- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Ben de sagdigmi bi anda verirsem mesela 40 ml onu kusuyonaptınız?
gözü kapalıyken bile bu aranma refleksiyle meme ucunu bulabilir
bu kadar çok süt içince kusmuyor mu? ben ne zaman üst üste emzirsem oğlum kusuyor ki öyle çok çok fazla sütüm de yok bence
hergün çamaşırlarını yıkıyorum
sağlıkla kavuşun
Benimkide depresyonmu bilemiyorum ama bu koronanın bu kadar artması beni çok demotive ediyor. Bir yerden bulaşacak diye . Normalde bebek olmadan önce bu kadar pinpiriklenmezdim ama şimdi aklımda hep bu var. Herşeye dikkat eder oldum ve bu durumumdan hiç memnun değilim.Kizlar merhaba herkese
Doguracak olanlara allah kolaylik versin saglikla kucaginiza alin insallah
Dun lohusa depresyonundan bahsedilmisti yazmak istedim elim hic bos kalmadigi icin yazamamistm.
Hastaneden taburcu oldugumdan beri benim de duygular selale. Hem asiri mutluyum, okdr uzun zamandir hengamelerle ugrasmisim ki bugunun gelip bukdr mutlu olabilecegimi dusunmuyodm sanki. Ya onceki hayatm ya da simdiki hayatim tamamen hayal gibi suan. Bazen dogumdan tam 1 gun oncesini dusunuyorm 3 ocakta esime aldigim hediyeyi degistirmeye gttk snr geldik birlikte yemek yaptik snr aldigimiz seyin alarmin uzerinde kaldigini fark edip yeniden kalktik degistirmeye gttk aksam 9dan snr... bu bile ne garip. Gecen sabah 9da emziriyodm yine uykusuz bi geceden snr, bi anda normalde o saatte ise gtmek icin hazirlandigimi hatirladim. Su 1 hafta sanki 1 ay gibi gecti tabi hem amelyat zaten sirf onun yorgunlugu yeter, ayrica yeni bi insan ve kac gundur uykusuzluk. Bugun doktoruma kontrole gttm rahmimi kontrol etti hala her seyin bittigine inanamiyorm. Sanki yeniden kacinci hafta kontrolune cagircak.. cok enteresan bi kafaymis gercekten. Hem kucaginda sana koala gibi yapisan varligi icine sokacak kdr cok sevmek hem de eski hayatindan kesitleri hayal meyal hatirlamak ve onu da ozlemek. Annem bebege nazar degdigini dusunup nazar duasi acti ona bile hungur hungur agladim.
Yasanan her duygu gercekten normal ve bir gun gececek. Bi gun hepimiz bu sefer kucagimizda bebegimizle sosyal hayatimiza donecegiz
Bu arada size de cok tesekkur ederim benim icin cok stresli oldugunu simdi simdi fark ettigim hamilelik surecinde burda paylasmak cok guzeldi bndan snrasi icin de bebeklerimizin gzl gunlerini ya da bizi sinir eden kaynana gorumce eltileri paylasmaya devam..
Benimde oğlum çok kusuyor. Hergün 1-2 kesin kusuyor. Bende acaba çok mu emdi diyorum ama onuda kontrol edemiyorum. Yada farklı bir sorun mu diye düşünüyorum.naptınız?
bu kadar çok süt içince kusmuyor mu? ben ne zaman üst üste emzirsem oğlum kusuyor ki öyle çok çok fazla sütüm de yok bence
sağlıkla kavuşun
Gözün aydın canımBenim elti de gebe
anladım dedim benimki mi çok kusuyorBen de sagdigmi bi anda verirsem mesela 40 ml onu kusuyo
ben de bu sene o kadar çok soğuk algınlığı geçirdikki eylülden beri evde hep bir hasta var bebeğe bulaşırsa diye ödüm kopuyor eşim şuan hasta maske taktırdım zaten ayrı odada yatıyor sürekli öksürdüğü ama aşırı tedirginimBenimkide depresyonmu bilemiyorum ama bu koronanın bu kadar artması beni çok demotive ediyor. Bir yerden bulaşacak diye . Normalde bebek olmadan önce bu kadar pinpiriklenmezdim ama şimdi aklımda hep bu var. Herşeye dikkat eder oldum ve bu durumumdan hiç memnun değilim.
günde 1-2 çok normal her emmeden sonra fışlırarak kusuyorsa o reflüdür ve 6 ay çektim çok berbattı hep alt sınırda kilo aldı kızımBenimde oğlum çok kusuyor. Hergün 1-2 kesin kusuyor. Bende acaba çok mu emdi diyorum ama onuda kontrol edemiyorum. Yada farklı bir sorun mu diye düşünüyorum.
Canım belki ultrason da yanılma olmuştur . Doktorun her şey normal diyorsa bence endişe etmene gerek yokArkadaşlarım uzun zaman bakamadım doğuranlara gözleri aydın, sancı çekip bekleyenleri Allah bir avazda kurtarsın inşallahbenim bugün biraz moralim bozuldu bilginiz olan cevap verirse çok sevinirim. Bebeğimin geçen haftaki kilosu 2.850ydi bu hafta yani 37+3te 2800 çıktı hiç kilo almamış olması beni çok üzdü. Doktor bir de plasentada kireçler gördü acaba ondan mı kilo almadı bebeğim yani bundan sonra kilo almaz mı bu yüzden?
naptınız?
sağlıkla kavuşun
Benim oğlumda kusuyor ağız kenarından sızıntı şeklinde öyle olunca normal mi?Ben de sagdigmi bi anda verirsem mesela 40 ml onu kusuyo
Sürekli emzirince ben artık bittiğini hissediyorum sende o olmuyodur kustiguna göre.. Bide göğsünden süt akıyorsa fazla vardırnaptınız?
sağlıkla kavuşun
naptınız?
sağlıkla kavuşun
Normaldir canım oKızlar benim kız ilk defa mizi şeklinde kustu. Fazla emdiği için mi oluyor, yoksa üşüttü mü? Normal mi pek bilemedim deneyimli annelerimiz bilir
Musluklar hepimizde açık, bir çok iyiyim bir çökmüş haldeyim. Vitaminlerimi almaya başladım, inşallah çok sürmez bu durum. Ama normal olduğunu bilmek lazım. Bunaldıkça sende buraya yaz yalnız olmadığını hissedersin.Kizlar merhaba herkese
Doguracak olanlara allah kolaylik versin saglikla kucaginiza alin insallah
Dun lohusa depresyonundan bahsedilmisti yazmak istedim elim hic bos kalmadigi icin yazamamistm.
Hastaneden taburcu oldugumdan beri benim de duygular selale. Hem asiri mutluyum, okdr uzun zamandir hengamelerle ugrasmisim ki bugunun gelip bukdr mutlu olabilecegimi dusunmuyodm sanki. Ya onceki hayatm ya da simdiki hayatim tamamen hayal gibi suan. Bazen dogumdan tam 1 gun oncesini dusunuyorm 3 ocakta esime aldigim hediyeyi degistirmeye gttk snr geldik birlikte yemek yaptik snr aldigimiz seyin alarmin uzerinde kaldigini fark edip yeniden kalktik degistirmeye gttk aksam 9dan snr... bu bile ne garip. Gecen sabah 9da emziriyodm yine uykusuz bi geceden snr, bi anda normalde o saatte ise gtmek icin hazirlandigimi hatirladim. Su 1 hafta sanki 1 ay gibi gecti tabi hem amelyat zaten sirf onun yorgunlugu yeter, ayrica yeni bi insan ve kac gundur uykusuzluk. Bugun doktoruma kontrole gttm rahmimi kontrol etti hala her seyin bittigine inanamiyorm. Sanki yeniden kacinci hafta kontrolune cagircak.. cok enteresan bi kafaymis gercekten. Hem kucaginda sana koala gibi yapisan varligi icine sokacak kdr cok sevmek hem de eski hayatindan kesitleri hayal meyal hatirlamak ve onu da ozlemek. Annem bebege nazar degdigini dusunup nazar duasi acti ona bile hungur hungur agladim.
Yasanan her duygu gercekten normal ve bir gun gececek. Bi gun hepimiz bu sefer kucagimizda bebegimizle sosyal hayatimiza donecegiz
Bu arada size de cok tesekkur ederim benim icin cok stresli oldugunu simdi simdi fark ettigim hamilelik surecinde burda paylasmak cok guzeldi bndan snrasi icin de bebeklerimizin gzl gunlerini ya da bizi sinir eden kaynana gorumce eltileri paylasmaya devam..
Omicron sanki daha hafif ve salgını bitirrcek gibi grliyor nedense bana da, evham yapma canım artık alışacağız bununla yaşamaya. Artık aşısı var en azından.Benimkide depresyonmu bilemiyorum ama bu koronanın bu kadar artması beni çok demotive ediyor. Bir yerden bulaşacak diye . Normalde bebek olmadan önce bu kadar pinpiriklenmezdim ama şimdi aklımda hep bu var. Herşeye dikkat eder oldum ve bu durumumdan hiç memnun değilim.
Yeni doğanlar çabuk yoruluyor, o nedenle sık ve az emiyorlar, bizim doktor 15inden sonra uyandırma uyuduğu kadar uyusun dedi, 15ine kadar zaten sarılığımız vardı ne kadar sık emzirirsen o kadar iyi diyordu,2 saatte bir emdiğinde 10 dk yeterli oluyor mu? Sık emince az mı emiyorlar.
Normal miydi sizin, benim doktor bana gelmene gerek yok dedi, hiç gitmedimBen hala dr kontrolüne gidemedim haftaya giderim ancak 20 günden sonra gidincede sorun olmaz heralde değil mi kızlar.
Yeni doğanlar çabuk yoruluyor, o nedenle sık ve az emiyorlar, bizim doktor 15inden sonra uyandırma uyuduğu kadar uyusun dedi, 15ine kadar zaten sarılığımız vardı ne kadar sık emzirirsen o kadar iyi diyordu,
Banada hiç bakılmadı daha bende devlete gidiyorumBilmiyorum yapmiyorlar bizde
Evet canim dogum baslamadan belli olmaz diyor tam cati genisligi vs 41. Haftada son care suni verceklerken bakiyolar isteBanada hiç bakılmadı daha bende devlete gidiyorum
Ben 3 günlükken gittim dikişlere baktı pansuman yaptı, bir buçuk ay sonra tekrar gel dedi.Ben hala dr kontrolüne gidemedim haftaya giderim ancak 20 günden sonra gidincede sorun olmaz heralde değil mi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?