2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Rabbim sap salim aldırsın, çok az kalmış ne kadar güzel nasip olmuş.
Benimde kız öyle, oburiks diye seviyorum, sürekli cart curt yapamayınca da ortalığı yıkıyor

Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

Canım benim sağlıcakla kucağına al ins kiymetlini
Boylesi kiymetli bi bebegi sezeryan niye yapmıyorlar
Yurt dışında misin sende
Ya da devlet hastanesi mi? Ki

Cok sikinti cekmissin Allah saglikla kavustursun canim ama inan 35 yas anne olmak icin mukemmel bir yas!. Asla gec kalmis hissetme. Bu yasta insanlar daha yeni evleniyor artik eskisi gibi degil. 40lar bile yeni 30lar

Bayadır giremedim arkadaşlar, girdiğimde de yazamadım fırsat bulup, doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum, benim sezeryan normalde bugündü ama sonra iki gün daha bekleme kararı aldık cuma 39+2 de kavuşacağız kızımla inş. Benim süt pompası kullanan arkadaşlara bir sorum var, sağdık diyelim biberonla dolaba koyabilir miyiz? dolap kısmında ne kadar kalabiliyor? buzdolabı kısmına poşetli koyunca ne kadar kalabiliyor? eritme olayı sıcak su dolu kapta oluyor diye okudum ılık su yeterli mi kaynar su değildir diye düşündüm bir de son olarak diyelim ki erittik ne kadar sürede tüketmesi gerekir?

Cok sikinti cekmissin Allah saglikla kavustursun canim ama inan 35 yas anne olmak icin mukemmel bir yas!. Asla gec kalmis hissetme. Bu yasta insanlar daha yeni evleniyor artik eskisi gibi degil. 40lar bile yeni 30lar
Çoook teşekkür ederim duyduğum en güzel yaş yorumu. Bencede en güzel yaş 30 lar

Kızlar bebekleriniz kaç ml süt içiyor bi kerede.
10 dk emip bırakıyodu, sağdığımı veriyim ne kadar içtiğini göreyim dedim en fazla 40 ml içip bırakıyor, az değil mi?

Kısa aralıklarla ise bence az değil. Bebek hemşiresi 60-70 Cc içiyorsa 3-4 saat uyanmayabilir demişti. Normal bir şey olmaz Aç kalmaz dedi.
2 saatte bir yediriyorsan 40 yeter ona .

Dolapta 3 gün , buzlukta 3 ay saklanıyor. Biberonun kapağı var hava geçirmez onunla koyuyorum. Buzluya saklama poşetiyle.

Buzlu sütü erittiysek 1-2 saat içinde içmeli bence. Araştırmadım ama çözünmüş şeyleri uzun süre tutmuyoruz aynı mantıktır.

Ilık su içinde ısıtıyorum kaynar değil.

Nst de sancınız kaç çıktı

Çok teşekkür ederim resmen aydınlandım ilk defa kullanıcam pompa kafamda deli sorular söylenip duruyordum

Kızlar sancım 10 dk da 1e düştü. Dayanılmayacak gibi değil su gelmedi. Uyanık olan varsa yazabilir mi? Hastaneye ne zaman gitmeliyim?
Geliyor mu gelmekte olan normarde 5 dk 1 olunca gel diyorlar ama sen geceden beri sancı hissediyorsun sanırım hastane uzaksa şimdiden git derim yakınsa biraz daha bekle

Geliyor mu gelmekte olan normarde 5 dk 1 olunca gel diyorlar ama sen geceden beri sancı hissediyorsun sanırım hastane uzaksa şimdiden git derim yakınsa biraz daha bekle
Galiba geliyor bu sefer hastane yakın 10 dklık mesafe evde sancılarımın sıklaşması daha mantıklı galiba. Ben bi saat saha bekleyeyim diyorum:)

Benim oğlumda kusuyor ağız kenarından sızıntı şeklinde öyle olunca normal mi?
normal
üzülme bizde geçemedik sol kulaktan 2 kez denedi olmadı 15 günsomra gelin dediler haftaya gidicez hiç sıkmıyorum canımı
Kızlar sancım 10 dk da 1e düştü. Dayanılmayacak gibi değil su gelmedi. Uyanık olan varsa yazabilir mi? Hastaneye ne zaman gitmeliyim?
5 dk bire düşünce çık canım evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…