boz gitsin valla alttan almakla biryere varilmiyor

Galiba bir çok anne aynı hisleri taşıyoruz. İnsanın yalnız olmadığını ve normal olduğunu bilmesi iyi geliyor. Ben ilkinde normal olduğunu da bilmiyordum kimse gçecek demedi. Ben de izni çok uzatmayacam babasıyla bakarız dedik eylülde dönerim inş evde kaldıkça insan çok bunalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…