2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayy heyecanlandim valla cuma günü güzel günde geliyor yavrum öğleden sonra anestezi ile görüşecez öğle arasindalardi bide covid testi verecem akşam devlette bu anestezi ne tahlili yaptiriyor ki

Tahlil istemiyor form doldurtuyor ,anestezi şeklini soruyor genel spinal vs. Ameliyat rutinlerini kadin doğum doktoru isteyecek .Covid testini de bu akşam geç saat ver yarın sabah çıkar .Artık doğuma hazır bir Merve var

Bu hisler çok kötü gerçekten ama asla yalnız kalmamak lazım. Bilmiyorum bende bunalmış gibiyim hep kötü düşğnceler
Canım benimde ilk bebeğimde oldu senin dediklerin gibi.. Sanki artık hayatım bitmiş gibi hissettim dedim ben artık işe gidemeyecek miyim felan diyip ağlıyordum sürekli.. Başka kötü düşüncelerde vardı bebeğime baglanamam diye korktum ama lohusalik varya berbat bi şey tüm hormonlar alt üst olmuş durumda bide ben eşimden hiç destek alamamistim duygusal olarak da.. O kadar kötü geçti ki benimki lohusa hüznü felan değildi ben lohusa depresyondaydim bence.. Ama inanki o 40 dan sonra geçiyor hormonlar düzeliyor.. Seninde geçecek
Şimdi bide 2 çocuk var büyüğüne ayrı üzülüyorum küçüğüne ayrı üzülüyorum..
2 sinin arasında kalmış durumdayim büyük 2 buçuk yaşında daha öncesind o kadar güzel ilgileniyordum etkinlikler aktiviteler montessori oyunlar geçiyordu ki şimdi ne olacak diyorum nasıl yapacam.. Diğer taraftan büyüğüne çok güzel şeyler yaptım küçüğünede yapabilecek miyime geliyorum sonra kendime dönüyorum işe 2 yil ücretsiz izin almıştım şimdi bi iki yıl daha evde duramam gibi geliyo ise gitmeyi evden çıkmayı o kadar çok özledim ki.. Etrafımı bir dolu düşünceler sarmış durumda

Aynı benimki yalnız olmadığımı bilmek güzel

Sen eşittir ben canım..ilki 28 aylık.. Hiç destek vermeyen bir eş gebelikte de vermedi lohusalikta da babalık iznini asla babalık adı altında geçirmedi.. Bende bi büyüğe haksızlık bi küçüğe haksızlkk düşünceleriyle geçiyor..

Kız şekeri düşmesin o kadar uzun süre uyutmasan mı.. Sarılık var mı?

Sarılık yoktu ama . Açken bağırıyor pek aç kalacak gibi değil bilmiyorum ki. Uyanmıyor . 3-4 saatte kaldırıyorum kaldırmazsam daha uyuyacak.
Annanesi emzirmemin üstüne bütün sağdığım sütü içiriyor bütün gece uyuyor
Dün emzirdim 15-20 dk hala aranıyor doymadı. 70 CC süt içti Doyunca uyudu.

Gündüz uyanmıyo diye şikayet ettiğim bebem bütün gece uyumadı
Ben de sana tadini cikar ne guzel uyusun yazicaktm ama bi elim hep memede oldugundan yazamamistim:) 1 haftadir ilk defa dun yatagmda yanimda bebisle yattm ama bebis oto koltugunda uyuyo:) 1 saat benm koynumda 1 saat oto koltugu snr 1 saat meme derken gece ben de ilk kez 4 5 saat uyums oldm kesintili de olsa

Senin sagdikca mi arttı sütün canım memeyi almiyodu bi ara demi

Yaa ama o meme uzerinde uyudugu hali de asiri tatli degil mi insan kiyamiyo. Ben en sonunda koynumda uyutmakta buldm careyi. Uzaniyorm hafif yatagima, bebegi de yuZustu yatiriyorm. O da cok mutlu oluyo o sekilde 1 saat fln uyuyorz birlikte.

Kizlar dun aksam göğsümün koluma dogru olan tarafında
Hani hamilelikte yuzde olusN lekelenme olur ya
Onun gibi lekelenme fark ettim
Cok canım sıkıldı
Böyle bisey basina gelen oldu mu?

Ne bileyim valla ilk kez doğuruyorum şimdi gidiyorum bakalım anestezi ile görüşmeye

Senin sagdikca mi arttı sütün canım memeyi almiyodu bi ara demi

Süt vardı da tutamıyordu. Ben karnımdan dolayı düzgün tutamıyordum sanırım. Şimdi emiyor ama yine sol tarafı hala bazen emiyor bazen emmiyor inatlaşmıyorum nereyi emerse orayı veriyorum. Bana alışsın da ben de acemiliğimi atıyım solu o zaman deneyeceğim.

Çok sert olunca da emmiyormuş. Sağıp iyice boşalttım. Belki de onun da etkisi vardır.

Kızlar benim kız ilk defa mizi şeklinde kustu. Fazla emdiği için mi oluyor, yoksa üşüttü mü? Normal mi pek bilemedim deneyimli annelerimiz bilir

Ben kaldırıyorum 2-3 saatte bir sarılık olmasın diye gündüz iyi de gece içinden bir cadı çıkıyor karnı tok gazı yok alt temiz sohbet etsen laf dinliyor
Doktorlar 2 saatte 1 emzir diyor ya, 3 saat zaman aralığı çok olmuyordur dimi? Geçen gece ilk defa 3 saat olmuş uyandı vicdan yaptım valla aç bıraktım kızı diye

Yaa ama o meme uzerinde uyudugu hali de asiri tatli degil mi insan kiyamiyo. Ben en sonunda koynumda uyutmakta buldm careyi. Uzaniyorm hafif yatagima, bebegi de yuZustu yatiriyorm. O da cok mutlu oluyo o sekilde 1 saat fln uyuyorz birlikte.
Evet meme burnunun ucunda kokusuyla uyuyor benimki sevemedi öyle yüz üstü uyumayı yastık meme pozisyonu hep

Bende yatırmadan önce koynumda yüzüstü yatırıyorum da, kendim uyuyamıyorum öyle düşürürüm diye

Angel bu mesajini okudum
Hemen uyuyorum
Pofffff
Allah kolaylık versin bacım
Bugunlerim
Yakındır
Uykusuz bebeler
Bana dün eltim demiş şimdi uyusun istediği kadar sonra Bebek doğunca hiç uyuyamaz diye . Kaynanam söyledi . Benimde zoruma gitti ya dedim bunu diyen benden birkac ay sonra doğurmayacak sanki ( kendiside hamile bide küçük benden 3 yaş ) üstelik yeni gelin daha benim hamile olduğumu öğrenince hemen bebek yaptı şimdi bana akıl veriyor Ah yine burda içimi döktüm kimseye diyemediklerimi

Sarılık oluncada çok uyuyolar. 4 saati pek buldurma bence. 2 2 buçuk saatte bir emzirmeye çalış. Emdikten sonra sütünü gene ver bence.

Benim kanamam oldu canım kıp kırmızı ama
Muayene oldugum icin degil
Kanamam oldugu icin muayene ettiler
Tam tersi oldu yani
Gecen hafta dogurcak gibiydim
Bu hafta tık yok
Butun ailem hasta onlarin iyilesmesi lazım dogurmam icin
Bende hiç birşey olmadı ne kanama ne sancı çıktı. Tık yok bakalım ne zaman gelecek bebek . 38 olunca şu hareketleri yapsammi acaba tırsıyorum da biraz. Bide bu soğuk havalarda hiç yürümek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…