2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Oğlumda 5.gün çağırmıştı ikisi de hem 2. topuk kanı alindi hem sariliga bakıldı. Bunda 11.güne denk geldi de randevu geç mi acaba dedim.Topuk kanını yarın saglik ocağında verecez.Aslinda ücret ödemeden yaptırman lazım bunları bildiğim kadarıyla belli süre hastane ücretsiz karsiliyordu B Bade1115

Evet yarın sabah yatış yapılacak kızıma kavuşacam inşallah Allah razı olsun acayip gerginim ya

Gerilme yavrum bu gece iyice bi uyu,sabah erken kalk duşunu al ,makyajını saçını başını yap ohh
Mis gibi karşıla Alin kızı
Hersey çok güzel olacak,yarından kelli uykusuz anneler kulübüne bekliyoruz seni de

Tabiki süslenmeden olmaz ayarladım hepsini tek tek sabah 5'te kalkarım artık sizler bebeleri emzirirken ben süslenirim

Bana da uykuu gerçekle rüyayı karıştırır oldum artık.. Geceleri ne zaman uzun uyumaya başlarlar

Cocuk doktoru ve kadın doğum doktorunuz kaçıncı gün çağırdı sizi ?
Hastaneden taburcu olmadan işitme testi, topuk kanı, aşısı yapıldı. 5. Gün çocuk doktoru ve kendi doktorum çağırdı. Sarılığına bakıldı. Benimde dikişlerime baktı doktorum. 6. Gün sağlık ocağına gittik topuk kanı alındı yine ve 1 aylık olunca aşısı ve kalça ultrasonu yapılacakmış

Allah sağlıklı uzun ömür versin hayırlı olsun

-Sunset- kız yarin doguruyorsun sanırım. Sağ salim kucağına al canım Yine bol bol yazarsın buralara @Statusahibi senle ben kaldık gitti bunların hepsi sırasını beklemeden
He ya bi elin parmağını geçmez surfa biz kalanlar
Neyse benim
Bi hafta daha dogurmamam lazim

Kızlar bebeğiniz her emzirme sonrası üstten gaz çıkartıyor mu? Benim kız her zaman çıkartmıyor gece de zor oluyor gaz çıkarma işi Ama alttan çok çıkartıyor ve kakasını çok yapıyor

Bebisimi kucagina alan herkesi tebrik ederim
Darısı basimiza
Kizar hastane cantaniza dogumhneden cikarken giyilmek uzere kendiniz
İcin ne koydunuz tam
Olarak
Gecelik ,depend sudyen filan gerekir dimi
Ben pijama takimi emzirme sudyeni ve depend birde corap koydum hemsireye verilcekler posetine

Tabiki süslenmeden olmaz ayarladım hepsini tek tek sabah 5'te kalkarım artık sizler bebeleri emzirirken ben süslenirim
Sezeryan tabi suslenirsiniz
Sizi gidi kokoslar

Ya kizlar benim sancim falan yokta karnima degisik bisey oluyo bir tas gibi oluyo agriyo bir yumusak
Lady thanks bende o sekil koydum cantama
Pijama yerine gecelik koydum ama
Benimde ayni sekilde sert geziyorum daha cok
Ağrımda sancimda bol oluyo

Yok malesef ödedik sadece ilk muayene ücreti yok dediler.. Ondan fazlasını aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…