Yıllarca tedavi gördüm tüpbebek denedik tuttu kayıp ettim düşüklerim oldu yaşım 35 ama 18yıllık evliyim inan ne sezaryen ne suni hiç birinden korkmuyorum yeterki kucağıma sağlıklı Bi şekilde alıyım Rabbimin izniyle ne acılar çektim onlar neki
Benim kız kakasını çok sık yapıyor bez yetiştiremiyorum vallahi yeter ki yapsın gazını da çıkartsın önemli değil de, normal mi acaba bu kadar yapması.. Bir yandan emiyor, bir yandan yapıyor Altı temiz değilse uyumuyor
Yıllarca tedavi gördüm tüpbebek denedik tuttu kayıp ettim düşüklerim oldu yaşım 35 ama 18yıllık evliyim inan ne sezaryen ne suni hiç birinden korkmuyorum yeterki kucağıma sağlıklı Bi şekilde alıyım Rabbimin izniyle ne acılar çektim onlar neki
Canım benim sağlıcakla kucağına al ins kiymetlini
Boylesi kiymetli bi bebegi sezeryan niye yapmıyorlar
Yurt dışında misin sende
Ya da devlet hastanesi mi? Ki
Cok sikinti cekmissin Allah saglikla kavustursun canim ama inan 35 yas anne olmak icin mukemmel bir yas!. Asla gec kalmis hissetme. Bu yasta insanlar daha yeni evleniyor artik eskisi gibi degil. 40lar bile yeni 30lar
Bayadır giremedim arkadaşlar, girdiğimde de yazamadım fırsat bulup, doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum, benim sezeryan normalde bugündü ama sonra iki gün daha bekleme kararı aldık cuma 39+2 de kavuşacağız kızımla inş. Benim süt pompası kullanan arkadaşlara bir sorum var, sağdık diyelim biberonla dolaba koyabilir miyiz? dolap kısmında ne kadar kalabiliyor? buzdolabı kısmına poşetli koyunca ne kadar kalabiliyor? eritme olayı sıcak su dolu kapta oluyor diye okudum ılık su yeterli mi kaynar su değildir diye düşündüm bir de son olarak diyelim ki erittik ne kadar sürede tüketmesi gerekir?
Cok sikinti cekmissin Allah saglikla kavustursun canim ama inan 35 yas anne olmak icin mukemmel bir yas!. Asla gec kalmis hissetme. Bu yasta insanlar daha yeni evleniyor artik eskisi gibi degil. 40lar bile yeni 30lar
Kızlar bebekleriniz kaç ml süt içiyor bi kerede.
10 dk emip bırakıyodu, sağdığımı veriyim ne kadar içtiğini göreyim dedim en fazla 40 ml içip bırakıyor, az değil mi?
Kısa aralıklarla ise bence az değil. Bebek hemşiresi 60-70 Cc içiyorsa 3-4 saat uyanmayabilir demişti. Normal bir şey olmaz Aç kalmaz dedi.
2 saatte bir yediriyorsan 40 yeter ona .
Bayadır giremedim arkadaşlar, girdiğimde de yazamadım fırsat bulup, doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum, benim sezeryan normalde bugündü ama sonra iki gün daha bekleme kararı aldık cuma 39+2 de kavuşacağız kızımla inş. Benim süt pompası kullanan arkadaşlara bir sorum var, sağdık diyelim biberonla dolaba koyabilir miyiz? dolap kısmında ne kadar kalabiliyor? buzdolabı kısmına poşetli koyunca ne kadar kalabiliyor? eritme olayı sıcak su dolu kapta oluyor diye okudum ılık su yeterli mi kaynar su değildir diye düşündüm bir de son olarak diyelim ki erittik ne kadar sürede tüketmesi gerekir?
Hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün kontrole gittim, kistlerimden ötürü planlı sezeryan olacağımı söylüyor doktor en başından beri. Sezeryan esnasında kistleri de alacak. Bugün 37+1 idi bebiş, ultrasonda 39a kadar bekleriz dedi. Sonra nst'ye aldı orda bir sancı gördü. Bir şeyler iç yine gel nst yapalım dedi, yine nst bağlandı bu kez yine bir sancı görülmüş. Bu gece hastaneye yatıralım, serum bağlayalım yarın duruma bakarız dedi. Ama tek gece yatışa 3.500 tl dediler ben de yatmak istemedim eve geldim. Netten bakıyorum nst'de bir sancı çıkması normal falan diyor. Sizce başka doktora mı görünmeli, ne yapsam?
Geliyor mu gelmekte olan normarde 5 dk 1 olunca gel diyorlar ama sen geceden beri sancı hissediyorsun sanırım hastane uzaksa şimdiden git derim yakınsa biraz daha bekle
Geliyor mu gelmekte olan normarde 5 dk 1 olunca gel diyorlar ama sen geceden beri sancı hissediyorsun sanırım hastane uzaksa şimdiden git derim yakınsa biraz daha bekle
Bu arada 3 günlükken işitme testi yapıldı doğduğu hastanede, sol kulaktan geçmişti, sağ kalmıştı yüzde 99da kalmış 100 olması gerekiyormuş.
Küvezde kaldığı hastanede de yapmışlar ikisinden de kalmış bi de ona üzüldüm.
Ani seslerde falan irkiliyor halbuki, 15 günlükken tekrar bakılsın dendi
Böyle bir şey yaşayan var mı?