Kızlar ben yarın sabah sezaryen için hastaneye yatış yapıyorum. Sabaha kadar gelir belki diye bir umut bekliyorum ama hiçbir belirti yok. Normal doğum çok istemiştim ama nasip değilmiş. Bu saatten sonra önemli olan benim ve oğluşumun sağlıklı olması Dualarınızı bekliyorum kızlar Müsait olduğumda doğum hikayemi anlatırım.
Canım hayırlısı olsun, sabaha kadar ben de deli gibi gezdim durdum, artık gelsin kızım diye yapmadığım kalmadı ama saati vakti değil galiba, yapacak bir şey yok. Bugün son kontrolüm var gelmez ise yarın benim de doğum nasipse. pranayama
senin için hayırlı bir doğum diliyorum, Allah seni yavrunla hemencecik, sorunsuz şekilde kavuştursun. Ben de inşallah bugün sancılarım kendiliğinden gelir de doğurururum, son günler çok stresli oluyormuş.
Tamam sen dogur bekliyorum
40 i doldursun senin tosun ya az daha bekle
20 Sinde gelsin
Benimkide 24 unde gelsin
Ya zaten bende rahatsızm
Ustune hergunumuz bir atraksiyonla
Geciyor
Dinlenmeye ihtiyacim var
Bu da anca belki haftaya olur
En hizli bu son ayim gecti enteresN bi sekilde
Benim tosun 40ı doldurursa nasıl çıkar bilmiyorum biraz şişirmişim çocuğu içerde senin normal boyutlardaysa telaşa gerek yok tabi ki gününü doldursun. Bi de bol bol dinlendiğin zaman gelsin ki enerjin olsun bebeye
İlk bir iki gün çok acıdı benim de sütüm yoktu çünkü boş boş emiyordu, sütüm geldikten sonra iyileşti çok şükür sütümle silmek benim memelere iyi gelen tek şey.
Benim tosun 40ı doldurursa nasıl çıkar bilmiyorum biraz şişirmişim çocuğu içerde senin normal boyutlardaysa telaşa gerek yok tabi ki gününü doldursun. Bi de bol bol dinlendiğin zaman gelsin ki enerjin olsun bebeye
Bazen gelmiyo bebekler ya, benim doktor 3 kere uyardı alttan en son suniyi takarken nstde göründü sancılarım ama suniden kaçışım olmadı yine de.
Benim doktorum suyu azalmış kaka görmüş aldırış etmedi risk mi aldı bilmiyorum ama normal diye çok diretti. İyi ki de diretti yoksa ben 8 cmde pes etmiştim sezaryene alın beni diye
Bir de bebeğim kordona düğüm attırmış doğumda gösterdi doktor sonradan araştırdım aslında çok tehlikeli bir şeymiş Allah korumuş yavrumu. Hem tek arter hem düğümlü kordon çok şükür bi şey olmamış.
Ben kaldırıyorum 2-3 saatte bir sarılık olmasın diye gündüz iyi de gece içinden bir cadı çıkıyor karnı tok gazı yok alt temiz sohbet etsen laf dinliyor
Annem kayınvalidem hep derlerdi emzirmek büyük rahatlık, gece sıcacık yataktan çıkmadan çıkar memeni ver, iyide hep meme ağzında hiç çıkarmıyoki, ne zaman rahatlıcam bakalım, bütün gece emzik etti beni, emiyo memenin üstüne kafasını koyup uyuyor, yatırdığımda yeniden aranıyor
En son gittiginde kac dedi canım
2 hafta ondeyiz bizde
Benim ilk olmadigi icin dr hic telas yapmiyir
Oburlerini dogurduysan bunu daha kolay dogurursun diyor
Annem kayınvalidem hep derlerdi emzirmek büyük rahatlık, gece sıcacık yataktan çıkmadan çıkar memeni ver, iyide hep meme ağzında hiç çıkarmıyoki, ne zaman rahatlıcam bakalım, bütün gece emzik etti beni, emiyo memenin üstüne kafasını koyup uyuyor, yatırdığımda yeniden aranıyor
Ayy heyecanlandim valla cuma günü güzel günde geliyor yavrum öğleden sonra anestezi ile görüşecez öğle arasindalardi bide covid testi verecem akşam devlette bu anestezi ne tahlili yaptiriyor ki