2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de sagdigmi bi anda verirsem mesela 40 ml onu kusuyo

Benimkide depresyonmu bilemiyorum ama bu koronanın bu kadar artması beni çok demotive ediyor. Bir yerden bulaşacak diye . Normalde bebek olmadan önce bu kadar pinpiriklenmezdim ama şimdi aklımda hep bu var. Herşeye dikkat eder oldum ve bu durumumdan hiç memnun değilim.

Benimde oğlum çok kusuyor. Hergün 1-2 kesin kusuyor. Bende acaba çok mu emdi diyorum ama onuda kontrol edemiyorum. Yada farklı bir sorun mu diye düşünüyorum.

anladım dedim benimki mi çok kusuyor
emdikten 10-15 dk sonra bakıyorum aranıyor yemiden emziriyorum ya da diğer meme gazını çıkarayım derken komple benim üstüme kusuyor
ben de bu sene o kadar çok soğuk algınlığı geçirdikki eylülden beri evde hep bir hasta var bebeğe bulaşırsa diye ödüm kopuyor eşim şuan hasta maske taktırdım zaten ayrı odada yatıyor sürekli öksürdüğü ama aşırı tedirginim
Benimde oğlum çok kusuyor. Hergün 1-2 kesin kusuyor. Bende acaba çok mu emdi diyorum ama onuda kontrol edemiyorum. Yada farklı bir sorun mu diye düşünüyorum.
günde 1-2 çok normal her emmeden sonra fışlırarak kusuyorsa o reflüdür ve 6 ay çektim çok berbattı hep alt sınırda kilo aldı kızım
bizim günde 2-3 çok kusuyor onun dışında gün içinde azar azar ağız kenarından sızma şeklinde kusuyor

Canım belki ultrason da yanılma olmuştur . Doktorun her şey normal diyorsa bence endişe etmene gerek yok

Merhabalar hanımlar çook şükür sarılık değeri düştüğü için kızımı hastaneden çıkardık ama takip edilicek.
Ve dün 1 saatte 20 cc gelen sütüm 50 cc ye yükseldi.
Eşim sağ olsun pompa almış doktor 2 saatte 60 cc alsa yeter diyodu 50 cc aldı sonrada gögsümden emdi.
Büyük ihtimal 2 gündür nazi kampı gibi kayınvalidemle aynı oda da süt yok süt yok demesinden süt gelmiyodu.
Eve geldik annemin yanında hala o kadar sütü yook yetmiyor diyor çıldırıcam.
Şimdilik sarılık tamamen bitsin diye sağıyorumm ki ne içtiğini görsünn.
Ama bu işin sırrı rahat kafa ve bol suymuş başka yolu yook
Ayrıca doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsunn

Benim oğlumda kusuyor ağız kenarından sızıntı şeklinde öyle olunca normal mi?

Sürekli emzirince ben artık bittiğini hissediyorum sende o olmuyodur kustiguna göre.. Bide göğsünden süt akıyorsa fazla vardır

Bazen fazlasını çıkarıyor ama çok değil. Arada zaman olduğunda çıkarmıyor.

Kızlar benim kız ilk defa mizi şeklinde kustu. Fazla emdiği için mi oluyor, yoksa üşüttü mü? Normal mi pek bilemedim deneyimli annelerimiz bilir
Normaldir canım o
Musluklar hepimizde açık, bir çok iyiyim bir çökmüş haldeyim. Vitaminlerimi almaya başladım, inşallah çok sürmez bu durum. Ama normal olduğunu bilmek lazım. Bunaldıkça sende buraya yaz yalnız olmadığını hissedersin.
Omicron sanki daha hafif ve salgını bitirrcek gibi grliyor nedense bana da, evham yapma canım artık alışacağız bununla yaşamaya. Artık aşısı var en azından.

2 saatte bir emdiğinde 10 dk yeterli oluyor mu? Sık emince az mı emiyorlar.
Yeni doğanlar çabuk yoruluyor, o nedenle sık ve az emiyorlar, bizim doktor 15inden sonra uyandırma uyuduğu kadar uyusun dedi, 15ine kadar zaten sarılığımız vardı ne kadar sık emzirirsen o kadar iyi diyordu,

Yeni doğanlar çabuk yoruluyor, o nedenle sık ve az emiyorlar, bizim doktor 15inden sonra uyandırma uyuduğu kadar uyusun dedi, 15ine kadar zaten sarılığımız vardı ne kadar sık emzirirsen o kadar iyi diyordu,

Uyandırınca huysuzlanıyor bilemedim bende ne yapacağımı. 10 dk emdi ama sonra mızmızlanmaya başladı.
Sarılık değeri 5 di galiba normal sanırım bilmiyorum deney tahtası gibi kullanıyoruz çocuğu.

Ben hala dr kontrolüne gidemedim haftaya giderim ancak 20 günden sonra gidincede sorun olmaz heralde değil mi kızlar.
Ben 3 günlükken gittim dikişlere baktı pansuman yaptı, bir buçuk ay sonra tekrar gel dedi.
Bu arada canım tsh değeriniz normale döndü mü?
Benim oğlumun da 30 çıkmış yattığı hastanede bakmışlar, bugün tekrar bakıldı sonuçları alamadık daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…