Yook Allah icin sakin kizdir kotu bisi diyemem. Maasallah diim de tabiSeninki de uyuzluk yapıyor mu
Muhtemelen bir önceki ölçümü yanlış yapmıştır bu haftada olması gereken kilo aralığında benim 4 ocakta hafif kireçlenme var demişti bugün gittiğimde iyice kireçlenmis dedi bu süre içinde yaklaşık 400 Gr aldı . Canını sıkmaArkadaşlarım uzun zaman bakamadım doğuranlara gözleri aydın, sancı çekip bekleyenleri Allah bir avazda kurtarsın inşallahbenim bugün biraz moralim bozuldu bilginiz olan cevap verirse çok sevinirim. Bebeğimin geçen haftaki kilosu 2.850ydi bu hafta yani 37+3te 2800 çıktı hiç kilo almamış olması beni çok üzdü. Doktor bir de plasentada kireçler gördü acaba ondan mı kilo almadı bebeğim yani bundan sonra kilo almaz mı bu yüzden?
Bende devlet hastanesine gidiyorum geçen cuma alttan kontrol istedi drYok etmedi devlete gidiyorum ben onlarda son ana kadar alttan muayene yapmiyolar
Alt açarken kaza yaşadın mı hiçbenim yeğenim habire üstüme işiyordu Allah'tan kızım oluyor
Belli olmuyorki canım aniden başlayabilir, şuan doğum sancısı görünmüyor ama belli olmaz zamanın gelmiş zatenNe olur bu sekilde devam eder mi acaba? Dogurmazsan haftaya bugun suni sanci vericem dedi
Canım benımkı 3 haftadır aynı yarın dogumdan sonra yazacam ınsallah bakalım dııgru olcummu diye 3nhafta once 2900 du dr cok ıyı dedi gecen hafta 2800 bu hafta da 2970 oldu ınsallah alet hatasıdır dr normal goruyor bu durumu oysakı gayet iyi beslendiğimı duusnuyordumArkadaşlarım uzun zaman bakamadım doğuranlara gözleri aydın, sancı çekip bekleyenleri Allah bir avazda kurtarsın inşallahbenim bugün biraz moralim bozuldu bilginiz olan cevap verirse çok sevinirim. Bebeğimin geçen haftaki kilosu 2.850ydi bu hafta yani 37+3te 2800 çıktı hiç kilo almamış olması beni çok üzdü. Doktor bir de plasentada kireçler gördü acaba ondan mı kilo almadı bebeğim yani bundan sonra kilo almaz mı bu yüzden?
Yaa insallah yanlış ölçüm benim de aklıma geliyor açıkçası ama insan bütün kötü ihtimalleri de düşünmeden edemiyorMuhtemelen bir önceki ölçümü yanlış yapmıştır bu haftada olması gereken kilo aralığında benim 4 ocakta hafif kireçlenme var demişti bugün gittiğimde iyice kireçlenmis dedi bu süre içinde yaklaşık 400 Gr aldı . Canını sıkma
Ben de öyle yani beslenmesi için elimden gelen her şeyi yapıyorum baya üzüldüm aynı kiloda olunca. Sana da kireçlenme falan dedi mi peki canım? Bu arada doğumun sorunsuz bir şekilde gerçekleşsin yavruna sağlıkla kavuş insallahCanım benımkı 3 haftadır aynı yarın dogumdan sonra yazacam ınsallah bakalım dııgru olcummu diye 3nhafta once 2900 du dr cok ıyı dedi gecen hafta 2800 bu hafta da 2970 oldu ınsallah alet hatasıdır dr normal goruyor bu durumu oysakı gayet iyi beslendiğimı duusnuyordum
Cok sagol canım ınsallah hepımız saglıkla alırız. Hıcbır sorun gormedı ben de acaba plesanta yaslanması mı dıye dusundum ama hıcbırsey demedı. Insallah saglıkla gelsın kuzularBen de öyle yani beslenmesi için elimden gelen her şeyi yapıyorum baya üzüldüm aynı kiloda olunca. Sana da kireçlenme falan dedi mi peki canım? Bu arada doğumun sorunsuz bir şekilde gerçekleşsin yavruna sağlıkla kavuş insallah
Bugün muayene olmadım canım geçen hafta baktığında 3400 demişti ama +_500 oynar dedi bakalım kaç kilo dogacakBoyu kilosu nasıldı baktılar mı benim kızın kilosu 3200 çıktı ama boyu kısa ölçüyorum dedi sonra bir eşime baktı bir bana baktı normal yaaa yaptı güldürdü bizi
Ahahaha uzun menzil daha kötü ama yaKızların bunu yapmayacağını düşünmen beni uzer6 günlük bebek 2 defa başıma geldi ama tabi uzun menzil firlatmiyor olduğu yerde
Sağlıkla gelsinler de önemli değil gerisi mutlaka oynama olurBugün muayene olmadım canım geçen hafta baktığında 3400 demişti ama +_500 oynar dedi bakalım kaç kilo dogacak
Bilmiyorum yapmiyorlar bizdeBende devlet hastanesine gidiyorum geçen cuma alttan kontrol istedi dr
Insallah bir an once kendi sancimla dogarda gerek kalmazBelli olmuyorki canım aniden başlayabilir, şuan doğum sancısı görünmüyor ama belli olmaz zamanın gelmiş zaten
Benimde plasentamda da beyazlamalar vardı aynı sayılır sizle günlerimiz bunun sorun olmadığını normal olduğunu söyledi doktor.. Kilo alımı normal…Belki bir önceki ölçüm hatalıydı size net bir şekilde kilo almamıs dedımı doktorunuz ki öyleyse bile kilosu fena sayılmaz kafanıza takmayın hızlıca alıyorlar zaten ilk ay…Arkadaşlarım uzun zaman bakamadım doğuranlara gözleri aydın, sancı çekip bekleyenleri Allah bir avazda kurtarsın inşallahbenim bugün biraz moralim bozuldu bilginiz olan cevap verirse çok sevinirim. Bebeğimin geçen haftaki kilosu 2.850ydi bu hafta yani 37+3te 2800 çıktı hiç kilo almamış olması beni çok üzdü. Doktor bir de plasentada kireçler gördü acaba ondan mı kilo almadı bebeğim yani bundan sonra kilo almaz mı bu yüzden?
Benim de bir keresinde 2 hafta sonra resmen zatıflamış olarak ölçtü kafayı yemiştim aradan 2 hafta geçti normal kilo almış meğersem bir önceki yanlış ölçülmş bebek hafeketliyse o an yanlış da ölçlmştürArkadaşlarım uzun zaman bakamadım doğuranlara gözleri aydın, sancı çekip bekleyenleri Allah bir avazda kurtarsın inşallahbenim bugün biraz moralim bozuldu bilginiz olan cevap verirse çok sevinirim. Bebeğimin geçen haftaki kilosu 2.850ydi bu hafta yani 37+3te 2800 çıktı hiç kilo almamış olması beni çok üzdü. Doktor bir de plasentada kireçler gördü acaba ondan mı kilo almadı bebeğim yani bundan sonra kilo almaz mı bu yüzden?
Benim oğlan arkaya doğru da yapıyor, kendi yüzüne gözüne gelecek diye korkuyorumKızların bunu yapmayacağını düşünmen beni uzer6 günlük bebek 2 defa başıma geldi ama tabi uzun menzil firlatmiyor olduğu yerde
Canım çok normal. benim kızım 4 yaşında hala bekarlık günlerimi özlediğim oluyorKizlar merhaba herkese
Doguracak olanlara allah kolaylik versin saglikla kucaginiza alin insallah
Dun lohusa depresyonundan bahsedilmisti yazmak istedim elim hic bos kalmadigi icin yazamamistm.
Hastaneden taburcu oldugumdan beri benim de duygular selale. Hem asiri mutluyum, okdr uzun zamandir hengamelerle ugrasmisim ki bugunun gelip bukdr mutlu olabilecegimi dusunmuyodm sanki. Ya onceki hayatm ya da simdiki hayatim tamamen hayal gibi suan. Bazen dogumdan tam 1 gun oncesini dusunuyorm 3 ocakta esime aldigim hediyeyi degistirmeye gttk snr geldik birlikte yemek yaptik snr aldigimiz seyin alarmin uzerinde kaldigini fark edip yeniden kalktik degistirmeye gttk aksam 9dan snr... bu bile ne garip. Gecen sabah 9da emziriyodm yine uykusuz bi geceden snr, bi anda normalde o saatte ise gtmek icin hazirlandigimi hatirladim. Su 1 hafta sanki 1 ay gibi gecti tabi hem amelyat zaten sirf onun yorgunlugu yeter, ayrica yeni bi insan ve kac gundur uykusuzluk. Bugun doktoruma kontrole gttm rahmimi kontrol etti hala her seyin bittigine inanamiyorm. Sanki yeniden kacinci hafta kontrolune cagircak.. cok enteresan bi kafaymis gercekten. Hem kucaginda sana koala gibi yapisan varligi icine sokacak kdr cok sevmek hem de eski hayatindan kesitleri hayal meyal hatirlamak ve onu da ozlemek. Annem bebege nazar degdigini dusunup nazar duasi acti ona bile hungur hungur agladim.
Yasanan her duygu gercekten normal ve bir gun gececek. Bi gun hepimiz bu sefer kucagimizda bebegimizle sosyal hayatimiza donecegiz
Bu arada size de cok tesekkur ederim benim icin cok stresli oldugunu simdi simdi fark ettigim hamilelik surecinde burda paylasmak cok guzeldi bndan snrasi icin de bebeklerimizin gzl gunlerini ya da bizi sinir eden kaynana gorumce eltileri paylasmaya devam..
naptınız?Kızlar ben yarın sabah sezaryen için hastaneye yatış yapıyorum. Sabaha kadar gelir belki diye bir umut bekliyorum ama hiçbir belirti yok. Normal doğum çok istemiştim ama nasip değilmiş. Bu saatten sonra önemli olan benim ve oğluşumun sağlıklı olmasıDualarınızı bekliyorum kızlar Müsait olduğumda doğum hikayemi anlatırım.
gözü kapalıyken bile bu aranma refleksiyle meme ucunu bulabilirKızlar biraz saçma olacak ama napim tecrübesizimbebeği memeyi tutturmaya çalıştığımda yada emzik vermeye çalıştığımda başını iki yana doğru hızlı hızlı sallıyo arıyo gibi yani normal dimi
bu kadar çok süt içince kusmuyor mu? ben ne zaman üst üste emzirsem oğlum kusuyor ki öyle çok çok fazla sütüm de yok benceBenimki çok uyuyor ya. Doymuyor diye sağdığım sütü dayıyorum kalkmıyor bir daha
4 saat uyuyor bıraksam sanki 5 saat uyuyacak.
sağlıkla kavuşunCanım hayırlısı olsun, sabaha kadar ben de deli gibi gezdim durdum, artık gelsin kızım diye yapmadığım kalmadı ama saati vakti değil galiba, yapacak bir şey yok. Bugün son kontrolüm var gelmez ise yarın benim de doğum nasipse.
@pranayama senin için hayırlı bir doğum diliyorum, Allah seni yavrunla hemencecik, sorunsuz şekilde kavuştursun. Ben de inşallah bugün sancılarım kendiliğinden gelir de doğurururum, son günler çok stresli oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?