2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki çok uyuyor ya. Doymuyor diye sağdığım sütü dayıyorum kalkmıyor bir daha
4 saat uyuyor bıraksam sanki 5 saat uyuyacak.
Seninki kiz miydi ben alayim onu oglusuma
Anasını uzmeyen oglusumuda uzmez

Canım hayırlısı olsun, sabaha kadar ben de deli gibi gezdim durdum, artık gelsin kızım diye yapmadığım kalmadı ama saati vakti değil galiba, yapacak bir şey yok. Bugün son kontrolüm var gelmez ise yarın benim de doğum nasipse.
pranayama senin için hayırlı bir doğum diliyorum, Allah seni yavrunla hemencecik, sorunsuz şekilde kavuştursun. Ben de inşallah bugün sancılarım kendiliğinden gelir de doğurururum, son günler çok stresli oluyormuş.

Benim tosun 40ı doldurursa nasıl çıkar bilmiyorum biraz şişirmişim çocuğu içerde senin normal boyutlardaysa telaşa gerek yok tabi ki gününü doldursun. Bi de bol bol dinlendiğin zaman gelsin ki enerjin olsun bebeye

Gümüş kapakları öneren arkadaşlara teşekkür ederim. Hiç krem sürmüyorum, azıcık havalandırıyorum arada iyi geldi.

Arada plastik kapakları da kullanıyorum dışarı çıkarken süt sızmasını engelliyor.

Sütünüzü sürün iyileştiriyor demiştiniz.
gümüş kapağın içine süt akıyor ucu sütle iyileşiyor galiba .

Bazen gelmiyo bebekler ya, benim doktor 3 kere uyardı alttan en son suniyi takarken nstde göründü sancılarım ama suniden kaçışım olmadı yine de.
Benim doktorum suyu azalmış kaka görmüş aldırış etmedi risk mi aldı bilmiyorum ama normal diye çok diretti. İyi ki de diretti yoksa ben 8 cmde pes etmiştim sezaryene alın beni diye
Bir de bebeğim kordona düğüm attırmış doğumda gösterdi doktor sonradan araştırdım aslında çok tehlikeli bir şeymiş Allah korumuş yavrumu. Hem tek arter hem düğümlü kordon çok şükür bi şey olmamış.

Benimki çok uyuyor ya. Doymuyor diye sağdığım sütü dayıyorum kalkmıyor bir daha
4 saat uyuyor bıraksam sanki 5 saat uyuyacak.

Ben kaldırıyorum 2-3 saatte bir sarılık olmasın diye gündüz iyi de gece içinden bir cadı çıkıyor karnı tok gazı yok alt temiz sohbet etsen laf dinliyor

Annem kayınvalidem hep derlerdi emzirmek büyük rahatlık, gece sıcacık yataktan çıkmadan çıkar memeni ver, iyide hep meme ağzında hiç çıkarmıyoki, ne zaman rahatlıcam bakalım, bütün gece emzik etti beni, emiyo memenin üstüne kafasını koyup uyuyor, yatırdığımda yeniden aranıyor

Bugun dogum yapacaklar Allah kolaylık versin kızlar
En son gittiginde kac dedi canım
2 hafta ondeyiz bizde
Benim ilk olmadigi icin dr hic telas yapmiyir
Oburlerini dogurduysan bunu daha kolay dogurursun diyor
Erkek çok üzdü beni emmedi. Şimdi sadece bir memeyi emiyor doymuyor tek memeyi boşaltınca. Dayıyorum ağzına sütleri
Tüh dünür olacaktk
Ayyyyy benim bebeleri anlatmışsın
Yinede kalkıp mama hazirlamak gercekten cok zor

Aramızda 7 gün olacak hadi hayırlısı şekerim sağlıkla gelsin Alin kız
Ayy heyecanlandim valla cuma günü güzel günde geliyor yavrum öğleden sonra anestezi ile görüşecez öğle arasindalardi bide covid testi verecem akşam devlette bu anestezi ne tahlili yaptiriyor ki

Ben emzik veriyorum tutunca rahatlıyorum biraz

Çıktım şimdi doktordan plesanta iyice yaşlanmış , suyuda azalmış daha fazla beklemenin anlamı yok dedi cuma günü sabah 7' de yatış yapılacak
Ama sen dogurursan ben üzülürüm
şaka şaka
Kolaylıkla sağlıkla gelsin bebis ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…