2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar mamayı azaltabilen yada biraktiran var mı aranızda?
Sagma makinemde var ama hiç sağladım m. Doymadigini anladığımda 40 50 veriyorum o arada memelerim dolmuş oluyo.. Vermeyip zorlasam yarım saatte bir emer uyumaz
Idrar takibi diyolar tamam idrar çıkarıyor ama mama destekte istiyo

Çok geçmiş olsun canım benim korkma endişelenme inşallah iyi olacak bebeğin de sende haftası çok iyi çabucak toparlar inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün Doğum hikayeni anlatirmisin musayit olunca
Normal doğum için çok direndim 40+3 de sezeryanle geldi oğlum.cabucak ayaklandik ilk sezeryane göre sutum de geldi çok şükür oğluşum emme canavarı ve de kucak delisi olarak geldi resmen dünyaya hastahane odasını eve çevirdik küçük kızım babasi yenidogan ve ben hep beraberiz bu gece

Nst de sancınız kaç çıktı
70 çıkmıştı, panik olunacak bir sayı mı bilmiyorum açıkçası. O açıdan yatmadım ben de kendimi iyi hissedince. Şu an özellikle geceleri regl sancısı gibi daimi bir ağrım oluyor ama bu sancı değil sanırım o daha ritmik bir şey değil mi?

Bana da uykuu gerçekle rüyayı karıştırır oldum artık.. Geceleri ne zaman uzun uyumaya başlarlar
Gecen gece memedeyiz yine esim yanimda uzaniyor hisimla oyle sinirlendim ki ama nasi bagiriyorum alelem cocugu uyusun die su gecirmez yastik yorgan aliyormus uyuyormuş bebek dusun altinda.bak biz almadik uyumuyor iste diyorum ama nasi aglicam o derece. Bi durttu esim sarildi iyimisin ruya goruyorsun galiba die ama gozum acik gayet uyumuyorum yani. Sonra sinirim bozuldu gul allah gullll 2 saat kendime gelrmedim. Hayir dusun altinda su geçirmez yastik yorgan ne alaka beynim nasi uyuduysa artik

Nst de kaç çıkmalı ki sancılar acaba? Ağrılar nasıl olmalı, ilk doğum yapacaklara ve kendime gerçekten başarılar diliyorum ya

Nst de kaç çıkmalı ki sancılar acaba? Ağrılar nasıl olmalı, ilk doğum yapacaklara ve kendime gerçekten başarılar diliyorum ya
Kesinlikle katılıyorum size, ilk çocuk olunca cehaletten insan ne yaşadığını bile anlamıyor. Epey doğum yapan arkadaş olmuş herkes sağlıkla, güzel günlerde büyütür inşallah bebeğini. Bizim gibi sona kalanlara da kolay doğumlar diliyorum, inşallah sağlıkla kavuşuruz.

Aslında bı arkadas yukarda şey yazmıştı, akışa bırakınca kendiliğinden oluyor, bazen bilmemek daha mı iyi acaba diyorum. Evet 38. haftalara geldik bakalım ne zaman ve nasıl gelecekler. Sağlıkla ve hayırlı şekilde gelsinler inşallah Tum doğum yapanlar sağlıkla sihhatle büyütsün inşallah içinde bız de

Hareketleriniz nasıl sizin acaba ?

Sezeryan tabi suslenirsiniz
Sizi gidi kokoslar

Uyuyamıyorum , yeme içme yasağı da başladı bilmek mi daha kötü bilmemek mi @Statusahibi seni diğer doğurmayan bacımsulara emanet ediyorum ben sahalara dönene kadar, umarım çok gecikmem hemen yazarım size doğum hikayesini

Çok kötüyüm kızlar sabahtan beri ağlıyorum bebeğimi bugün asmye rutin kontrole götürdüm doktor direk baktı çok sararmış dedi gidip test yaptırın gittik 12,5 çıktı ama birde %8 kilo vermiş yavrum zaten 2800 anca doğmuştu benimki tek mememi emiyordu meğer hiç doymuyomuş çocuk biberonu hiç sevmediği için mama da veremedim zaten ağzına koyduğum an uyuyup kalıyordu çok moralim bozuk çok

36+'larda daha hareketliydi bebek, 37+lara başlayınca hareketleri de azalmaya başladı sanırım yeri daraldı. Sizin de regl ağrısı gibi kasık ağrılarınız oluyor mu bu arada?
Evet ince sizi seklinde oluyor regl ağrısı gibi ağrılar bazen bacağım da ağrıyor henüz belime gelen bı şey olmadı. Bebek de kasıklarımda hareketli benim sanırım kanala görmeye calisiyor gibi geliyor bana işte hiç de bı şey bilmiyorum ki. Her şey Kendi yorumum. Tek isteğim sağlıkla dünyaya gelmesi

Evet benimki de sızı şeklinde çok içten gelen bir ağrı. Belim benim de henüz başlamadı, kalçalarımda ağrım oluyor ama o 6. aylarda dahi vardı doğumla ilişkili değil sanırım. Dediğiniz gibi belki de bilmeden süreci atlatıyor oluşumuz daha iyidir. İnşallah sağlıkla kavuşuruz miniklere.

Annesi güçlü olman lazım senin. Bebeğine senden iyi kim bakabilir kaşıkla yada şırıngayla mama vermeyi denesen belki öyle alır . Sütünü arttırmak için de biseyler yaparsın bu sırada inşallah toparlar biran önce . Doktor birşey dedi mi peki ? Sarılık değeri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…