Işın tedavisi görüyor şuan yüzünde ki 12 ama kolunda ki 15miş.Veriyordum şırıngayla ama uyuyodu hep sadece 2 gündür düzenli kalkıp emip yatıyordu demek ki yetmemişAnnesi güçlü olman lazım senin. Bebeğine senden iyi kim bakabilir kaşıkla yada şırıngayla mama vermeyi denesen belki öyle alır . Sütünü arttırmak için de biseyler yaparsın bu sırada inşallah toparlar biran önce . Doktor birşey dedi mi peki ? Sarılık değeri için
Allah'ım çok güzel duygu hazırlıklı gitmek için kıpır kıpırdir şu an. Allah kavuştursun. Ben olsam ishal olurdum strestenEvet yarın sabah yatış yapılacak kızıma kavuşacam inşallahAllah razı olsun acayip gerginim ya
Çok kötüyüm kızlar sabahtan beri ağlıyorum bebeğimi bugün asmye rutin kontrole götürdüm doktor direk baktı çok sararmış dedi gidip test yaptırın gittik 12,5 çıktı ama birde %8 kilo vermiş yavrum zaten 2800 anca doğmuştu benimki tek mememi emiyordu meğer hiç doymuyomuş çocuk biberonu hiç sevmediği için mama da veremedim zaten ağzına koyduğum an uyuyup kalıyordu çok moralim bozuk çok
Sezeryana süslü giriliyor mu kızTabiki süslenmeden olmaz ayarladım hepsini tek tek sabah 5'te kalkarım artık sizler bebeleri emzirirken ben süslenirim
2 tane pijama bir sabahlık 1 paket depent, çorap, emzirme sütyeni koydum ve terlik ama daha hastane çıkışı giyim almadım onu almam lazım. Sana yazarken aklıma geldi külot koymadım dahaBebisimi kucagina alan herkesi tebrik ederim
Darısı basimiza
Kizar hastane cantaniza dogumhneden cikarken giyilmek uzere kendiniz
İcin ne koydunuz tam
Olarak
Gecelik ,depend sudyen filan gerekir dimi
Üzülme canım çözülebilecek bi durum rabbim beterinden korusun sağlık versin.. Mamayla destek verirsin olur biter..Çok kötüyüm kızlar sabahtan beri ağlıyorum bebeğimi bugün asmye rutin kontrole götürdüm doktor direk baktı çok sararmış dedi gidip test yaptırın gittik 12,5 çıktı ama birde %8 kilo vermiş yavrum zaten 2800 anca doğmuştu benimki tek mememi emiyordu meğer hiç doymuyomuş çocuk biberonu hiç sevmediği için mama da veremedim zaten ağzına koyduğum an uyuyup kalıyordu çok moralim bozuk çok
Hayırlı olsun canım önemli olan sizin sağlığınız.Normal doğum için çok direndim 40+3 de sezeryanle geldi oğlum.cabucak ayaklandik ilk sezeryane göre sutum de geldi çok şükür oğluşum emme canavarı ve de kucak delisi olarak geldi resmen dünyayahastahane odasını eve çevirdik küçük kızım babasi yenidogan ve ben hep beraberiz bu gece
Ben çok vermiyorum. Dün verdim 30 cc kustu. İdrar kaka takibi yapıyorum. İlk ay böyle denemek istiyorum bakalım kaç kilo alacak mama çok vermeden.Kızlar mamayı azaltabilen yada biraktiran var mı aranızda?
Sagma makinemde var ama hiç sağladım m. Doymadigini anladığımda 40 50 veriyorum o arada memelerim dolmuş oluyo.. Vermeyip zorlasam yarım saatte bir emer uyumaz
Idrar takibi diyolar tamam idrar çıkarıyor ama mama destekte istiyo
Gaz damlası işe yaradı mı? Adı ne?Benim ki de bazen çıkarmıyo doktor gaz damlası vermişti onu kullanıyorum
İlk hafta %10 a kadr kilo kaybı normal ki. Benim çocuğumda 2800 doğdu hastaneden 2650 ile taburcu oldu. Sonra sarılık için ölçtürmeye gittiğimizde doğum kilosuna ulaşmıştı. Değeri çok yüksek değil ama sık sık emzir. Şuan mideleri çok küçük doymadı diye düşünme. Öyle bi sistem var ki bizde Allah öyle güzel düşünerek yaratmış. Bebeğin ihtiyacı kdr süt üretiyor vücudumuz.Çok kötüyüm kızlar sabahtan beri ağlıyorum bebeğimi bugün asmye rutin kontrole götürdüm doktor direk baktı çok sararmış dedi gidip test yaptırın gittik 12,5 çıktı ama birde %8 kilo vermiş yavrum zaten 2800 anca doğmuştu benimki tek mememi emiyordu meğer hiç doymuyomuş çocuk biberonu hiç sevmediği için mama da veremedim zaten ağzına koyduğum an uyuyup kalıyordu çok moralim bozuk çok
Burdaki kötü eltiler gibi bi cevap vermek istedi canımBana da uykuugerçekle rüyayı karıştırır oldum artık.. Geceleri ne zaman uzun uyumaya başlarlar
Agrimayan yerim yokBenim normaldede oluyodu da bugun cok oldu neden anlamadim huzursuz hissettim
Oyyyy gurbaneeeeey gurbaneeeey
Uyuyamıyorum , yeme içme yasağı da başladı bilmek mi daha kötü bilmemek mi@Statusahibi seni diğer doğurmayan bacımsulara emanet ediyorum ben sahalara dönene kadar, umarım çok gecikmem hemen yazarım size doğum hikayesini
Evet
Cok cok yuksek degilÇok kötüyüm kızlar sabahtan beri ağlıyorum bebeğimi bugün asmye rutin kontrole götürdüm doktor direk baktı çok sararmış dedi gidip test yaptırın gittik 12,5 çıktı ama birde %8 kilo vermiş yavrum zaten 2800 anca doğmuştu benimki tek mememi emiyordu meğer hiç doymuyomuş çocuk biberonu hiç sevmediği için mama da veremedim zaten ağzına koyduğum an uyuyup kalıyordu çok moralim bozuk çok
OldummAllah'ım çok güzel duygu hazırlıklı gitmek için kıpır kıpırdir şu an. Allah kavuştursun. Ben olsam ishal olurdum stresten
Saça birde makyaja bişey demediSezeryana süslü giriliyor mu kız
Ahahaha yaa hiç güleceğim yoktu Allah seniiiiBurdaki kötü eltiler gibi bi cevap vermek istedi canım
Cok beklersin anca 2 sene sonra
Beni en cok düşündüren seylerden biri uykuydu
Cok ağır uyurdum
Bebek olunca resmen kedi gibi uyuyodum
Agrimayan yerim yok
Daha oncekilerde hic boyle sancim agrim olmamıştı
Oyyyy gurbaneeeeey gurbaneeeey
Bak en azından emanet etmeyin unutmamış
Ama benim ben seni istiyooomm annniiiiiiii diye aglayan cocuklar gibi aglayasim var arkandan
Hadi saglicakla cok guzel haberlerini bekliyoruz
Seni kestikten sonra ayılınca yaz
EvetSaron meraktayiz
İns bian once guzel haberlerle gelirsin
Kız prenses olarak gidersin sen şimdi doğumaOldummannem birde komposto yaptım bugünden iç diyordu hiç gerek kalmadı yaklaşık bir saat olmuş uyuyali sabah oldu diye uyandım
Saça birde makyaja bişey demeditakı ve oje olmasın dedi sadece
İshal olmak tikanmaktan iyidir bişey olmazOldummannem birde komposto yaptım bugünden iç diyordu hiç gerek kalmadı yaklaşık bir saat olmuş uyuyali sabah oldu diye uyandım
Saça birde makyaja bişey demeditakı ve oje olmasın dedi sadece
İnşallahKız prenses olarak gidersin sen şimdi doğumaHadi inşallah yarın canlı yayın Bekliyoruz
Düzenli olup olmadığını takip et düzenli ise gerçek sancılardır. Nişan be su illa gelecek diye bir şey yok benim iki hamilelikte de doğum esnasında geldi su. Nişanı zaten hiç görmedimKizlar ara ara kasilmayla birlikte agri vuruyo kasigima sanki boyle patlicakmis gibi ama belimde sanci yok nisan ve suyumda yok ortada ben nerden anlicam bu yalanci mi gercekmi sanci geldiginde hareket edemiyorum sadece iki buklum oluyorum
İnşallah canım ..Cok cok yuksek degil
Işın tedavisiyle bian once sağlığına kavuşur kuzucuk ins
Hep diyoruz burda kendine iyi bak aman sütün gitmesin canım
Takviye kullanabilirsin solgarı vs. Daha once yazmıştık burda
Yemene icmene dikkat et
Bebis bian once gelecek
Yanina ins
Aranıyordu ama sütüm yetmemiş zorla tutuyordu memeyiÜzülme canım çözülebilecek bi durum rabbim beterinden korusun sağlık versin.. Mamayla destek verirsin olur biter..
Bebeğin rahat uyuyor muydu? Sürekli emmek istemiyo muydu yada aranma gibi şeyler
Biberonu farklı bide dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?