2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Biz bize yeteriz ben kaynanam bile akıl vermeye kalkınca sinir oluyorum . Allah sabır versin boz gitsin valla alttan almakla biryere varilmiyor
Eşim diyor zaten çok param olunca ben ülke değiştiricem bunlar yüzünden diye.
Sen şimdi cuma dogurunca offline olucakmisin grupta ya da süt konuları konuşursunuz biz doğurmayanlar bakıp bakıp çıkarız

Eşim diyor zaten çok param olunca ben ülke değiştiricem bunlar yüzünden diye.
Sen şimdi cuma dogurunca offline olucakmisin grupta ya da süt konuları konuşursunuz biz doğurmayanlar bakıp bakıp çıkarız
Canlı yayın yapmayi düşünüyorum doğumdan naklen yayın o anki duruma bağlı ama aktif olurum diye düşünüyorum annem yanımda kafam rahat biraz o yönden

ayyy ne sinir sey
Dun elife sakin ol demistim
Ama kendisini davet ediyorum tekrar
Bende hiç birşey olmadı ne kanama ne sancı çıktı. Tık yok bakalım ne zaman gelecek bebek . 38 olunca şu hareketleri yapsammi acaba tırsıyorum da biraz. Bide bu soğuk havalarda hiç yürümek istemiyorum
Yapma ya dur daha bir hafta daha bekle
Gelir ins
Elti gibi elti ilk sen doğuruyorsun boşver bacım sende dogurunca ah canım bu en güzel zamanların dersin
Ha ha aynen boyle de firuze
Kızlar bende doktordan geldim testlerim yapıldı nst ye girdim yarın sabah 8 de hastanedeyim oğlum gün içinde kucağımda olacak inşallah dualarinizi esirgemeyin bizden
hadi sağlıcakla gelsin ins pasa
Yaw ben annemle k.valideyi ayni evde yatili kalorkem
Düşünemiyorum
Bi biri. Gelsin bi biri
Bu arada
İkiside uyumlu insanlardir ama yinede rahatsiz olunur yani
Gunduzde ver ona uyku hapi gunduzde uyusun
Gecer canim o zaman
Benim 36+6 da 3300 du
Son ay cok kilo aliyor bebisler
İlk doğumumdaki dr
38 haftalik 3900 olmus diye beni zorla
Dogurturtturmustu
Bol bol hurma ,ananas ye
Elinle ywr sil
Kizlarin yaptigi hareketlerden yapki gelsin senin kuzucuk

Hurmadan tiksinicem artık. Her gün adaçayı da içiyorum iki fincan. 10 kat merdiveni iki kere inip çıkıyorum. Evin içinde de yürüyor, egzersiz yapıyorum. Dediklerinden bi yerleri silmemişim akşam onu da yaparım sen de ilk doğumda iyi doğurmuşsun o zaman maaşallah bu sana vız gelir bizim doktor bana bi hafta daha verdi olmazsa suni ile başlatacak galiba. 1 cm açıklık var doktor bir haftaya doğurursun dedi ama inancımı yitiriyorum.

Ben de şimdiden eşimi yavaştan işliyorum çok kişiye gerek yok ben kendime güveniyorum bakarım kuzuma falan diye ki kal falan demesin kimseye diye zaten kendi annem uzaktan geleceği için başkasını istemem onlar da zaten çok istediklerinden değil de aman kalmadı yanında denmesin diye kalıyolar gönülden değil yanii ilerde dicek ki doğumlarnda gittim kaldım dicek işte

Kızım 2 gündür kaka yapmıyor altını açtığımda hafif bulaşıklik oluyor sadece bu sanki karni ağrıyor gibi agladi bugün sıcak su torbasına ılık su koydum cok az karnına koydum onunla masaj yaptım öyle sakinledi yavrumbaşka yapabileceğim bisey var mı 2 gündür çıkmaması normal mi ?

Anne sutunde normal canım .

Normal deniliyor bir kaç g0n yapmamasına ama muhtemelen rahatsız ediyordur. Zeytinyağıylada masaj deneyebilirsin. Ama heralde içtikçe birikir ve yapar.

Elif nerdesin sen iyi cevap veriyorsun banada öğret

Bende eşime dedim annemin uyku hapı içmesi çok manidar diye valla. Aman valla lohusalıkta ayrı zor herkesin herşeyi batıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…