2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Işın tedavisi görüyor şuan yüzünde ki 12 ama kolunda ki 15miş.Veriyordum şırıngayla ama uyuyodu hep sadece 2 gündür düzenli kalkıp emip yatıyordu demek ki yetmemiş

Ben de bir süre emziremedim. Sağıp verdim , mama da verdim
5 lik sonda ve şırınga aldım. Ağzına memedeyken ufak ufak verdim. Eds sistemi diyorlar. Bak istersen bozma moralini çok da yüksek değil değeri.

Bebisimi kucagina alan herkesi tebrik ederim
Darısı basimiza
Kizar hastane cantaniza dogumhneden cikarken giyilmek uzere kendiniz
İcin ne koydunuz tam
Olarak
Gecelik ,depend sudyen filan gerekir dimi
2 tane pijama bir sabahlık 1 paket depent, çorap, emzirme sütyeni koydum ve terlik ama daha hastane çıkışı giyim almadım onu almam lazım. Sana yazarken aklıma geldi külot koymadım daha

Üzülme canım çözülebilecek bi durum rabbim beterinden korusun sağlık versin.. Mamayla destek verirsin olur biter..
Bebeğin rahat uyuyor muydu? Sürekli emmek istemiyo muydu yada aranma gibi şeyler
Biberonu farklı bide dene istersen

Hayırlı olsun canım önemli olan sizin sağlığınız. Gerisi hallolur. Oy maşallah ona emsin bol bol sütun olsun inşallah

Ben çok vermiyorum. Dün verdim 30 cc kustu. İdrar kaka takibi yapıyorum. İlk ay böyle denemek istiyorum bakalım kaç kilo alacak mama çok vermeden.
Benim ki de bazen çıkarmıyo doktor gaz damlası vermişti onu kullanıyorum
Gaz damlası işe yaradı mı? Adı ne?
İlk hafta %10 a kadr kilo kaybı normal ki. Benim çocuğumda 2800 doğdu hastaneden 2650 ile taburcu oldu. Sonra sarılık için ölçtürmeye gittiğimizde doğum kilosuna ulaşmıştı. Değeri çok yüksek değil ama sık sık emzir. Şuan mideleri çok küçük doymadı diye düşünme. Öyle bi sistem var ki bizde Allah öyle güzel düşünerek yaratmış. Bebeğin ihtiyacı kdr süt üretiyor vücudumuz.

Bana da uykuu gerçekle rüyayı karıştırır oldum artık.. Geceleri ne zaman uzun uyumaya başlarlar
Burdaki kötü eltiler gibi bi cevap vermek istedi canım
Cok beklersin anca 2 sene sonra
Beni en cok düşündüren seylerden biri uykuydu
Cok ağır uyurdum
Bebek olunca resmen kedi gibi uyuyodum
Benim normaldede oluyodu da bugun cok oldu neden anlamadim huzursuz hissettim
Agrimayan yerim yok
Daha oncekilerde hic boyle sancim agrim olmamıştı
Oyyyy gurbaneeeeey gurbaneeeey
Bak en azından emanet etmeyin unutmamış
Ama benim ben seni istiyooomm annniiiiiiii diye aglayan cocuklar gibi aglayasim var arkandan
Hadi saglicakla cok guzel haberlerini bekliyoruz
Seni kestikten sonra ayılınca yaz
Saron doğurdun mu acaba ? Merakta bıraktın. İnşallah sağlıkla kavuşmuşsundur yavruna
Evet Saron meraktayiz
İns bian once guzel haberlerle gelirsin

Cok cok yuksek degil
Işın tedavisiyle bian once sağlığına kavuşur kuzucuk ins
Hep diyoruz burda kendine iyi bak aman sütün gitmesin canım
Takviye kullanabilirsin solgarı vs. Daha once yazmıştık burda
Yemene icmene dikkat et
Bebis bian once gelecek
Yanina ins

Kizlar ara ara kasilmayla birlikte agri vuruyo kasigima sanki boyle patlicakmis gibi ama belimde sanci yok nisan ve suyumda yok ortada ben nerden anlicam bu yalanci mi gercekmi sanci geldiginde hareket edemiyorum sadece iki buklum oluyorum

Allah'ım çok güzel duygu hazırlıklı gitmek için kıpır kıpırdir şu an. Allah kavuştursun. Ben olsam ishal olurdum stresten
Oldumm annem birde komposto yaptım bugünden iç diyordu hiç gerek kalmadı yaklaşık bir saat olmuş uyuyali sabah oldu diye uyandım
Sezeryana süslü giriliyor mu kız
Saça birde makyaja bişey demedi takı ve oje olmasın dedi sadece

Ahahaha yaa hiç güleceğim yoktu Allah seniiii inşallah sabahı görebilirsemm

Oldumm annem birde komposto yaptım bugünden iç diyordu hiç gerek kalmadı yaklaşık bir saat olmuş uyuyali sabah oldu diye uyandım

Saça birde makyaja bişey demedi takı ve oje olmasın dedi sadece
Kız prenses olarak gidersin sen şimdi doğuma Hadi inşallah yarın canlı yayın Bekliyoruz

Kizlar ara ara kasilmayla birlikte agri vuruyo kasigima sanki boyle patlicakmis gibi ama belimde sanci yok nisan ve suyumda yok ortada ben nerden anlicam bu yalanci mi gercekmi sanci geldiginde hareket edemiyorum sadece iki buklum oluyorum
Düzenli olup olmadığını takip et düzenli ise gerçek sancılardır. Nişan be su illa gelecek diye bir şey yok benim iki hamilelikte de doğum esnasında geldi su. Nişanı zaten hiç görmedim

İnşallah canım ..

Aranıyordu ama sütüm yetmemiş zorla tutuyordu memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…