Uyandırınca huysuzlanıyor bilemedim bende ne yapacağımı. 10 dk emdi ama sonra mızmızlanmaya başladı.
Sarılık değeri 5 di galiba normal sanırım bilmiyorum deney tahtası gibi kullanıyoruz çocuğu.
Kızlar bebekleriniz kaç ml süt içiyor bi kerede.
10 dk emip bırakıyodu, sağdığımı veriyim ne kadar içtiğini göreyim dedim en fazla 40 ml içip bırakıyor, az değil mi?
Bu arada 3 günlükken işitme testi yapıldı doğduğu hastanede, sol kulaktan geçmişti, sağ kalmıştı yüzde 99da kalmış 100 olması gerekiyormuş.
Küvezde kaldığı hastanede de yapmışlar ikisinden de kalmış bi de ona üzüldüm.
Ani seslerde falan irkiliyor halbuki, 15 günlükken tekrar bakılsın dendi
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Ben 3 günlükken gittim dikişlere baktı pansuman yaptı, bir buçuk ay sonra tekrar gel dedi.
Bu arada canım tsh değeriniz normale döndü mü?
Benim oğlumun da 30 çıkmış yattığı hastanede bakmışlar, bugün tekrar bakıldı sonuçları alamadık daha.
Kızlar bebekleriniz kaç ml süt içiyor bi kerede.
10 dk emip bırakıyodu, sağdığımı veriyim ne kadar içtiğini göreyim dedim en fazla 40 ml içip bırakıyor, az değil mi?
Bu arada 3 günlükken işitme testi yapıldı doğduğu hastanede, sol kulaktan geçmişti, sağ kalmıştı yüzde 99da kalmış 100 olması gerekiyormuş.
Küvezde kaldığı hastanede de yapmışlar ikisinden de kalmış bi de ona üzüldüm.
Ani seslerde falan irkiliyor halbuki, 15 günlükken tekrar bakılsın dendi
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Hiç ağrı sancı yok mu senedede bende yok yarın doktora gidicem pazartesi nst de bebeğin kalp atışında düzensizlik vardı hareketlerine dikkat et dedi doktor sürekli dürtüyorum kuzumu tepki veriyor allahıma şükürler olsun uyku muyku kalmadı sürekli bi korku var
Hiç ağrı sancı yok mu senedede bende yok yarın doktora gidicem pazartesi nst de bebeğin kalp atışında düzensizlik vardı hareketlerine dikkat et dedi doktor sürekli dürtüyorum kuzumu tepki veriyor allahıma şükürler olsun uyku muyku kalmadı sürekli bi korku var
Yok ya keske olsa sancim valla beklemek ne olcagini bilmemek cok bunaltici. Benimki cok hareketli en basindan beri ama hic durmaz bu aralar benimkide az harekrt ediyo yeri cok daraldi ondan sanirim. Icini ferah tut bisey olmaz sana ne dediler 41 de sunimi sanada
Yok ya keske olsa sancim valla beklemek ne olcagini bilmemek cok bunaltici. Benimki cok hareketli en basindan beri ama hic durmaz bu aralar benimkide az harekrt ediyo yeri cok daraldi ondan sanirim. Icini ferah tut bisey olmaz sana ne dediler 41 de sunimi sanada
Bende aksine hic sezeryan istemiyorum tamam normal dogum zor ama sezeryanda ameliyat hic kolay degil ufacik bir apandisit ameliyati oldum dogrulamadim bir hafta Allah yardimcisi olsun sezeryan olanlarinda
Bende aksine hic sezeryan istemiyorum tamam normal dogum zor ama sezeryanda ameliyat hic kolay degil ufacik bir apandisit ameliyati oldum dogrulamadim bir hafta Allah yardimcisi olsun sezeryan olanlarinda
Yıllarca tedavi gördüm tüpbebek denedik tuttu kayıp ettim düşüklerim oldu yaşım 35 ama 18yıllık evliyim inan ne sezaryen ne suni hiç birinden korkmuyorum yeterki kucağıma sağlıklı Bi şekilde alıyım Rabbimin izniyle ne acılar çektim onlar neki
Yeni doğanlar çabuk yoruluyor, o nedenle sık ve az emiyorlar, bizim doktor 15inden sonra uyandırma uyuduğu kadar uyusun dedi, 15ine kadar zaten sarılığımız vardı ne kadar sık emzirirsen o kadar iyi diyordu,
Yıllarca tedavi gördüm tüpbebek denedik tuttu kayıp ettim düşüklerim oldu yaşım 35 ama 18yıllık evliyim inan ne sezaryen ne suni hiç birinden korkmuyorum yeterki kucağıma sağlıklı Bi şekilde alıyım Rabbimin izniyle ne acılar çektim onlar neki
Benim kız kakasını çok sık yapıyor bez yetiştiremiyorum vallahi yeter ki yapsın gazını da çıkartsın önemli değil de, normal mi acaba bu kadar yapması.. Bir yandan emiyor, bir yandan yapıyor Altı temiz değilse uyumuyor