Biz kontrolden geldik şimdi doğum kilosu 3045 ti bugün 3040 çıktı . Yanaklarında hafif Sarılik görünüyor ama teste gerek yok vücudun geri kalanında yok dedi haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi. Şimdilik iyi galiba bizim kız
kızlar ya ben çok kıyafet almışım ya küçüldüler kurutma makinesinde oğlan da iri değilki yenidoğan şeylerden iki tanesi artık olmuyor tulumlar üzerine tam geliyor en fazla 10 gün giyer oğlan dün sağlık ocağında 3500küsür geldi keşke ben de 3 ay 3-6 ay falan alsaydım takımları tulumları sağlık olsun da o kadar özendim bebe 2-3 hafta giymiş olacak
Biz kontrolden geldik şimdi doğum kilosu 3045 ti bugün 3040 çıktı . Yanaklarında hafif Sarılik görünüyor ama teste gerek yok vücudun geri kalanında yok dedi haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi. Şimdilik iyi galiba bizim kız
Teşekkür ederiz İlk iki gün 4-5 saatte ve bir mama verdim meme vermeye çalıştım ama pek almadı sonra almaya başladığından beri sadece gece bir ölçek mama verdim bütün gün emzirdim 3 saati doldurmayacak şekilde
Ben çıldırmak üzereyim kızlar ya sabahtan beri gözyaşım durmadı . Bıktım ben bu adamdan da anasından da . Her boka karışır mı bir insan ya . Boşayacam en son o olacak. Lohusa olan ben miyim kaynanam mı belli değil . Ne yapacam ben bunlarla nasıl baş edecem
Ben çıldırmak üzereyim kızlar ya sabahtan beri gözyaşım durmadı . Bıktım ben bu adamdan da anasından da . Her boka karışır mı bir insan ya . Boşayacam en son o olacak. Lohusa olan ben miyim kaynanam mı belli değil . Ne yapacam ben bunlarla nasıl baş edecem
Çok geçmiş olsun canım, benim bebeğim de 20yle yatmıştı 2 gece kaldı, merak etme düşecek değeri çok zor bebeğinden ayrı kalmak ama iyileşip gelecek yanına. Ben de çok üzülmüştüm ağlamaktan helak oldum sütüm azalmıştı, 2-3 saatte bir sağmaya çalış canım kesilmesin sütün.
Teşekkür ederiz İlk iki gün 4-5 saatte ve bir mama verdim meme vermeye çalıştım ama pek almadı sonra almaya başladığından beri sadece gece bir ölçek mama verdim bütün gün emzirdim 3 saati doldurmayacak şekilde
Ya valla bıktım kanka ya . Hastaneden geldik sevinemiyorum bile kızımın iyi olmasına ağlıyorum habire. Doktora gidecez dünden söyledim eşime annemle gidelim ben çocuğun üstünü hızlı giydiremem yağmur da fena yağıyor çocuk üşütmesin dedim tamam dedi. Sabah annesine uğramış bu söylemiş hastaneye gidecez diye bende gelecem diye tuturmus bu beyefendi haber vermeYe tenezzül bile etmiyor bir geldi anasıyla şok oldum. Neyse dedim şeytana nalet Merve sus bişey deme . Annemi evde bıraktık gittik. Doktora geçtik doktor soydurun dedi abartmıyorum 8 dakika kadar bekledik soydurmasini doktor hemen hızlıca baktı . Yanaklarında sarılık "HAFİF" sarılık var dedi . Demez olaydi ben de gördüm sararmış çocuk bilmem ne konuştu durdu çocuğu giydirmesi 15 dakika sürdü. Giydirirken de söylendi . Ben yine sustum . Ama gözlerim dolu dolu bekliyorum köşede bir giydirmesi var Allah esirgesin 14 yaşındaki kız kardeşim daha güzel giydiriyor yamuk yumuk her yeri tulumunu alta alta giydirdigimi üste giydirmis yine çıldırdım. Dışarı çıktık bebe ağlıyor emzik vereyim dedim çantayı açtım . Bırak Merve ağlasın biraz dedi koydum çantaya gözlerim doldu yine ama eşimin ağzı kulaklarinda anası bakıyor ya eve gelince patladım artık . Eşyaları topladım dedim gidelim birde annenin bakımını görelim ben bakamıyorum çocuğuma .
Canım bizle kalmıyor ki ben annemde kalıyorum ona rağmen bu kadar karışıyor . Anneminde zoruna gidiyor sanki biz bakamiyoruz gibi konuşuyor kadın habire